pasquda77 28.10.17, 10:54 Szukam 3 osobowej z funkcją spania , musi (!!!!)byc wygodna do spania dla dwóch osób...budżet 2tysiące pln 😉 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymianek21 Re: Sofa z Agata Meble poleci któraś ? 28.10.17, 11:11 Zamówiliśmy sofę kilka miesięcy temu. Po rozpakowaniu okazało się że w jednym miejscu była rozpruta- mimo reklamacji odmówili wymiany na inna sofę twierdząc że sami ją rozpruliśmy. Oczywiście ktoś powie, że trzeba było rozpakować sofę od razy przy odbiorze, ale nikt nie jest w stanie rozpakować, złożyć i obejrzeć każdej części w ciągu kilku chwil. Poduszki bardzo brudzą ścianę- nigdy czegoś takiego nie widziałam. Opieramy się o nie oglądając TV i ściana ma brązowo-szare smugi!!! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Sofa z Agata Meble poleci któraś ? 28.10.17, 11:21 No nie powiem , ostudziłaś mój zapał 😂. Który to taki felerny model ? Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Sofa z Agata Meble poleci któraś ? 28.10.17, 11:39 Sofa bravo. Napiszę ci dlaczego ja wybraliśmy. Szukaliśmy sofy, która rozkłada się na 2 równe części. Wcześniej w pokoju syna była sofa tzw. łamaniec składający się z 3 części spanie na niej było katorgą. W naszym pokoju mieliśmy sofę typu bravo i to był strzał w 10. Każda z 2 części była równa i gładka. W Agata meble dostaliśmy oczopląsu tak wielki był wybór. Ciąg dalszy historii znasz. Druga sofę kupiliśmy w brw -ciągle mają jakieś promocje. Otwieraną na 2 równe połówki. Jest olbrzymia, ale spisz jak na łóżku! Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Sofa z Agata Meble poleci któraś ? 28.10.17, 11:46 Pokaż ta z brw!!!cena? Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Sofa z Agata Meble poleci któraś ? 28.10.17, 12:19 To sofa peter III-teraz jest w cenie 2500, ale poczekaj na jakąś promocję bo tam czasami mają 20% teraz mają 15% na tapicerowane+ jakąś promocje 50 zł kupon za wydane 1500 (ale sprawdź). Warta swojej ceny, ale jest olbrzymia. Najważniejsze, żeby sofa rozkładała się na 2 połowy tak jak kiedyś tapczany, żeby nie było na niej ozdobnych przeszyć, guzików które wbijają się podczas spania! Zastanawialiśmy się jeszcze na taką bo miała to czego szukaliśmy i bardzo ładnie wyglądała. www.brw.com.pl/katalog-produktow/produkt/15701,sofa-clarc-lux-3dl.html?recommender_box_placement=categorypage&recommender_box=quarticon Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Sofa z Agata Meble poleci któraś ? 28.10.17, 15:37 Też polecam BRW, mam Brunon II Lux 3DL i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś