Forum Na emigracji AUSTRALIA
ZMIEŃ
      zwiedzanie

zwiedzanie

(4 wyniki)
    • Witam Chciałabym jechac na kurs jezykowy od października tego roku (1 rok lub 1,5 roku) tylko nie jestem zdecydowana, które miasto powinnam wybrać. Biorę pod uwagę 2 napisane w temacie.Chciałabym troche pozwiedzac a więc również zależy mi na mieście z którego bede mogła zwiedzić najwiecej.:-) Proszę o pomoc i z gory dziekuję.
    • Liloom, pozwolilam sobie otworzyc watek dla Ciebie i jako pierwszy post wstawilam Twoje australijskie obserwacje z watku o muzyce. Mysle ze forumowicze beda ciekawi Twoich komentarzy - ja w kazdym razie czekam ;o) ------------------------ liloom 21.07.09, 15:12 Odpowiedz Hej Kan, Luiza i reszta, wlasnie przemieszczam sie z Cairns do Brisbane, jestesmy wlasnie w Rockhampton, tak nam wyszedl przystanek, zaskoczona jestem jak jest cieplo, przedwczoraj w Mackay niezle zmarzlam (t...
    • W drodze powrotnej ze Stanow zatrzymujemy sie z mezem w Brisbane na dwie noce - przylatujemy jakos kolo 8 rano, mamy dwie noce w Brisbane i wylatujemy kolo 17 czwartego dnia, tak ze mamy prawie 3.5 dnia. Moj maz koniecznie chce sie wybrac do Australia Zoo, z tym to nawet nie ma przepros. Czy cos jeszcze moglibyscie polecic? Mnie sie marzy plaza, zwlaszcza po zimowych Swietach i Nowym Roku w Stanach. Niby w Nowej Zelandii tez bedzie cieplo, jak juz wrocimy, ale goraca dla mnie nigdy n...
    • Zycze powodzenia i forumowiczow;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się