Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      zwiedzanie

zwiedzanie

(4 wyniki)
    • wybieram sie z 1,5 rocznym synem w 4 tygodniową podróż - przesiadki na lotniskach + zwiedzanie, zalezy mi na wózku lekkim, łatwym do składania, z rozkładanym oparciem, taki w którym syn mógłby przespać się bez drętwienia karku i nóżek, może macie sprawdzony w podróżach wózek?
    • Czy ktoś może mi polecić jakieś nosidełko turystyczne dobre i w miarę lekkie dla chłopca ważącego 16 kg? W czasie wakacji chciałabym trochę pozwiedzać różnych miejsc i martwię się że mój nie wprawiony w długie piesze wycieczki synio będzie marudził. Wózek nie wchodzi w rachubę ale coś na plecy taty - chętnie. Może ktoś ma doświadczenie z chustą rapalu? Ona jest na pewno do 100kg tylko jak takie duże dziecko w niej funkcjonuje? Proszę od rady!!!
    • Ląduję na Gatwick po południu 21.09, chciałabym tanio przenocować, zwiedzić po krótce Londyn i pojechać do mojego kolegi, który mieszka w Swansea. Dziewczyny mieszkające w Londynie, proszę o pomoc w znalezieniu naprawdę taniego noclegu, może być hostel, pokój gościnny.. Pozdrawiam i z góry dziękuję Magda
    • Zastanawiamy się nad takim prezentem "komunijnym" dla naszej córki. Wszystkie rady i sugestie mile widziane. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się