Dodaj do ulubionych

producenci oprogramowania

18.05.04, 13:22
pozdro

czy w Zamosciu lub okolicy sa formy produkujace oprogramowanie komputerowe???

pozdro
Obserwuj wątek
    • perla Re: producenci oprogramowania 20.05.04, 22:21
      ja jestem takowym.
      Lublin :-)
      • czuk1 Re: producenci oprogramowania 21.05.04, 07:10
        perla napisał:

> ja jestem takowym.
        > Lublin :-)
        >
        To spotkanie było miłe oby konkretne. Pela zasługuje na miłe i skuteczne
        spotkania. Pzdr Mariusz
        • moonflow Re: producenci oprogramowania 21.05.04, 11:13
          nie interesuja mnie pojedyncze osoby piszace/bawiace sie w programowanie.
          poszukuje profesjonalenej, znajacej sie na rzeczy firmy z Zamoscia lub okolic w
          celu zlecenia napisania oprogramowania do obslugi serwerow komunikacyjnych.

pozdro
          • users1 Re: producenci oprogramowania 21.05.04, 11:24
            A skąd wiesz co robi Perła - czy masz podstawy sadzić ze nie jest
            profesjonalistą.
            Podejrzewam jednak, że w Zamościu takiej firmy nie znajdziesz, nie wykluczam że
            sie mylę, ale tam mi sie wydaje.
            Pozdrawiam
            W.2
          • perla Re: producenci oprogramowania 21.05.04, 12:13
            moonflow napisał:

> nie interesuja mnie pojedyncze osoby piszace/bawiace sie w programowanie.
            > poszukuje profesjonalenej, znajacej sie na rzeczy firmy z Zamoscia lub okolic
            w
            >
            > celu zlecenia napisania oprogramowania do obslugi serwerow komunikacyjnych.
            >
            > pozdro

przepraszam Cię, ale jesteś niepoważny. Szukasz producenta oprogramowania
            serwerow komunikacyjnych na forum towarzyskim. Hmmm...
            Osobiście zajmuję się implementacją baz danych i w pewnych obszarach rynkowych
            mam największy udział w Polsce. Firmy, które chcą do mnie dotrzeć, docierają,
            ale na pewno nie poprzez fora towarzyskie :-)
            Aha..., w dobie internetu, miejsce lokalizacji producenta nie ma praktycznie
            żadnego znaczenia. Gdybyś znalazł wykonawcę, zwróć szczególną uwagę na umowę w
            kwestii pomocy technicznej, konserwacji systemu, administracji. Szczególnie
            odnośnie kosztów. Staraj się wymóc jak największy stopień automatycznej
            administracji, i ewentualnej jej łatwości. No, i jak najwięcej raportów :-)
            Pamiętaj też, że pisanie na zamówienie jest zawsze drogie. Może istnieje coś na
            rynku dla Ciebie? Poszukaj.
            • czuk1 Re: producenci oprogramowania 22.05.04, 08:06
              perla napisał:

> moonflow napisał:
              >
              > > nie interesuja mnie pojedyncze osoby piszace/bawiace sie w programowanie.
              > > poszukuje profesjonalenej, znajacej sie na rzeczy firmy z Zamoscia lub oko
              > lic
              > w
              > >
              > > celu zlecenia napisania oprogramowania do obslugi serwerow komunikacyjnych
              > .
              > >
              > > pozdro
              >
              >
              > przepraszam Cię, ale jesteś niepoważny. Szukasz producenta oprogramowania
              > serwerow komunikacyjnych na forum towarzyskim. Hmmm...
              > Osobiście zajmuję się implementacją baz danych i w pewnych obszarach
              rynkowych
              > mam największy udział w Polsce. Firmy, które chcą do mnie dotrzeć, docierają,
              > ale na pewno nie poprzez fora towarzyskie :-)
              > Aha..., w dobie internetu, miejsce lokalizacji producenta nie ma praktycznie
              > żadnego znaczenia. Gdybyś znalazł wykonawcę, zwróć szczególną uwagę na umowę
              w
              > kwestii pomocy technicznej, konserwacji systemu, administracji. Szczególnie
              > odnośnie kosztów. Staraj się wymóc jak największy stopień automatycznej
              > administracji, i ewentualnej jej łatwości. No, i jak najwięcej raportów :-)
              > Pamiętaj też, że pisanie na zamówienie jest zawsze drogie. Może istnieje coś
              na
              >
              > rynku dla Ciebie? Poszukaj.
              >

A więc mieliśmy z Usersem rację. pzdr Perłę. M
              • moonflow Re: producenci oprogramowania 22.05.04, 09:23
                witam,

uwierz mi, ze kazdy kanal jest dobry na poszukiwanie wykonawcy zlecenia, nawet
                na kanale z gruntu zalozenia 'towarzyskiego' mozna znalezc to czego sie szuka...

pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka