Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      zmienna

zmienna

(4 wyniki)
    • Wiecie może jak to jest z tym pływaniem?? Jedni mówią że spala sie najwięcej kraulem inni że żabką inni mówią że pływanie na plecach kraulem daje tyle samo co kraul na brzuchu....Wiecie może coś o tym??????
    • Witam wszystkich, moj problem polega jest nastepujacy. Przez jakies 2,5 roku duzo biegalam i jezdzilam na rowerze, mialam niezla kondycje. Potem jakos tak - przyszla zimowa sesja i zaczelam palic papierosy. Potem na troche przestalam i zaczelam znow podczas letniej sesji :( Jak zaczelam, to tak juz zostalo. Czy jezeli teraz rzuce papierosy tak naprawde (nosze sie z tym zamiarem, juz sobie nawet gume Nicorette kupilam), to czy bede jeszcze w stanie dojsc do mojej dawnej formy albo n...
    • Uprawiam teraz marsz ale coraz szybciej robi się ciemno więc bedę musiała z tego zrezygnować. Mam rower stacjonarny i chciałabym się doweiedzieć jak często jak długo i z jakim obciążeniem należy na nim jeździć, żeby nie doprowadzić do przerostu mięśni. Górną cześc ciała mam szczupłą a uda i łydki otłuszczone. Kiedyś jeździłąm na rowerze ale nie przyniosło do efektów.
    • Jaka jest lepsza- dokladniejsza? czy to nie ma znaczenia? dzieki i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się