Dodaj do ulubionych

Sofa z Agata Meble poleci któraś ?

28.10.17, 10:54
Szukam 3 osobowej z funkcją spania , musi (!!!!)byc wygodna do spania dla dwóch osób...budżet 2tysiące pln 😉
Obserwuj wątek
    • tymianek21 Re: Sofa z Agata Meble poleci któraś ? 28.10.17, 11:11
      Zamówiliśmy sofę kilka miesięcy temu. Po rozpakowaniu okazało się że w jednym miejscu była rozpruta- mimo reklamacji odmówili wymiany na inna sofę twierdząc że sami ją rozpruliśmy. Oczywiście ktoś powie, że trzeba było rozpakować sofę od razy przy odbiorze, ale nikt nie jest w stanie rozpakować, złożyć i obejrzeć każdej części w ciągu kilku chwil. Poduszki bardzo brudzą ścianę- nigdy czegoś takiego nie widziałam. Opieramy się o nie oglądając TV i ściana ma brązowo-szare smugi!!! Pzdr
      • pasquda77 Re: Sofa z Agata Meble poleci któraś ? 28.10.17, 11:21
        No nie powiem , ostudziłaś mój zapał 😂.
        Który to taki felerny model ?
        • tymianek21 Re: Sofa z Agata Meble poleci któraś ? 28.10.17, 11:39
          Sofa bravo. Napiszę ci dlaczego ja wybraliśmy. Szukaliśmy sofy, która rozkłada się na 2 równe części. Wcześniej w pokoju syna była sofa tzw. łamaniec składający się z 3 części spanie na niej było katorgą. W naszym pokoju mieliśmy sofę typu bravo i to był strzał w 10. Każda z 2 części była równa i gładka. W Agata meble dostaliśmy oczopląsu tak wielki był wybór. Ciąg dalszy historii znasz. Druga sofę kupiliśmy w brw -ciągle mają jakieś promocje. Otwieraną na 2 równe połówki. Jest olbrzymia, ale spisz jak na łóżku!
          • pasquda77 Re: Sofa z Agata Meble poleci któraś ? 28.10.17, 11:46
            Pokaż ta z brw!!!cena?
            • tymianek21 Re: Sofa z Agata Meble poleci któraś ? 28.10.17, 12:19
              To sofa peter III-teraz jest w cenie 2500, ale poczekaj na jakąś promocję bo tam czasami mają 20% teraz mają 15% na tapicerowane+ jakąś promocje 50 zł kupon za wydane 1500 (ale sprawdź). Warta swojej ceny, ale jest olbrzymia. Najważniejsze, żeby sofa rozkładała się na 2 połowy tak jak kiedyś tapczany, żeby nie było na niej ozdobnych przeszyć, guzików które wbijają się podczas spania!
              Zastanawialiśmy się jeszcze na taką bo miała to czego szukaliśmy i bardzo ładnie wyglądała.
              www.brw.com.pl/katalog-produktow/produkt/15701,sofa-clarc-lux-3dl.html?recommender_box_placement=categorypage&recommender_box=quarticon
              • aqua48 Re: Sofa z Agata Meble poleci któraś ? 28.10.17, 15:37
                Też polecam BRW, mam Brunon II Lux 3DL i jestem zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka