6kotek56 31.10.12, 12:46 Czy słyszał ktoś o tym sklepie ? Chciałabym kupic dla mojego syna ciuchy i buty ale nie wiem jakiej jakości tam mają i jakiej marki. Wypowiedzcie się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koziorozka Re: DIBO skate shop IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.12, 12:54 A nie prosciej samemu obejrzec i ocenic? diboshop.pl/Kontakt,a,7.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6kotek56 Re: DIBO skate shop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 13:18 Ale mi zalezy zeby ktoś sie wypowiedział, co miał okazję sprawdzić i jest to bardziej wiarygodne jak sie klienci wypowiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier Re: DIBO skate shop IP: *.eltronik.net.pl 18.01.13, 14:30 Przybyłem , zobaczyłem, przymierzyłem i z zadowoleniem kupiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: DIBO skate shop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 13:28 Super, to ja musze się tam wybrac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIP Sklad Re: DIBO skate shop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 12:37 oni dzialaja juz dosc dlugo u nas. to wy o tym dopiero teraz wiecie? przeciez to chyba najlepszy skateshop w miescie. jak ktos lubi takie ciuchy to koniecznie musi sie tam udac. na necie tez dzialaja. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś