Forum Kobieta Lobbystki STANIKOWE OFFTOPY
ZMIEŃ
      zwiedzanie

zwiedzanie

(4 wyniki)
    • Od niedzielnej nocy będą u mnie przez tydzień bratanice: 5 i 7lat na wakacjach. Gdzie mogę się z nimi wybrać aby pobyt był jak najciekawszy, najlepiej mało męczący fizycznie i dostępny w zasięgu autobusu? Na razie zaplanowałam takie atrakcje: www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090702/LUBLIN/79389500 zamek-lublin.pl/index.php?r=1&l=pl&id=6417 mosir.lublin.pl/strony.php?id=472 tu będę uczyć je pływać a jak mąż wróci z pracy i do nas dołączy to dziewczyny pójdą z nim ...
    • Wybieram się pod koniec września do Sztokholmu i proszę o poradę co zobaczyć, gdzie jeść itd. Wyprawa ma bardzo ograniczony budżet, więc super ekskluzywne restauracje odpadają:) Wolę wydać więcej na zwiedzania.
    • ...mam pytanie. Jak się nazywają te fileciki śledziowe w bułce z siekanym korniszonem i cebulą? O kurczaki, zjadłabym sobie takiego pomimo tej półsłodkiej klapciatej buły. Może chociaż sobie popatrzę w internecie na to cudo.
    • Wybieram się na 2 tygodnie do Berlina, na kurs językowy. Mam małe pojęcie o tym mieście i chciałabym je porządnie zwiedzić i poczuć klimat, więc postanowiłam zapytać na forum, bo Wy wszystko wiecie :). Oczywiście będziemy dużo zwiedzać, obowiązkowe punkty typu Reichstag, Fernsehturm, Brama Brandenburska zaliczę ze szkołą (zresztą wybrałam się kiedyś na weekend do Berlina i te oczywiste miejsca obskoczyłam), ale zastanawiam się co jeszcze mogę zobaczyć. Fajnie jakby był sensowny dojazd z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się