Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      zmienna

zmienna

(4 wyniki)
    • Niestety, moi drodzy, ja nie jestem takim optymistą i nie jestem przekonany, że: a/ stopy procentowe nie bedą rosły, b/ ceny mieszkań będą natomiast rosły, c/ jak również moje zarobki też bedą rosły. Dlatego też podejmując decyzje o kredycie hipotecznym na 30 lat (czyli praktycznie dozywotnim) chciałbym byc pewien chociaż jednego, że oprocentowanie nie wrosnie. Na zachodzie kredyty o stałym oprocentowaniu sa dosyc popularne. Czy ktos słyszał o jakims banku w Polsce, który oferuje ...
    • Mam pytanie czy ktos brał kredyt hipoteczny w tym banku;może zechciałby podzielić sie opiniami na ten temat.
    • czy jakis bank w PL daje 30 year FIXED rate mortgage tzn taki kredyt hipoteczny na 30 lat ze oprocentowanie na calej dlugosci kredytu jest STALE ORAZ mozna bez placenia zadnych kar/penalties splacic caly kredyt wczesniej? Innymi slowy to co w USA nazywa sie fixed rate mortgage. Moje banki jakie znam w Krakowie i Wawie daja tylko to co w USA nazywa sie ARM (zmienne oprocentowanie kredytu) i tylko wtedy umozliwiaja splate calego kredytu wczesniej bez kar. PROSZE O POMOC!!!! dziekuje
    • WITAM Czy ktos, coś wie na temat tego devvelopera oraz inwestycji? Będę wdzięczna. Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się