moonflow 18.05.04, 13:22 pozdro czy w Zamosciu lub okolicy sa formy produkujace oprogramowanie komputerowe??? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perla Re: producenci oprogramowania 20.05.04, 22:21 ja jestem takowym. Lublin :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: producenci oprogramowania 21.05.04, 07:10 perla napisał: > ja jestem takowym. > Lublin :-) > To spotkanie było miłe oby konkretne. Pela zasługuje na miłe i skuteczne spotkania. Pzdr Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
moonflow Re: producenci oprogramowania 21.05.04, 11:13 nie interesuja mnie pojedyncze osoby piszace/bawiace sie w programowanie. poszukuje profesjonalenej, znajacej sie na rzeczy firmy z Zamoscia lub okolic w celu zlecenia napisania oprogramowania do obslugi serwerow komunikacyjnych. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: producenci oprogramowania 21.05.04, 11:24 A skąd wiesz co robi Perła - czy masz podstawy sadzić ze nie jest profesjonalistą. Podejrzewam jednak, że w Zamościu takiej firmy nie znajdziesz, nie wykluczam że sie mylę, ale tam mi sie wydaje. Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: producenci oprogramowania 21.05.04, 12:13 moonflow napisał: > nie interesuja mnie pojedyncze osoby piszace/bawiace sie w programowanie. > poszukuje profesjonalenej, znajacej sie na rzeczy firmy z Zamoscia lub okolic w > > celu zlecenia napisania oprogramowania do obslugi serwerow komunikacyjnych. > > pozdro przepraszam Cię, ale jesteś niepoważny. Szukasz producenta oprogramowania serwerow komunikacyjnych na forum towarzyskim. Hmmm... Osobiście zajmuję się implementacją baz danych i w pewnych obszarach rynkowych mam największy udział w Polsce. Firmy, które chcą do mnie dotrzeć, docierają, ale na pewno nie poprzez fora towarzyskie :-) Aha..., w dobie internetu, miejsce lokalizacji producenta nie ma praktycznie żadnego znaczenia. Gdybyś znalazł wykonawcę, zwróć szczególną uwagę na umowę w kwestii pomocy technicznej, konserwacji systemu, administracji. Szczególnie odnośnie kosztów. Staraj się wymóc jak największy stopień automatycznej administracji, i ewentualnej jej łatwości. No, i jak najwięcej raportów :-) Pamiętaj też, że pisanie na zamówienie jest zawsze drogie. Może istnieje coś na rynku dla Ciebie? Poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: producenci oprogramowania 22.05.04, 08:06 perla napisał: > moonflow napisał: > > > nie interesuja mnie pojedyncze osoby piszace/bawiace sie w programowanie. > > poszukuje profesjonalenej, znajacej sie na rzeczy firmy z Zamoscia lub oko > lic > w > > > > celu zlecenia napisania oprogramowania do obslugi serwerow komunikacyjnych > . > > > > pozdro > > > przepraszam Cię, ale jesteś niepoważny. Szukasz producenta oprogramowania > serwerow komunikacyjnych na forum towarzyskim. Hmmm... > Osobiście zajmuję się implementacją baz danych i w pewnych obszarach rynkowych > mam największy udział w Polsce. Firmy, które chcą do mnie dotrzeć, docierają, > ale na pewno nie poprzez fora towarzyskie :-) > Aha..., w dobie internetu, miejsce lokalizacji producenta nie ma praktycznie > żadnego znaczenia. Gdybyś znalazł wykonawcę, zwróć szczególną uwagę na umowę w > kwestii pomocy technicznej, konserwacji systemu, administracji. Szczególnie > odnośnie kosztów. Staraj się wymóc jak największy stopień automatycznej > administracji, i ewentualnej jej łatwości. No, i jak najwięcej raportów :-) > Pamiętaj też, że pisanie na zamówienie jest zawsze drogie. Może istnieje coś na > > rynku dla Ciebie? Poszukaj. > A więc mieliśmy z Usersem rację. pzdr Perłę. M Odpowiedz Link Zgłoś
moonflow Re: producenci oprogramowania 22.05.04, 09:23 witam, uwierz mi, ze kazdy kanal jest dobry na poszukiwanie wykonawcy zlecenia, nawet na kanale z gruntu zalozenia 'towarzyskiego' mozna znalezc to czego sie szuka... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś