Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      zwiedzanie

zwiedzanie

(8 wyników)
    • Czy to, że ktoś nie podróżuje, nie zwiedza (bo nie chodzi mi o wczasy typu: siedzę cały dzień nad basenem, na plaży), tworzy w waszych oczach jakiś negatywny obraz takiej osoby? Czy w dzisiejszych czasach można nie być ograniczonym poznawczo nie jeżdżąc po swoim kraju, nie będąc nigdy za granicą?
    • No i niczego ciekawego o podróży z DZIECKIEM po Suwalszczyźnie się nie dowiedziałam. Rady dotyczące przewozu dziecka w samochodzie są ogólne. Chciałabym wiedzieć, jaki udogodnienia dla rodziców z małymi dziećmi tam są, czy jakieś atrakcje poza mchem (którego mam w bród w ogrodzie) warte są polecenia. Czy dziecko można bezpiecznie przewieźć statkiem po jeziorze, jakie są ceny itd.
    • Rzadko odwiedzam zoo, ale poprzeczytaniu tego: www.tvn24.pl/0,1659200,0,1,ciastko-z-gwozdziem-dla-zwierzaka,wiadomosc.html stwierdzam, że to chyba nie zwierzęta powinny być w klatkach i na wybiegach, tylko niektórzy ludzie. Zawsze wydawało mi się, że wyobraźnię to ja mam ogromną, ale przenigdy nie wpadłabym na to, że ktoś da zwierzakowi ciastko z gwoździem lub żyletką. Szkoda, że takiego delikwenta trudno złapać, ale kary powinny być ogromne.
    • Jest problem w domu pt"tegoroczne wakacje: ja, mąż, 7-latek". Ja chcę jechać na Mazury i czynnie spędzić czas a mężowi marzą się wakacje w ciepłych krajach w wersji "all inclusive" Młody samolotem nigdy nie leciał więc na tą wiadomość aż oczy mu zabłyszczały. Jest dwóch na jednego więc OK pojadę, tylko co miałabym robić w tych "ciepłych krajach" przez 2 tyg? Wynajęlibyśmy samochód na 2 dni i pozostaje 12 dni do wykorzystania. Pewnie jak się ma kupę kasy to można wiele ale taka w...
    • Ile wydajecie na rodzinę? Raz czy dwa razy w roku a może częściej?
    • no własnie taki luzny watek, gdzie zagranica podopbało sie wam najbardziej a gdzie najmniej? I dlaczego? o tak ciekawa jestem..
    • Jestem mama ktora lubi spedzac czas aktywnie. nie jestem typowa kura domowa. podroze nadaja sens mojemu zyciu i uspokajaja mnie wewnetrznie. moj partner ma podobne zainteresowania i w tym glownie sie zgadzamy. w te wakacje bylismy z Turcji samolotem na wczasch z dzieckiem ale organoizowalismy sobie rozne wyprawy zeby choc troche pozwiedzac. juz mamy zaklepane wczasy w grecji na wrzesien i tam takze bedziemy podrozowac na wlana reke albo fakultatywnie. oszczedzamy caly rok aby wyje...
    • bo ja albo się smażyć do ciepłych krajów, jeść salatki pyszne, wloczyc się wieczorem po knajpkach, oglądac wschod slońca na plaży...albo na...wczasy agroturystyczne-takie z robieniem serów, masla, z gospodynią...z pieczeniem chleba, zbieraniem owoców, robieniem przetworów i siedzeniem na wsi pod gruszą:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się