Forum Regionalne Lubelskie Zamość
ZMIEŃ
      zwiedzanie

zwiedzanie

(4 wyniki)
    • ...i jestem pod dużym wrażeniem. Przegapiłem ta sprawę i nie wiem kiedy została odrestaurowana, ale zapewne niedawno. A to co zobaczyłem przedwczoraj, podczas mojego ostatniego pobytu w Zamościu bardzo mnie zaskoczyło. Zatrzymałem sie na stacji Statoil i ruszyłem w kierunku cerkwii. Nieduża ale piękna , nieopodal tuz przy światyni stare, przedwojenne nagrobki , troche dalej znajduję się też cmentarna kwatera polskokatolicka a nawet rzymskokatolicka... . Skoro miejsce pochów...
    • zoo (13)

witam:) mam pytanie do mieszkańców Zamościa lub osób które odwiedzają zoo - jak tam teraz jest, warto pojechać z dzieckiem na wycieczkę? z góry dzięki za odpowiedzi
    • „Uszkodzenie spowodowane zostało na skutek wykonywania pracy” Mam wyjaśnić Państwu co to znaczy, że napisałem „wykonywania pracy”? Z zawodu jestem murarzem , tego dnia gdy miało miejsce to zdarzenie , pracę skończyłem o godzinie siódmej wieczorem, zszedłem na dół i wtedy sobie przypomniałem ,że na górze zostawiłem 150 cegieł , wróciłem na piętro. Czekało mnie dużo pracy !, wpadłem zatem na jak mi się wydawało doskonały pomysł! , pozbierałem porozrzucane ...
    • W nastepny weekend chcę odwiedzić Wasze miasto. Nigdy tu jeszcze nie byłam... Gdzie proponujecie jeść? Gdzie (tanio) spać? Czy w piątek lub sobotę są jakies ciekawe imprezy kulturalne? Może jakieś miłe knajpki do posiedzenia, jeśli nie ma imprez? Z góry dziękuję i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się