Gość: Ja IP: *.chello.pl 01.10.07, 19:34 Witam ! Czy był ktosw tym hotelu?proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 08:46 Byłam wraz z mężem w zeszłym roku.Hotel całkiem całkiem, czysto, dbają o kienta, bardzo miła obsługa, hotelu. Najlepsze w nim to jedzonko, jest genialne. Hotel posiada trzy gwiazdki i powiem szczerze, że w tym roku byłam w cztero gwiazdkowym, a jedzonko nie było tak dobre i tak urozmaicone jak w Arkadzie. Hotel podobał mi się. Zdjęcia lub odpowiedź na szczegółowe pytania moge przesłać na e- maila. Pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.chello.pl 02.10.07, 19:21 Witaj! Chciałabym sie wybrać tam w przyszłym roku>Mam kilka pytań: Jak Asiu rezerwowałaś hotel? Ja widziałam ofertę w katalogu TUI I Neckermanna.Czy mozna tam zakwaterowac sie codziennie?A jak wogóle okolica, co jest warte do zobaczenia. A co do hotelu,czy jest możliwość wykupienia trzech posiłków?Byłoby mi bardzo miło jakbyś przesłala mi zdjęcia na mojego maila: ingusia73@tlen.pl pozdrawiam Inga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 07:50 Witam Cię serdecznie, obiecuję że zarówno zdjęcia jak i opis hotelu i okolicy prześlę na e-maila. Hotel zamawiałam przez biuro podróży ale żeby nie reklamować owe biura to napisze wszytko w e-mailu, po południu bo z pracy nie dam rady. Pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 08:37 Witam! Czekam z niecierpliwością i pozdrawiam Inga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 14:08 Witaj! Wysłałam na e-maila, w załącznikach informacje, mam nadzieję że dotarły. Pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irekk Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 10:37 czy ja też mógłbym prosić o w/w informacje? zarezerwowałem sobie wyjazd z rodziną na czerwiec 2008 właśnie w ym hotelu i każda informacja bardzo mi się przyda. z góry dziękuję Irek irekkacz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.asta-net.com.pl 03.11.07, 17:46 Hej, Czy mogę rónież się dołączyć z prośbą o szczegółowe informacje? pawelgawrylak@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agakow2 Re: Hotel Arkada- Stari Grad 03.11.07, 21:19 Ja byłam w Arkadzie rok temu w sierpniu i nie uważam, że hotel zasługuje na 3 gwiazdki. Jedzenie było okropne, powtarzalne, moje dziecko jadło jedynie rybę na kolację (choć były też mięsa i makarony, ale niestety bez smaku)a na śniadanie kanapki z żółtym serem. Pokój na najwyższym piętrze (całe szczęscie od wschodu, więc nie było gorąco) z porwaną tapetą i połamaną deską klozetową w łazience. Sprzątane były wprawdzie codziennie, ale jak coś jest zaniedbane to będzie. Jedyny plus hotelu to bliskość plaży. Jeśli będziecie mieć pyatnia to chetnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 13:54 Witaj agakow2. Owszem masz rację hotel nie zasługuje na trzy gwiazdki, ale nie można porównywać że się tak wyrażę "gwiazdkowo" hoteli chorwackich do hoteli polskich, ponieważ Chorwaci mają przyznawane względem innych kategorii ilość gwiazdek. W Polsce hotel Arkada dostałby (tak przypuszczam) z jedną gwiazdkę, może dwie, a może i wcale. Co do pokoi to musiałaś trafić na niezbyt łady z tego co piszesz, nasz był całkiem sympatyczny i chyba odnowiony. Natomiast jeżeli chodzi o jedzenie nie wiem dlaczego tak Ci nie smakowało, no ale cóż są gusta i guściki. Ja jednak miło wspominam ten hotel. W porównaniu do Heliosa, mieszczącego się obok to niebo a ziemia. Jednak jakbym miała polecić hotel to ten w którym byłam w tym roku, jednak nie mieści się on w Starim Gradzie a w Orebiczu na płw. Peljesacz. Jest to hotel Gran Orebicz. I pomimo że ma cztery gwiazdki to jedzenie niekoniecznie było dobre.Ale za to hotel super. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 13:57 Witaj agakow2. Owszem masz rację hotel nie zasługuje na trzy gwiazdki, ale nie można porównywać że się tak wyrażę "gwiazdkowo" hoteli chorwackich do hoteli polskich, ponieważ Chorwaci mają przyznawane względem innych kategorii ilość gwiazdek. W Polsce hotel Arkada dostałby (tak przypuszczam) z jedną gwiazdkę,może dwie, a może i wcale. Co do pokoi to musiałaś trafić na niezbyt łady z tego co piszesz, nasz był całkiem sympatyczny i chyba odnowiony. Natomiast jeżeli chodzi o jedzenie nie wiem dlaczego tak Ci nie smakowało, no ale cóż są gusta i guściki. Ja jednak miło wspominam ten hotel. W porównaniu do Heliosa, mieszczącego się obok to niebo a ziemia. Jednak jakbym miała polecić hotel to ten w którym byłam w tym roku, jednak nie mieści się on w Starim Gradzie a w Orebiczu na płw. Peljesacz. Jest to Hotel Grand Orebicz. I pomimo że ma cztery gwiazdki to jedzenie niekoniecznie było dobre.Ale za to hotel super. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
agakow2 Re: Hotel Arkada- Stari Grad 04.11.07, 21:54 Obok nas był hotel, do którego chetnie bym się wybrała, jednakże nie było go w zeszłym roku w ofercie Tui. Teraz podobno już jest. Bodajże nazywa się Lavanda. Z tego, co widziałam, tam byli sami Niemcy z opcją all inclusive. Wiem po tegorocznych wakacjach, że taka opcja najbardziej mi odpowiada. W Arkadzie nie było tak źle ( w sumie nie spędzaliśmy w hotelu zbyt dużo czasu), jednak jadąc tam spodziewałam się czegoś lepszego. W Polsce hotele trzygwiazdkowe mają o wiele lepszy standard i tym się zasugerowałam, ale ogólnie mówiąc sama Chorwacja i Stari Grad oraz Hvar bardzo mi się podobały, pogoda świetna i super odpoczynek. A jedzenie to rzeczywiście kwestia gustu, my często jedliśmy w knajpce na wybrzeżu, gdzie obsługiwał nas kelner mówiący jako tako po polsku i menu było po polsku. Pozdrawiam wszystkich miłośników Chorwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 08:31 Faktycznei hotel mieszczący się obok Arkady to hotel Lavanda, ale chyba nie czułabym się w nim dobrze zważywszy, że wszstkie atrakcje przeznaoczone były dla tursystów z Niemiec.No ale cóż. Podobnie jak Ty cieszyłam się że byłam w tak pieknym miejscu jak Stari Grad, miejscu cichym spokojnym i bardzo uroczym. Pozdrawiam Cię serdecznie asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotras713@.wp.pl Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.08, 12:13 hej.mam kilka pytan o hotel arkada.wybieram sie z malymi dziecmi (1.4.lat)czy jest basen dla dzieci.jak wygladaja pokoje.jakie sa ceny.jakie atrakcje w hotelu i co warto zobaczyc.czy jest mozliwosc wyslania zdiec na mojego e-maila.pozdrawiam i z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 15:06 Witam Bardzo prosiłabym o kilka informacji odnośnie hotelu Arkada, 1. czy w hotelu jest centrum nurkowe? 2.czy w pokojach jest klimatyzacja? 3.jakie są koszty za wynajęcie leżaka i parasola, oraz dodatkowe opłaty za korzystanie z zaplecza sportowego w hotelu? będę wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam Basia bgozdz@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom. Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.miedzyrzecz.com.pl 20.01.08, 22:38 Ja również wybieram sie do tego hotelu i w ziązku z tym mam pytanie. czy jest tam basen dla dzieci? Jade z 5 letnim dzieckiem i nie wiem czy jest sens? Mój e mail: roman.baryla@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: 81.210.69.* 20.02.08, 23:27 Mam pytanie do osób przebywających w hotelu Arkada Czy woda w basenie jest słona? Czytałam w necie rózne opisy i informacje na ten temat się różnią. dziekuję za ewentualną odpowiedź Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Magdy Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 10:28 Potwierdzam, woda w basenie jest słona. Przynajmniej jak ja byłam w 2006 roku to taka właśnie była. Basen dla dzieci jest kryty w samym hotelu, ale osobiście nie zaglądałam jak wygląda. Z tego co mąż mówił to woda w nim nie jest słona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 18:12 w tym roku wybieramu sie do Arkady.Poproszę o kilka fotek i praktyczne rady.W jaki sposób dotarliście na wyspę-jeżeli promem , to w jakich godzinach oraz jakie ceny. pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 14:02 Mogę przesłać zdjęcia i kilka informacji na temat hotelu na e-maila. Pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaGDa Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: 217.153.88.* 16.05.08, 11:36 Witam, Ja też mam zamiar wyjechać na Hvar w lipcu i nie mogę się zdecydować na hotel... Proszę o poradę jak jest w Arkadzie? A może Ktoś z Was wie jaki inny hotel na wyspie jest fajny??? (3 os dorosłe i 2 dzieci) zależy nam na fajnej infrastrukturze tak aby "maluchy" (6 i 13 lat) się nie nudziły.... Będę bardzo wdzięczna za poradę i real foto... magda.krasniewska@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agakow2 Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 18:57 Witam, byłam tam w 2006 i mogę podesłać zdjęcia i jakieś info na maila, mój mail: agakow2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lelo66 Re: Hotel Arkada- Stari Grad 23.06.08, 09:35 witam , jadę do hotelu arkada na początku lipca , bardzo proszę o wszelkie informację oraz zdjęcia z tego hotelu , pozdrawiam leszek info@hortus.opole.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marar Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.08, 23:48 Hotel beznadziejny - te 3 gwiazdki to z nieba chyba. Fakt, że TANI i to jego atut tylko jedyny. Opanowany przez Polaków. Robią niezłą "siarę", do kolacji np. wygrzebując z sałatek owocowych resztki soku do popicia. TO JEST MISTRZOSTWO śWIATA. a NAZYWAJĄ TO KOMPOTEM!!! A woda 0,75 l kosztuje 16 kun, czyli niecałe 8 zł. Wstyd,Wstyd i jeszcze raz wstyd! No i lekki szok - dla obsługi, obcokrajowców no i niektórych rodaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulla Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: 195.116.249.* 09.07.08, 11:42 Jezu ludzie nie straszcie, bo jadę za 2 dni :-) Ale może nie będzie tak źle. Pozdro. Jak wrócę to opiszę wrażenia. A ktoś ma dobre wspomnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.08, 10:29 Byłem, wróciłem, zobaczyłem. Byłem tam poprzednio w 2000 r. Teraz od 24-06-2008 do 8-06-2008. Stan hotelu , wystrój , estetyka pozostały przez te 8 lat niezmienione, wręcz uległy pogorszeniu. Pokoje o standardzie na pewno poniżej trzech gwiazdek. Ogromnym mankamentem jest dalej brak klimatyzacji w hotelu. Klima działająca na jadalni była na tyle niewydolna że żółty ser sie lekko roztapiał. Mimo to że hotel jest prawie porażką, jego położenie, piękno wyspy, bliskość do morza, okolica i ..... cykady sprawiają że wróciłbym tam jeszcze raz.Hotel na wakacjach to przecież nie wszystko.Słona woda w basenie zewnętrznym, basen wewnętrzny od 1 lipca już nieczynny (ale też był ze słona wodą). Może , skałki i reszta OK. Na koniec prośba!!!!! Nie róbcie i zamawiajcie wodę i napoje płatne na kolacji, zamiast jak to niektórzy nasi wypijać wyciśnięte z sałatek owocowych resztki soku. Myślę że przy dobrym nastawieniu i dobrej organizacji czasu rodzinny urlop powinien Wam się udać. Zycze miłego wypoczynku i ..... zazdroszczę , bo ja już po . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTYNA Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.centertel.pl 30.08.08, 07:37 Witam!12 września wyjeżdżamy do Chorwacji, właśnie do tego hotelu. Czy może Pani przesłać mi zdjęcia tego hotelu i np.okolicy. czy jechała Pani autem, a jeżeli tak, to jaką trasą? z górydziękuję za odpowiedź pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mawa Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: 195.47.201.