zmienna

(4 wyniki)
  • Czy Wam tez sie to teraz zdarza? Myslalam,ze to tylko na poczatku ciazy zdarzaja sie takie skoki hormonalne i ze mam to juz za soba. A tymczasem od 2 tygodni jestem jakos dziwnie pobudzona i niewiele trzeba i chce mi sie ryczec. Za chwile znow czuje jak przepelnia mnie radosc... Mam nadzieje,ze to chwilowe.
  • wszędzie szukałam odpowiedzi, ale albo źle trafiałam, albo źle mi z oczu patrzy;). Moja córcia ma 14 miesięcy przeszło, wisi na cycu 6razy w nocy i do 4 razy w dzień, cykl mam 28-30 dniowy, a kochanko było w 12,14 i 16 dniu cyklu, 2 dni po bolały mnie jajniki, zimno jak cholera, wilczy głód nawet w nocy, 6 dni po dostałam grypy i zapalenia piersi, osłabienie organizmu, krew z nosa,przeszło 38 i td, itp. Podejrzewałam wcześniej ciążę teraz po tych chorobach myślę, ze nawet gdybym b...
  • ... ze zmiennymi humorami w ciąży?? Jak Wy sobie radzicie?? Czy macie ataki furii i wściekłości? Ja mam i nie wiem jak sobie z nimi radzić żeby nie utrudniać życia innym członkom rodziny... Wczoraj np. zrobiłam karczemną awanture dzieciom o bałagan w ich pokoju. I to taką z wywalaniem wszystkiego z półek w regale na środek pokoju. Normalnie czasami sama siebie nie poznaje... Zawsze byłam wybuchowa ale teraz to coś niesamowitego.
  • ratunku, jestem dopiero w 6. miesiącu a już czuję się jak tuż przed porodem :- ( Boli mnie wszystko, kręgosłup, stawy biodrowe, więzadła, spojenie łonowe i co tam jeszcze człowiek ma w tym rejonie... Boli wstawanie, siadanie, chodzenie. Czy to jakiś syndrom drugiej ciąży (wszystko porozciągane)? Czy Wy też tak macie? Czy ja się już po prostu rozsypuję ze starości??? Antonina i Zosia (25. tydzień)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się