ktoswcos 12.03.11, 15:26 Wiosna przyszla chyba już na dobre? Moze jeszcze kilka przymrozków, ale to już nic. Zaraz zakwitą pierwsze żonkile i narcyze:):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktoswcos Re: Cieszmy się. 12.03.11, 21:20 Cieszcie się ludzie. Wiosna, wiosna, wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Cieszmy się. 13.03.11, 19:04 a ja od piątku w nocy siedzę w Łodzi i... tęsknię za Stalową... tym bardziej tęsknię, że teraz rozpalasz moją wyobraźnię tym opisem wiosny... We wtorek wracam - za3majcie Wiosnę do mojego powrotu! Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Cieszmy się. 15.03.11, 23:42 Juz za sześć dni wiosna kalendarzowa. Jak myslicie przywita nas słońcem ? Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: Cieszmy się. 17.03.11, 07:12 Według prognozy tvnu w poniedziałek u nas tylko 3 stopnie, ale piękne pełne słoneczko. Tyle że do 21 jeszcze kilka dni, a prognoza to nie pewniak niestety. Ale mam nadzieję, że pogoda spisze się na medal, wszak za wiosną tęsknią chyba wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Cieszmy się. 17.03.11, 12:37 Jak zaświeci słońce, to wystarczy żeby świat był piękniejszy. Chłodek jakoś przetrzymamy. Niedlugo zakwitną jaśminy i wszystko będzie wspaniale pachniało;) Odpowiedz Link Zgłoś
sorella75 Re: Cieszmy się. 23.03.11, 10:42 jaśminy! rajuśku jak ja tęsknię za tym zapachem :D Odpowiedz Link Zgłoś