* 01.09.08, 08:09 My też jedziemy 12 do tego hotelu, skąd wyjeżdzacie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 09:31 Jeśli mozna to proszę o namiary hotelu. Z góry dziękuję. Janusz Agro@post.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: 195.47.201.* 25.03.09, 07:54 Ten hotel w swojej ofercie ma biuro podróży necckerman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.debica197.tnp.pl 10.08.08, 10:10 Proszę jeszcze o opinie bo wyjezdzam w tym tygodniu tu lub na e mail harmkos@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc222 Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.net-partner.pl 28.01.09, 20:40 Witam W lipcu wybieram sie do hoteu ARKADA. 4 osoby dzieci w wieku 14 i 18 lat. Czy nie będą się nudzić?? Jak z atrakcjami (boisko do siatkowki piłki nożnej??) Proszę o przesłanie zdjeć na maila szalap124@wp.pl Pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaris68 Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 10:42 Do wypowiedzi powyżej Mogłabyś napisać, z jakim biurem jedziecie? I jaki jest całkowity koszt pobytu dla 4 osób? Z wyżywieniem? Byłam na wyspie Hvar w ub. roku. Znajomi mieszkali w tym właście hotelu. Pięknie położony, b.dobre jedzenie. Przy hotelu jest basen, ale niestety ze słoną morską wodą. Nieopodal jest boiko do tenisa, do piłki nożnej także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: 195.47.201.* 29.01.09, 11:17 My byliśmy we wrześniu 2008 z biura necckerman, koszt pobytu z 2 posiłkami 560zł od osoby, ale wykupiliśmy już w lutym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: 195.47.201.* 29.01.09, 11:07 Polecam ten hotel, dobre jedzenie, bardzo ładne widoki, pokoje codziennie sprzątane, jedynym minusem jest brak klimatyzacji, my akurat bylismy we wrześniu i już nie było upałów a mimo to w pokojach było gorąco, dobrym rozwiązaniem mogą być pokoje które nie są z widokiem na morze, nie nagrzewają się tak mocno! korty do tenisa i jakieś boiska widziałam obok hotelu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewila Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: 195.116.207.* 11.07.09, 22:11 Wrocilismy 2 dni temu z imprezy organizowanej przez TestTour z Krakowa(9 noclegow).Hotel nie pierwszej mlodosci ale w miare zadbany,pokoje czyste, codziennie sprzatane z wymiana recznikow wlacznie.Mankamentem jest brak lodowki i klimy.Jedzenie-bufet,smaczne jak na taka ilosc i w miare urozmaicone.Ciepelko i slonko oraz piekne widoki rozpieszczaly nas kazdego dnia.W sumie za te pieniadze nie bylo sie do czego przyczepic .Podroz ze Splitu na wyspe promem-niezwykle urokliwe widoki.Wybralismy sie do stolicy wyspy sami by powloczyc sie jej urokliwymi uliczkami,zwiedzic katedre,poogladac jachty w marinie pijac kawke w kawiarnianym ogrodku.Sam przejazd do Hwaru dostarczyltylu emocji.ze kto byl na Santorini wie o czym mowie.Pani rezydentka mila i pomocna.Jednym slowem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaabi Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.xdsl.centertel.pl 16.07.09, 22:11 HEj ewila ! Ja wybieram się na Hvar z tego biura 4 sierpnia, cieszę się ze umieściłaś ten opis bo jestem spokojniejsza. Mam prośbę mogła byś opisać mi mniej więcej jak poruszać się po wyspie i jakie sa ceny ? jesli wolisz to mój mail to gaaborek@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karnula... Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: 93.159.128.* 28.07.09, 14:44 Cześć!! Ja tez jadę z Test Tour tylko pod koniec sierpnia. Byłabym też bardzo wdzięczna za dokładniejsze informacje. Mój meil karnusia@interia.pl z góry dziękuję.Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karnula... Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: 93.159.128.* 29.07.09, 20:41 Czy mogłabym też prosic o takie bardziej szczegółowe informacje? Ja jade pod koniec sierpnia. Mój e-meil karnusia@interia.pl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: 212.106.158.* 21.09.09, 12:31 witam własnie wróciłam z tego hotelu napisze w skrócie hotel ma 3 gwiazdki ale.. jedzenie ( kolacje bogate i różnorodne) w przeciwieństwie do sniadań miła i zawsze usmiechnieta obsługa piękne widoki z balkonu... pokoje czyste, codzienna wymiana reczników okolica cisza i spokój około 1,5 km do centrum za tą cene myśle ze warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 16:00 Bardzo fajny hotel. Do przespania nocy wystarcza. Czysto, mile pokojowe. jedzenie bardzo dobre i oczywiscie mozna zjesc tyle na ile masz ochote. Sama jakosc jedzenia bdb. Mialem sniadania i obiadokolacje. Basen- jest ok, duzo ludzi- ja nie siedzialem przy hotelu. Wokol kamienne plaze a raczej polki. Plaza naturystow okolo 500 metrow w prawo. ( miasto w lewo ) Ogolnie- bylo fajnie. Bylem z Test tour z Krakowa. Za rok tez jade. Na plazy mozna znalezc spokojne miejsce i cieszyc sie spokojem ( tzn dzieci nie krzycza ;D ) Niektorym wystroj hotelu rodem z poznego gierka moze przeszkadzac- mnie to bylo obojetne- siedzialem caly dzien na plazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta z Głogowa Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.master.pl 11.02.10, 11:41 Hotal bardzo przyjazny klientom, pokoje sa codziennie sprzatane, pokoje nie sa bardzo nowoczesne ale schludne i czyste (przeciez o to chodzi). Hotel lezy przy samym brzegu morza a wlasciwie to zatoki. W basenie woda zawsze czysta, przy basenie darmowe leżaki, stół do ping-ponga. Za hotelem sa 3 korty tenisowe (płatne). Natomiast w hotelu jest wypozyczalnia skuterów (wszystkie w swietnym stanie, polecam na prawde warto pojezdzic po tych kretych drogach ale najwazniejsze ze rownych i raczej z niewielka iloscia aut). Jedzenie przepyszne - ogromy stół szwedzki, w cene posilkow wliczone lody oraz napoje . POLECAM , na pewno pojade tam jeszcze raz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: 82.7.166.* 21.07.10, 07:21 Witam! Poszukuje informacji na temat tego,jakie koszty wiaza sie z promem aby przedostac sie na wyspe???Niestety nie moge tego nigdzie znalezc wiec bylabym wdzieczna za informacje...I jeszcze kwestia plazy...Na stronach biur podrozy pisza,ze jest zwirkowa,a tu na forum,ze kamienista...Jak jest faktycznie?Czy moglby mi ktos odpowiedziec na te pytanka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek12 Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 19:16 Byłem w zeszłym roku.Co prawda nie w hotelu ale plażowałem na plaży obok.Otóż plaża piękna z pasmem olbrzymich palm i w miarę płytko kilka metrów od brzegu./to dla słabo pływających lub dzieci/ Ogólnie plaża żwirkowa z bokami betonowymi ale prosze mi wierzyć fajna.A trochę widziałem bo to był mój 12 pobyt w Cro.Co do promów nie pamiętam,po prostu nie zwracam uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek12 Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 19:22 Właśnie znalazłem ze Splitu do Staryj Grad 280 kun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pel Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 02:26 Pływam słabo... Ale nie widziałem bardziej przyjaznej plaży w Europie. Zwirek dla maluchów przy brzegu. Potem kamienie, ale za to codziennie gwarantowane 25C w wodzie oraz krystalicznie czysto. Polecam, tęsknię, wrócę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wika Re: Hotel Arkada- Stari Grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 13:19 Czy mogłby mi ktoś napisac, czy na wyposażeniu w pokoju jest czajnik, czy jest możliwośc zrobienia w pokoju kawy, herbaty, ewentualnie swoim, czy jest lodówka? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś