marcela16
30.08.13, 10:02
mówię tu powaznie, moje zamówienie 6 z kolei. Za kazdym razem to samo.
Kupiłam monitor, który miał cyfrowe wejścia na tronie było wpisane ze w komplecie kabel.
Kabla po odbiorze nie było. Składałam reklamacje 3 miesiące, monitor stał nie używany!
Na infolinii każdy przyjmował moja reklamację przez 3 miesiące i nikt sie nie interesował, nigdzie tego nie zarejestrowali!
czekali az mi się znudzi.Pojechałam do sklepu wkońcu, pracownik mówi ze kabla nie ma w komplecie, chyba mam podłączyc sobie bez kabla.
Póxniej dzwoni do mnei pracownik tego sklepu że ktoś musiał ukraśc ten kabel z opakowania, pracownik zacżął się tłumaczyć, "wie pani z takimi ludźmi się pracuje" ale jak obiecałam pani kabel to musze teraz ten kabel zapłacic ze swojej kieszeni 99 zł.
Do dziś nie wiem o co chodziło w tym wszystkim, kabel po 4 miesiącach dostałam, taki prezent kupiłam komuś że nie mógł skorzystac.
Wczoraj odbierałam tablet, zamiast zamowic w innym sklepie to ja znów naiwa tam poszłam bo blisko.
Tablet byl zamówiony internetowo.
Podałam numer i pan orzyniósł mi sfatygowane pudełko, tablet nie miał folii na ekranie, wypadł z pudełka jak pan odpakowywał, nie mial torebki, w środku pudełko było rozdarte kabeł był brzydko złożony i na tablecie było dużo odcisków palcy, zadrapań.
Mówię ze to użwane, pan mówi w żadnym wypadku...itd, kierownik się wykłócał, ah mam dośc