benia30 18.05.04, 23:45 Niektórym wiele do szczęścia nie trzeba... Dla mnie, na poprawę humoru wystarczy np. chleb z pomidorem i zieloną cebulką... Niby nic, a tak cieszy i skutecznie poprawia nastrój... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ubott.1 Re: Co Wam poprawia nastrój? 19.05.04, 00:05 A mi muzyka, muzyka i muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: Co Wam poprawia nastrój? 19.05.04, 00:08 ubott.1 napisał: > A mi muzyka, muzyka i muzyka. O! Jakaś mara nocna się pojawiła! Nie śpisz jeszcze Ubocik? Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: Co Wam poprawia nastrój? 19.05.04, 00:34 Chyba jednak śpi... Nic tak dobrze nie poprawia nastroju jak zdrowy, mocny sen... Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Co Wam poprawia nastrój? 19.05.04, 06:22 Witam z rana Są różne okoliczności i sytuacje, które poprawiają mi nastrój, raz jest to rozmowa na forum z Benią, raz z inną forumopwiczką lub forumowiczem, innym razem muzyka (podobnie jak Ubott) choć upodobania muzyczno uspakajające mam swoiste, bo jest to muzyka fortepianowa w wykonaniu Richarda Cleydermana (i tylko Jego), a jeszcze innym razem jest to piwo wypite w dobrym towarzystwie, np. forumowiczów, którzy nie boją się spotkań w realu. Pozdrawiam Miłego Dnia W.2 Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: Co Wam poprawia nastrój? 19.05.04, 12:39 Mi poprawia ladna sloneczna pogoda:) pozdrow. Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Co Wam poprawia nastrój? 20.05.04, 08:12 wiloa napisała: > Mi poprawia ladna sloneczna pogoda:) > pozdrow. Wiola Mnie? - wiosna, przyroda, piękne pejzaże, zabytki, "dziela sztuki" (w tym kobiety w wiosenno-letnio- plażowych strojach). Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: Co Wam poprawia nastrój? 20.05.04, 10:08 czuk1 napisał: zabytki, "dziela sztuki" (w > tym kobiety w wiosenno-letnio- plażowych strojach). Gdyby nie mały przecinek pomyslałabym, że kwalifikujesz te "dzieła sztuki" jako zabytki ;-)) A. Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Co Wam poprawia nastrój? 20.05.04, 10:15 Witaj Arwen A może Mariuszowi chodzi o te wiosenne dziewczyny wiosenno - letnie i dlatego klasyfikuje je na zabytki i dzieła sztuki ;-)))))))))))) Zaraz pewnie mo sie oberwie ;-((( Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: Co Wam poprawia nastrój? 20.05.04, 10:40 Przy takich zabytkach wkomponowanych w pejzaż już ani dzieła sztuki nie byłyby potrzebne...;-))) A. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Co Wam poprawia nastrój? 20.05.04, 15:28 arwen.a napisała: > czuk1 napisał: > > zabytki, "dziela sztuki" (w > > tym kobiety w wiosenno-letnio- plażowych strojach). > > Gdyby nie mały przecinek pomyslałabym, że kwalifikujesz te "dzieła sztuki" jako > > zabytki ;-)) > A. Dziecinko. Przecinek był postawiony świadomie. Sam jestem zabytek ale nie widziałem kobiety zabytkowej. Nawet moja (zmarła już 95-letnia Ciocia) trzymała fason i swoją kobiecość eksponowała praktycznie,choć głównie przy pomocy swojeg światłego umysłu a także kremem,pudrem i szminką. A więc twierdzę nadal, że z woli (chyba) Boga kobieta jest dla mnie dziełem sztuki, kimś wyżej postawionym niż mężczyzna. To może tak trochę w przenośni. Można by temat rozwijać ... ale po co wszyscy wiemy o co chodzi. Ameryki nie będę odkrywał. Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: Co Wam poprawia nastrój? 20.05.04, 20:45 czuk1 napisał: > Dziecinko. Przecinek był postawiony świadomie. > Sam jestem zabytek ale nie widziałem kobiety zabytkowej. Nawet moja (zmarła > już 95-letnia Ciocia) trzymała fason i swoją kobiecość eksponowała > praktycznie,choć głównie przy pomocy swojeg światłego umysłu a także > kremem,pudrem i szminką. A więc twierdzę nadal, że z woli (chyba) Boga > kobieta jest dla mnie dziełem sztuki, kimś wyżej postawionym niż mężczyzna. > To może tak trochę w przenośni. Można by temat rozwijać ... ale po co wszyscy > wiemy o co chodzi. Ameryki nie będę odkrywał. Ależ ja wierzę, że świadomie postawiłeś przecinek. I bardzo to miłe co piszesz o kobietach, mam nadzieję tez i o tych rzadko używających pudru i szminki, za to lubiących się przekomarzać ;-)) Pozdrawiam. Mała Arwen. Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: Co Wam poprawia nastrój? 21.05.05, 12:32 to mi jeszcze poprawia nastroj czytanie starych watkow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: Co Wam poprawia nastrój? 21.05.05, 12:39 Hi, hi, fajnie, Wiola, ze przypomnialas ten stary watek. Naprwde juz mina CALY rok??? Odpowiedz Link Zgłoś
konradts Re: Co Wam poprawia nastrój? 21.05.05, 13:25 A mi zdecydowanie poprawia nastrój słonce ,slonce i jeszcze raz slonce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Co Wam poprawia nastrój? 21.05.05, 14:44 przyroda. Duzo zieleni, jeziorko do popływania i żeby ciepło było. Odpowiedz Link Zgłoś
konradts lubię poływać w czystej wodzie 21.05.05, 15:06 ach popływać to i ja lubię, gdzieś w ładnym miejscu bardzo a w okolicach Zamościa chyba największy akwen to pewnie Nielisz ? czy tam jest już plaża do popływania no i czy woda czysta? Odpowiedz Link Zgłoś
konradts Re: lubię poływać w czystej wodzie 21.05.05, 15:36 Ta sobie trochę poczytałem kilka wątków i zobaczyłem ,że były sobie tutaj wpisy 18 , 19, 20 maja a potem 21 maja ale dostrzegliście coś interesującego w tym? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Widziałam lecącego bociana... 21.05.05, 22:27 Piękne ptaszysko - też może poprawić nastrój... Kontynuacja wątku dokładnie po roku... A ile sie przez ten rok działo! Znowu jesteśmy o rok starsi... Echhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: Widziałam lecącego bociana... 22.05.05, 11:36 tak minal dokladnie rok , dokladnie az wprost trudno w to uwierzyc najpierw 20 maj 2004 a potem 21 maj 2005 cos takiego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: Co Wam poprawia nastrój? 26.05.05, 19:19 w tym roku poprawilam sobie nastroj mysla, ze znowu na wakacje w rejony zamojskie przyjade Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Co Wam poprawia nastrój? 02.06.06, 20:37 A nam (niektórym ) szeklo nadzieja, że będzie mozna Cię spotkać i pogadać w realu. czuk-mariusz z nieustającym pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Co Wam poprawia nastrój? 21.05.06, 10:23 i jeszcze sposoby na porawę nastroju nie tylko naszej miłej koleżanki Beni:-) myślę ,że wciąz aktualne:-)lecz gdyby jednak pojawiły się nowe metody:-) pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś
cperek997 Poprawa nastroju? 21.05.06, 17:21 Mi osobiście wystarczy tylko letnia pogoda na dworze i ... (może to trochę dziwne w dzisiejszych czasach) uśmiech na twarzy innych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Poprawa nastroju? 02.06.06, 20:39 Pogody Ci nie załatwię ale uśmiech serdeczny przesyłam. Mariusz-czuk Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: Co Wam poprawia nastrój? 02.06.06, 20:06 Dwa lata!!! ho ho! a dziś poprawiłby mi humor chociaż jeden, tylko jeden malutki ale zupełnie, w 100% wolny weekend. No i jeszcze trochę słońca, brrrrr, zimno. Pozdrawiam. A. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Co Wam poprawia nastrój? 02.06.06, 20:37 Arwenko ,życzę Ci więcej ciepła wszelkiego. mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Co Wam poprawia nastrój? 02.06.06, 20:53 Jakże miło widzieć Arwen :-) niestety na słońce poczekasz pewnie jeszcze z tydzień... serdeczne pozdrowienia J Odpowiedz Link Zgłoś
alta11 Re: Co Wam poprawia nastrój? 04.06.06, 22:16 Nastrój mi poprawia ciepełko, słoneczko, piękna letnia pogoda, jazda na rowerze, letni delikatny wietrzyk i takie wlaśnie miłe rzeczy. Natomiast protestuję i strajkuję przeciw deszczowi, wiatrowi, zimnu, ponurym dniom. Stop! Gdzie się podziało słońce i ciepełko? Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Co Wam poprawia nastrój? 05.06.06, 14:24 ciepełko i słoneczko powróci do nAS JUŻ NAJBLIŻSZY piątek :-) wytrzymamy J Odpowiedz Link Zgłoś
alta11 Re: Co Wam poprawia nastrój? 05.06.06, 21:04 Oj Janusz i już poprawiłeś mi nastrój Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: Co Wam poprawia nastrój? 08.06.06, 16:55 Nic tak nie poprawia nastroju jak perspektywa spędzenia ciepłego czerwcowego weekendu w ulubionym miejscu na Ziemi. A z poranną kawką i swojskim słodkim wypiekiem spożywanym powoli i bez żadnego pośpiechu, to nawet chleb z pomidorkiem i cebulką przegrywa..... - Odpowiedz Link Zgłoś
ann.afrodyta Re: Co Wam poprawia nastrój? 08.06.06, 21:55 hmmmm, usmiech dziecinki budzacej mnie o poranku (4 rano) i mowiacej niepewnie ma-ma. Oraz Piekny Sloneczny Dzien :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpak_zam Re: Co Wam poprawia nastrój? 15.10.06, 15:32 podnoszę wątek! - zawsze aktualne sposoby na poprawę humoru - coś może jeszcze dodacie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: Co Wam poprawia nastrój? 21.02.07, 11:51 najbardziej to mi poprawia nastroj jak piekne sloneczko swieci na na dworze a dzis jest tak jasne ze az milo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Co Wam poprawia nastrój? 21.02.07, 14:49 a mi ostatnio oglądanie w komputerze zdjęć z urlopu :))) Odpowiedz Link Zgłoś