Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty Stradivarius prośba o opinie

26.05.08, 13:45
    jaka jakość, czy wygodne i z jakich materiałów (skóra czy raczej
    plastiki)?
    Obserwuj wątek
      • n_nicky Re: buty Stradivarius prośba o opinie 26.05.08, 14:07
        Poczytaj sobie opinie o butach Zary - buty w Bershce, Stradivariusie i Pull&Bear
        są w większości identyczne pod względem wygody, jakości i materiałów. Różnią się
        tylko ceną, która w Zarze jest wyższa. No i w Zarze można częściej spotkać buty
        ze skóry - w Stradivariusie i w Bershce buty są przeważnie plastikowe lub z
        różnych tekstyliów.

Mam jedną parę butów ze Stradivariusa - kupione w zeszłym roku letnie sandałki
        na szpilce, z materiału imitującego skórę krokodyla. Były to najczęściej noszone
        przeze mnie buty tamtego lata, więc bardzo je zniszczyłam i nie nadają się już
        praktycznie do chodzenia. Bardzo wygodne i bardzo zgrabnie wyglądające na
        stopie, ale miały dziwnie umiejscowiony pasek na piętę, który lubił spadać,
        pomimo ciasnego zapięcia. Ale ogólnie jakość ok, takie typowe jednosezonówki ;)
      • danuu Re: buty Stradivarius prośba o opinie 26.05.08, 14:10
        Jak przystalo na sieciowke- trudno jednoznacznie powiedziec. Sa
        skorzane, sa plastiki, sa superwygodne z miekkiej skorki, ale tez
        takie, jak balerinki ktore ostatnio mierzylam - jak wlozylam w nie
        noge to od razu wrocilo traumacztyczne wspomnienie z chwili gdy
        pierwszy raz mialam na nogach peunty. Buty byly tak niewygodne,
        jakby byly zrobione z drewna! :(
      • cledomro Re: buty Stradivarius prośba o opinie 26.05.08, 16:09
        mam jedne kozaki, kupione w marcu bodajże, noszą się świetnie, ciągle bdb
        wyglądają, a eksploatuję je mocno, więc nie jest źle :). choć to pewnie kwestia
        bardzo indywidualna - jedna para rozleci się po tygodniu, druga wytrzyma i kilka
        lat.
      • lucy_with_diamonds Re: buty Stradivarius prośba o opinie 27.05.08, 10:06
        a propos Stradivariusa- uwielbiam ich sesję i katalog (ostatni post
        na moim blogu). świetny pomysł na foty, tylko niestety nie widziałam
        tego wsyztskiego w naszym sklepie w Złotych :(
        • styledigger Re: buty Stradivarius prośba o opinie 27.05.08, 11:54
          Moje botki z zamszu ze Stradivariusa rozwaliły się po tygodniu.
          Mimo, że zamsz do najtrwalszych materiałów nie należy, coś tutaj
          jest nie tak jak powinno.
          • julieth18 Re: buty Stradivarius prośba o opinie 13.09.08, 22:46
            Powiem tak.. kupno butów w sklepach stradivarius i bershka to czysty los na
            loteri. Moja siostra oddała już drugą parę butów stradivarius z powrotem na
            reklamację.
            1.Zimowe kozaki- po tygodniu tył buta z niego wyskoczył, a więc pięta wydłużyła
            się o dobre 10 cm...porażka
            2.letnie sandałki - pourywały się paski a czarna podeszwa masakrycznie farbowała
            stopę.

JEŚLI CHCECIE PONOSIĆ BUTY I JAK WAM SIĘ ZNUDZĄ ODDAĆ NA REKLAMACJĘ TO SĄ SUPER
            NATOMIAST JEŚLI ZALEŻY WAM NA SOLIDNYCH I JAKOŚCIOWO DOBRYCH BUTACH OMIJAJCIE TE
            SKLEPY SZEROKIM ŁUKIEM A TAKŻE NIE KUPUJCIE TYCH BUTÓW BEZ MOŻLIWOŚCI ZWRÓCENIA
            NP NA ALLEGRO - PIENIĄDZE WYRZUCONE W BŁOTO! pOZDRAWIAM
      • czarnuch111 Re: buty Stradivarius prośba o opinie 29.02.16, 00:43
        Okropny plastik. Stopy śmierdzą i jeszcze są ogromne problemy z reklamacjami. Niedouczone pannice oszukują klientow. Juz nigdy nic tam nie kupię i odradze wszystkim znajomym. Asortyment bardzo slaby jakościowo. Monika Z.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka