Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      zwiedzanie

zwiedzanie

(8 wyników)
    • Widzę, że wątek "Zwiedzanie Miasta Siedlce" cieszy się dużym wzięciem i został już niemal w 100% wyczerpany. Proponuje więc teraz zająć się okolicą. Zima już niedługo się skończy więc piszcie gdzie warto się udać na wiosenną przejażdżkę czy to rowerem czy samochodem. W naszej najbliższej okolicy jest przecież wiele ciekawych miejsc do zobaczenia. Żeby później nikt nie powiedział "Cudze chwalicie swego nie znacie".
    • 24.02 /czwartek/ 13.00 - 15.00 Wycieczka po Siedlcach z przewodnikiem PTTK. Wycieczkę poprowadzi Pan Eugeniusz Skorupka. Zbiórka MOK ul. Pułaskiego 6 .
    • dzięki Krzychowi1252 znalazłem trochę tekstu o siedleckich cmentarzach żydowskich. Informacje równo sprzed 100 lat. www.markopm.za.pl/siedlcekirkut.htm
    • Koszyk(6)

Może ktoś napisze gdzie można taki kaszyk kupić? fotoforum.gazeta.pl/3,0,885736,1,0,1007.html -- mpppm www.markopm.za.pl/zwiedzanie.htm
    • www.markopm.za.pl/zwiedzanie.htm pozwiedzajmy >-- mpppm Zarabiaj i daj zarobić innym.
    • W ostatni weekend września po raz pierwszy na dziedzincu pałacu w Korczewie odbędzie się impreza pt. "Magia lat 20-tych". Głównym punktem będzie wystawa zabytkowych samochodów z lat 20-tych ubiegłego wieku. Odbędzie się wiele atrakcji towarzyszących, m.in. pokaz mody, tańca, muzyka. Wszystko stylizowane klimatem epoki. Korczewska „Magia lat 20-tych” będzie pierwszą w regionie tego typu imprezą przybliżającą modę na auta, stroje i muzykę okresu międzywojennego. Wieczorem w ...
    • Połaziłem dziś troche po mieście i przyszło mi do głowy, że coraz więcej jest pustych miejsc po kioskach ruchu. Pewnie jeszcze pare lat i nie zostanie prawie żaden. Może nastepne pokolenie nie bedzie wiedziało co to takiego było? Nie pozostanie nawet wspomnienie bo przecież nikomu nie przyjdzie do głowy by coś takiego jak kiosk utrwalić na fotce. A może się myle?
    • fotoforum.gazeta.pl/3,0,848373,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,848374,2,2.html -- mpppm www.markopm.za.pl/zwiedzanie.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się