Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

żelowe wkładki do butów

12.12.10, 18:41
    czy żelowe wkładki do butów ( chodzi mi o wysokie szpilki) rzeczywiscie sprawiają ze stopa tak bardzo nie boli jak to wzykle bywa po długiej zabawie?? ??

i czy takie wkładki bedą trzymały sie stopy jeśli bede miała ubrane rajstopy?
    Obserwuj wątek
      • sloneczna.dziewczyna Re: żelowe wkładki do butów 12.12.10, 18:42
        U mnie się nie sprawdziły (Scholl). Przesuwały sie, niewiele amortyzowały. Ja nie polecam.
        • k1992 Re: żelowe wkładki do butów 12.12.10, 18:48
          a wydawało by sie ze to jedna z byc moze lepszych firm...

a miałas je założone na "goła" stope czy na rajstopy??
          • sundry Re: żelowe wkładki do butów 12.12.10, 19:51
            Ich się nie zakłada na stopę, tylko przykleja w bucie. Wydaje się, że jest bardziej miękko, ale po jakimś czasie przód stopy boli i tak.
            • ladyjm Re: żelowe wkładki do butów 15.12.10, 07:08
              mi przyklejenie takich zelowych poduszeczek pomaga w wytrzymaniu w megaszpilach kilku godzin.
      • kolor_purpury Re: żelowe wkładki do butów 12.12.10, 21:33
        przede wszystkim one zajmują sporo miejsca i miałam wrażenie jakbym nosiła za małe buty- stopy bolały mnie okropnie i szybko z nich zrezygnowałam więc nie umiem powiedzieć, czy rzeczywiście pomagają. u mnie się nie sprawdziły
      • k1992 Re: żelowe wkładki do butów 12.12.10, 22:04
        jesli uzywałyscie taki wkładek to jakie firmy polecacie? które sie sprawdzają a które raczej nie ?
      • dolores.ltd Re: żelowe wkładki do butów 14.12.10, 22:03
        Uzywalam takich wkladek na kilku weselach i sprawdzily sie przy butach, ktore sa na mnie odrobine za duze, bo rzeczywiscie zabieraja sporo miejsca w bucie. Nie mialam wtedy rajstop. uzylam talku do stop, by wkladki trzymaly sie buta, a nie przykleily do skory stopy. Mam wkladki z rosssmana. Polecam.
        • krysia_laska Re: żelowe wkładki do butów 14.12.10, 22:15
          sprawdzają się do wysokich obcasów i spełniają swoją rolę
      • dan-mark Re: żelowe wkładki do butów 18.12.10, 00:02
        kup sobie wkładki firmy KIWI. maja dobry klej i nie przesuwają się. nie czujesz, że chodzisz w szpilach.
        schollowskie są do bani, przesuwają się w bucie
        • lonely.stoner Re: żelowe wkładki do butów 18.12.10, 10:59
          ja do kazdej pary butow na wysokim obcasie mam taka pare wkladek zelowych, trzymam je w bucie na stale przyklejone, i czasem wyjmuje zeby przemyc. Sprawdzaja sie u mnie, ja na co dzien chodze czesto w takim 7-10cm obcasie, i bez tej wkladki ciezko by bylo wytrzymac. Amortyzuje i to duzo. Mam wkladki roznych firm, niekotre z jakims tam brokatem w srodku nawet heh :). Ale generalnie co do butow na mega szpili- to najwazniejsze jest jednak wyprofilowanie obcasa- bo jesli but jest kiepski to zadna wkladka nie pomoze, stopa nie bedzie miec odpowiedniego wsparcia i stabilnosci.
          a, faktycznie- wkladki do takich butow ktore sa bardzo ciasne sie nie nadaja, bo rzeczywiscie zajmuja troche miejsca, ja mam szczuple stopy wiec dla mnie to dodatkowy plus, ale jesli ktos ma szeroka stope to moze miec dyskomfort.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka