Dodaj do ulubionych

Perfumy z rossmann czy warto?

28.11.24, 14:38
Teraz ceny atrakcyjne. Czy warto tam kupować perfumy? Różne opinie słyszałam, że są nietrwałe? Kupujecie jakieś zapachy tam. Szczególnie podajcie męskie. Może jutro zerknę.
Obserwuj wątek
    • ironia_losu_od-nowa Re: Perfumy z rossmann czy warto? 28.11.24, 16:35
      Hmm, Rossmann ma na półkach różne brandy, które są dostępne też w innych sklepach. Nie wiem czemu ich trwałość w Rossmannie miałaby być inna niż gdzie indziej 🙄 Mają Calvina Kleina, DG, mają ostatnio jakieś wybrane zapachy z Avonu, Paco Rabanne, Mexx itd. Podobnie Hebe czy Superpharm. Mogłam pomieszać asortyment 🙃 między nimi, sorry. No ale ogólnie wszystkiego po trochu. Ja akurat lubię Mexx przez sentyment z lat studenckich, ale to nie są jakieś supertrwałe zapachy.
    • homohominilupus Re: Perfumy z rossmann czy warto? 28.11.24, 20:15
      Jeszcze nie wybrałaś prezentu dla męża?
    • hrasier_2 Re: Perfumy z rossmann czy warto? 28.11.24, 21:43
      Dużo fajnych zapachów męskich - ja lubię Jaguara. Akurat od dziś są ceny obniżone na męskie i damskie zapachy. I to sporo.
      • kornelka37 Re: Perfumy z rossmann czy warto? 28.11.24, 22:08
        Właśnie dziś znajoma kupiła jaguar chromite. Twierdzi, że za taką cenę bardzo dobrej jakości zapachy i dlugo utrzymują się. Dzięki.
    • riki_i Re: Perfumy z rossmann czy warto? 28.11.24, 22:16
      Byłem dziś i ceny mają dobre. Jest też parę zapachów z wyższej półki, typowo perfumeryjnych (nie wiem czy wszędzie, akurat to był wielki Rossmann i niedawno z pompą otwarty). Sprawdziłem na szybko ceny w necie, niby można kupić taniej od Black Week Rossmanna, ale c*uj wie, czy w tych dziwacznych sklepach internetowych , które pierwszy raz widzę na oczy, są oryginały. Podrabianie perfum i wód toaletowych znanych marek jest dziś plagą . Także kupno czegoś znanego w taniej cenie w Rossmanie wydaje mi się sensowną opcją. To nie będzie podróbka.
    • pasquda77 Re: Perfumy z rossmann czy warto? 29.11.24, 06:47
      Dziś wszystkie perfumy 2+1, rabat nalicza się od cen regularnych, obkupiłam się 🙈😀
      • pasquda77 Re: Perfumy z rossmann czy warto? 29.11.24, 06:54
        pasquda77 napisała:

> Dziś wszystkie perfumy 2+1, rabat nalicza się od cen regularnych, obkupiłam się
        > 🙈😀
        Pomyliłam się, od cen promocyjnych!!!
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Perfumy z rossmann czy warto? 29.11.24, 11:28
      Nie warto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka