diamencik777 26.05.08, 13:45 jaka jakość, czy wygodne i z jakich materiałów (skóra czy raczej plastiki)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_nicky Re: buty Stradivarius prośba o opinie 26.05.08, 14:07 Poczytaj sobie opinie o butach Zary - buty w Bershce, Stradivariusie i Pull&Bear są w większości identyczne pod względem wygody, jakości i materiałów. Różnią się tylko ceną, która w Zarze jest wyższa. No i w Zarze można częściej spotkać buty ze skóry - w Stradivariusie i w Bershce buty są przeważnie plastikowe lub z różnych tekstyliów. Mam jedną parę butów ze Stradivariusa - kupione w zeszłym roku letnie sandałki na szpilce, z materiału imitującego skórę krokodyla. Były to najczęściej noszone przeze mnie buty tamtego lata, więc bardzo je zniszczyłam i nie nadają się już praktycznie do chodzenia. Bardzo wygodne i bardzo zgrabnie wyglądające na stopie, ale miały dziwnie umiejscowiony pasek na piętę, który lubił spadać, pomimo ciasnego zapięcia. Ale ogólnie jakość ok, takie typowe jednosezonówki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: buty Stradivarius prośba o opinie 26.05.08, 14:10 Jak przystalo na sieciowke- trudno jednoznacznie powiedziec. Sa skorzane, sa plastiki, sa superwygodne z miekkiej skorki, ale tez takie, jak balerinki ktore ostatnio mierzylam - jak wlozylam w nie noge to od razu wrocilo traumacztyczne wspomnienie z chwili gdy pierwszy raz mialam na nogach peunty. Buty byly tak niewygodne, jakby byly zrobione z drewna! :( Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: buty Stradivarius prośba o opinie 26.05.08, 16:09 mam jedne kozaki, kupione w marcu bodajże, noszą się świetnie, ciągle bdb wyglądają, a eksploatuję je mocno, więc nie jest źle :). choć to pewnie kwestia bardzo indywidualna - jedna para rozleci się po tygodniu, druga wytrzyma i kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_with_diamonds Re: buty Stradivarius prośba o opinie 27.05.08, 10:06 a propos Stradivariusa- uwielbiam ich sesję i katalog (ostatni post na moim blogu). świetny pomysł na foty, tylko niestety nie widziałam tego wsyztskiego w naszym sklepie w Złotych :( Odpowiedz Link Zgłoś
styledigger Re: buty Stradivarius prośba o opinie 27.05.08, 11:54 Moje botki z zamszu ze Stradivariusa rozwaliły się po tygodniu. Mimo, że zamsz do najtrwalszych materiałów nie należy, coś tutaj jest nie tak jak powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
julieth18 Re: buty Stradivarius prośba o opinie 13.09.08, 22:46 Powiem tak.. kupno butów w sklepach stradivarius i bershka to czysty los na loteri. Moja siostra oddała już drugą parę butów stradivarius z powrotem na reklamację. 1.Zimowe kozaki- po tygodniu tył buta z niego wyskoczył, a więc pięta wydłużyła się o dobre 10 cm...porażka 2.letnie sandałki - pourywały się paski a czarna podeszwa masakrycznie farbowała stopę. JEŚLI CHCECIE PONOSIĆ BUTY I JAK WAM SIĘ ZNUDZĄ ODDAĆ NA REKLAMACJĘ TO SĄ SUPER NATOMIAST JEŚLI ZALEŻY WAM NA SOLIDNYCH I JAKOŚCIOWO DOBRYCH BUTACH OMIJAJCIE TE SKLEPY SZEROKIM ŁUKIEM A TAKŻE NIE KUPUJCIE TYCH BUTÓW BEZ MOŻLIWOŚCI ZWRÓCENIA NP NA ALLEGRO - PIENIĄDZE WYRZUCONE W BŁOTO! pOZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
czarnuch111 Re: buty Stradivarius prośba o opinie 29.02.16, 00:43 Okropny plastik. Stopy śmierdzą i jeszcze są ogromne problemy z reklamacjami. Niedouczone pannice oszukują klientow. Juz nigdy nic tam nie kupię i odradze wszystkim znajomym. Asortyment bardzo slaby jakościowo. Monika Z. Odpowiedz Link Zgłoś