kornelka37 28.11.24, 14:38 Teraz ceny atrakcyjne. Czy warto tam kupować perfumy? Różne opinie słyszałam, że są nietrwałe? Kupujecie jakieś zapachy tam. Szczególnie podajcie męskie. Może jutro zerknę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ironia_losu_od-nowa Re: Perfumy z rossmann czy warto? 28.11.24, 16:35 Hmm, Rossmann ma na półkach różne brandy, które są dostępne też w innych sklepach. Nie wiem czemu ich trwałość w Rossmannie miałaby być inna niż gdzie indziej 🙄 Mają Calvina Kleina, DG, mają ostatnio jakieś wybrane zapachy z Avonu, Paco Rabanne, Mexx itd. Podobnie Hebe czy Superpharm. Mogłam pomieszać asortyment 🙃 między nimi, sorry. No ale ogólnie wszystkiego po trochu. Ja akurat lubię Mexx przez sentyment z lat studenckich, ale to nie są jakieś supertrwałe zapachy. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Perfumy z rossmann czy warto? 28.11.24, 20:15 Jeszcze nie wybrałaś prezentu dla męża? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Perfumy z rossmann czy warto? 28.11.24, 21:43 Dużo fajnych zapachów męskich - ja lubię Jaguara. Akurat od dziś są ceny obniżone na męskie i damskie zapachy. I to sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka37 Re: Perfumy z rossmann czy warto? 28.11.24, 22:08 Właśnie dziś znajoma kupiła jaguar chromite. Twierdzi, że za taką cenę bardzo dobrej jakości zapachy i dlugo utrzymują się. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Perfumy z rossmann czy warto? 28.11.24, 22:16 Byłem dziś i ceny mają dobre. Jest też parę zapachów z wyższej półki, typowo perfumeryjnych (nie wiem czy wszędzie, akurat to był wielki Rossmann i niedawno z pompą otwarty). Sprawdziłem na szybko ceny w necie, niby można kupić taniej od Black Week Rossmanna, ale c*uj wie, czy w tych dziwacznych sklepach internetowych , które pierwszy raz widzę na oczy, są oryginały. Podrabianie perfum i wód toaletowych znanych marek jest dziś plagą . Także kupno czegoś znanego w taniej cenie w Rossmanie wydaje mi się sensowną opcją. To nie będzie podróbka. Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Perfumy z rossmann czy warto? 29.11.24, 06:47 Dziś wszystkie perfumy 2+1, rabat nalicza się od cen regularnych, obkupiłam się 🙈😀 Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Perfumy z rossmann czy warto? 29.11.24, 06:54 pasquda77 napisała: > Dziś wszystkie perfumy 2+1, rabat nalicza się od cen regularnych, obkupiłam się > 🙈😀 Pomyliłam się, od cen promocyjnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Perfumy z rossmann czy warto? 29.11.24, 11:28 Nie warto Odpowiedz Link Zgłoś