Dodaj do ulubionych

Busy z Pomorskiego do Niemiec - Pik Trans, K.Stolc

14.05.24, 17:20
Jeśli szukasz profesjonalnego i niezawodnego przewoźnika na trasie Polska-Niemcy, PIK TRANS jest idealnym wyborem. Specjalizujemy się w komfortowych przewozach osób z województw Pomorskiego i Zachodniopomorskiego do różnych miast w Niemczech, takich jak Düsseldorf, Frankfurt nad Menem i Dortmund. Nasza flota nowoczesnych busów oraz doświadczony zespół kierowców gwarantują bezpieczne i przyjemne podróże. W PIK TRANS stawiamy na elastyczność i wygodę naszych klientów – oferujemy różnorodne terminy wyjazdów, konkurencyjne ceny oraz brak ukrytych opłat. Nasza usługa „door-to-door” zapewnia bezpośredni transport spod drzwi klienta do wybranego celu podróży. PIK TRANS to synonim profesjonalizmu i najwyższej jakości usług transportowych. Zarezerwuj swoją podróż już dziś i przekonaj się, dlaczego warto nam zaufać. Do zobaczenia na pokładzie naszych komfortowych busów!

+ 48 782 930 132
Miła 7/12, 77-100 Bytów
busypiktrans@gmail.com
pik-trans.com
Obserwuj wątek
    • gacha90 Re: Busy z Pomorskiego do Niemiec - Pik Trans, K. 02.08.24, 00:12
      Polecam, ale kierowcom zmienić firmę.

Zamówiłem przewóz, dostałem potwierdzenie, że bus przyjedzie w godzinach 4.45-5.00.
      Czekamy z żoną z torbami i czekamy, nikogo nie ma.
      O godzinie 5.15 zaczynam dzwonić z pytaniem o której przyjedzie bus, oczywiście nikt nie obiera i nikt nie odpisuje na wiadomości.
      Godzina 6.00 - cisza.
      Godzina 6.30 - cisza i oczywiście brak kontaktu z firmą.
      Godzina 7.00 - dzwoni kierowca, że będzie za pół godziny.
      Godzina 10 - dopiero otrzymuję odpowiedź z firmy o treści mniej więcej takiej: „pomyliłem godziny w aplikacji, sorki”.
      W dalszej wymianie wiadomości był bardzo agresywny i kompletnie bez szacunku do klientów.

Kierowca w porządku, pełna kultura, ale za to szef chyba typowy Janusz biznesu, zero profesjonalizmu, podejście do klienta jak za PRLu „co mnie obchodzi, że czekacie prawie 3 godziny jak durnie, macie płacić i jechać”

Przynajmniej wiem kogo już nie wybierać więcej jako przewoźnika i to nie tylko moja opinia, pasażerowie mieli podobne zdanie.

Żałuję, że tam wsiadłem i dałem jeszcze mu zarobić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka