Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      zwiedzanie

zwiedzanie

(5 wyników)
    • czy można zabrać siedmiomiesięcznego bobasa do kopalni soli? może któraś z mam była lub słyszała opinie na ten temat, będę wdzięczna , pozdrawiam
    • To moje 1 dziecko i nie wiem jak wtedy organizuje się czas- podpowiedzcie Mamy proszę! bardzo chciałabym gdzieś wyjechać chociaz na 3 dni, ale jak to będzie wyglądało? Odpada morze bo zadaleko, jeziora chyba za zimno... myślałam np. żeby pojechać do Ciechocinka, zeby pooddychał pod tężniami, ale przecież na takim spacerze on wytrzyma godzinę, dwie, a co potem? W domu to spaceruje po ogrodzie, siedzi w piaskownicy itp, a tam? Powiedzcie jak to zorganizować? Bo jakieś zwiedzanie to ...
    • Drogie mamy,jak to jest u Was?Mój synek odkąd zaczął raczkować i stawać przy meblach (od miesiąca)zupełnie stracił zainteresowanie zabawkami!Rozkładam mu je na dywanie,albo próbuje nimi zainteresować mając nadzieję,że zatrzyma się i troszkę pobawi,ale on albo tylko spojrzy,albo je staranuje i pędzi dalej;) Oczywiście muszę więc stale być obok,bo to mały kaskader staje i puszcza się,albo leci do tyłu,a może po prostu znudziły mu się już,ma 8mcy,poradzicie coś ciekawego? Pozdrawiam:)
    • No właśnie - jestem ciekawa jak wygląda zwykle dzień Waszych czteromiesięcznych pociech a przede wszystkim jak się z nimi bawicie. Jak spędzacie aktywny czas z maluszkami? Mój synek często fika na macie, lubi jak mu śpiewam i jednocześnie ruszam jego nóżkami czy rączkami, czasem sadzam go sobie opartego o mnie by mógł obserwować otoczenie, pokazuję książeczki, bawię się z nim grzechotkami... oczywiście chodzimy też na spacery na których mały raczej rzadko śpi. p.
    • Cześc Mamusie! Moja dziewczynka spi w nocy bardzo ładnie- ale budzi se co 3 godziny na karminie. czy u Was tez tak było? a moze jakoś oduczyłyście tego swje pociechy. Drugie pytanie- chodzi mi o zabawy. Podpowiedzcie mi coś. Chce byc prezz cały dzien na rękach. Kupiliśmy jej mate edukacyjna- tylko pare minut spokoju. Zwiedzanie mieszkania, wspolne gotowanie, tanu- tanu. czytanie bajek(szybko się nuszi) Macie jeszcze jakieś pomysły. Pytanie 3. A raczej - prośba. Mówi się o ksiązce ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się