zwiedzanie

(4 wyniki)
  • Witam! W sierpniu wybieramy się w podróż poślubną. Narzeczony upiera się przy Egipcie. Napiszcie mi proszę czy da się tam w ogóle funkcjonować/zwiedzać w sierpniu? Zależy mi na zwiedzaniu, a nie tylko na leżeniu na plaży. Czy jest zdecydowanie za gorąco? A może radziłybyście wybrać inny kierunek? Niestety wyjazd w późniejszym miesiącu nie wchodzi w grę. Z góry dziękuję za wszystkie rady.
  • planujemy wybrac sie w podróz poslubna ale chcaiałbym zasiegnac pewnych opini osób które owiedziły ten afrykański kraj. Bylismy juz w Egipcie
  • Moze jakis obiezyswiat doradzi mi, gdzie warto spedzic urlop/miesiac miodowy? Dobrze by bylo wybrac sie do jakiegos cieplego kraju, w ktorym oprocz plazy jest jednak tez cos do zwiedzania. Nas nie podnieca lezenie godzinami plackiem na plazy, jestesmy bardziej aktywnymi turystami, chociaz jeden dzien odpoczynku na plazy tez bysmy chcieli zaplanowac. Bylismy juz w Katalonii, na Krecie i na Malcie. Nie chcemy Egiptu, bo oferty, jakie znalezlismy, to tylko hotele nad morzem zdala od wszelk...
  • Witam drogie Panie. Zwracam się z pytaniem o podróż poślubną - co polecacie, a być może bedziecie mogły dołączyć link do strony z ofertą, która albo była lub stanie się waszą podróżą poślubną, lub do ofert które poprostu uważacie za godne uwagi :) Ja osobiście mam kilka opcji: albo Paryż, albo słodkie leniuchowanie na słonecznym wybrzeżu (może Egipt, może Tunezja) nie mogę się zdecydowac :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się