Forum Zwierzęta LABRADOR RETRIEVER
ZMIEŃ
      znaleziono

znaleziono

(11 wyników)
    • 11 czerwca w Pruszkowie w okolicach ul. Prusa została znaleziona suczka rasy retriever.
    • Wczoraj moja znajoma znalazła labradora. Pies błąkał się w okolicach Międzylesia w Warszawie, na szyi miał obrożę typu "indiańska plecionka". Pies jest biszkoptowym kastratem. W uchu ma tatuaż o nr 6452. Przed numerem znajduje się znak przypominający kotwicę. Piesek został odwieziony do schroniska na Paluchu. Roześlijcie to, gdzie się da, może ktoś go szuka! Mam przynajmniej taką nadzieję.
    • Koleżanka ustawiła opis na Naszej Klasie ..."Jestem w domku na jeziorem i wczoraj przybłąkał się młody piesek,wygląda jak labrador. Co robić"...Nie mam do niej telefonu,ale mogę przesłać wiadomość na NK.
    • Dziś około godz. 13, w okolicach ulicy Kłobuckej w Warszawie znaleziono suczkę. Biszkoptowa, około 6-miesięcy. W uchu tatuaż. Może właściciel jej szuka ?
    • wkońcu znalazłam lekarza który nie widzi problemu w sterylizacji suczki przed pierwszą cieczką. ale moja gwiazda dostała ją właśnie dzisiaj, więc że tak rzeknę, dupa blada.
    • Szukajka niewiele mi pomogła, wątek podobny znalazłem ale ma już ponad trzy lata więc wiele się pewnie zmieniło, a i opinii tam było niewiele. Mianowicie z racji tego że mójemu labiszonowi stuknie niedługo 5 m-cy pomyślałem że może wybralibyśmy się na jakieś podstawowe szkolenie na psa towarzyszącego. U mnie w okolicy nie ma na to szans, a najbliżej mi do Warszawy i tu moje pytanie do mieszkańców - którą szkołę tresury możecie z czystym sumieniem polecić? Czym się kierować przy ...
    • Witam! 2 miesiące temu znalazłam porzuconego w lesie, pięknego, czrnego labradora. Był w bardzo złym stanie, wygłodzony, z ranami na szyji i rozległą grzybicą skóry... Po 2 tyg.poszukiwań właściciela (bez skutku) postanowiliśmy go zatrzymać. Pokochaliśmy od razu, daliśmy dom on też się do nas przywiązał.. Lecz okazało się że 2 tyg.temu pojawiła się ogłoszenie o szukaniu psa(wszystko się zgadza, wiek, data zaginięcia).. Co mam zrobić?? ja naprawdę pokochałam tego psa :(
    • Nie wiem czy wszyscy labowcy wiedzą o istnieniu strony : www.laboteka.pl/index.php na której to można skorzystać z odnośnika : "Baza labradory" i wpisać swojego psa. Im więcej osób tym większe szanse na znalezienie "rodziny" :) Nie wiem tylko w jaki sposób nawiązać z tą rodziną kontakt, bo nie widzę takiej możliwości na stronie.
    • Witajcie Co za pech naprawdę aż ryczeć się chce. Nasza najukochańsza wyczekiwana labradorka najpierw nam zachorowała lekarze podejrzewali moczówkę prostą na szczęście okazało się że miała zapalenie pochwy a tak się baliśmy. Kiedy w końcu było już wszystko w jak najlepszym porządku odebrałam wyniki mojego dziecka zrobiłam testy bo myślałam że ma uczulenie na kurz lub jakieś inne paskudztwo nie podejrzewałam że ma uczulenie na sierść lekarka kazała abyśmy oddali pieska:(:(:( Jest nam wszystk...
    • niedawno stracilam malego 4-miesiecznego labradorka i bardzo pragne miec kolejnego, zakochalam sie w tych pieskach ale niestety sa dosyc drogie, mam duzy ogrod i wspaniala rodzine, która bardzo kocha zwierzeta, nie musi to byc szczeniak moze byc starszy, z gory dziekuje:)))
    • jak idzie na smnyczy na spacerach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna