Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      zwiedzanie

zwiedzanie

(7 wyników)
    • ...miasta typu Rzym, latem?
    • wybieram sie na mały wypad po europie zastanwiam sie jaki zestaw zabrac na listopad, aby zajmował jak najmniej miejsca i był jak najbardziej uniwersalny :) kozaki emu i sportowa kurtka czy skórzane kozaki i kurtka z grubszego flauszu, a moze zupełnie inaczej górskie trzewiki i kurtawa cumpusa, na adidasy już chyba za późno... a jakie wy zestawy proponujecie?
    • Mam taki problem, w lipcu jade do Turcji. Mam w planie zwiedzanie, temperatura jak wiadomo gorąca wiec chce chodzic w sandałach. Co polecacie, chodzi mi o sandały (płaskie oczywiście) nadające się do całodniowego chodzenia, które będa wygladaly choć troche kobieco a nie takie ze pasek pasek wielka podeszwa i koniec. Sandaly typu japonki odpadaja bo w tamtym klimacie skora szybko sie poci i obtarcie mam gratis:). Z góry dzieki dziewczyny.
    • Co myslicie o takich sandalkach na dlugie letnie zwiedzanie ?? Glownie do spodenek 3/4 i dzinsowych spodnic planuje je nosic. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1250282,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1250283,2,2.html
    • Chodzi mi o Rawde, Słoneczny Brzeg i Neseber. Co tam polecacie zwiedzić ? Moze jakies namiary na fajną restauracje, dyskoteki i inne miejsca? Prosze o wszelkie info, pozdrawiam
    • Jak ubieracie się podczas wyjazdów wakacyjnych? I nie chodzi mi tutaj o plażę, czy wspinaczkę w górach... a urlop w mieście, czyli tzw. zwiedzanie. Akurat w tym roku trafiły mi się wakacje "objazdowe" po Europie, gdzie dużą część czasu spędzimy na spacerach po różnych miastach i miasteczkach. I niekoniecznie mam pomysł na to, co by tu wrzucić do walizki :) Co założyć, by było wygodnie [duuuużo chodzenia], ale także z klasą? Chciałabym poznać Wasze pomysły na pogodę upalną, jak i na tro...
    • img299.imageshack.us/my.php?image=dscf0927oe1.jpg img292.imageshack.us/my.php?image=dscf0936fy4.jpg img409.imageshack.us/my.php?image=dscf0938nh2.jpg Buty kupione via internet tak mi poobcierały stopy (dlatego w te powklejałam profilaktycznie te niezbyt estetyczne zapiętki), że tuż po świętach pobiegłam kupić jakieś nowe, wygodne, miękkie. Kasy na kolejne balerinki mało a potrzebowałam czegoś naprawdę wygodnego, bo wyjeżdżam na wycieczkę i będę dużo zwiedzać. No i zaczęłam zwiedzać ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się