oranypomocy 11.07.13, 13:04 Pomóżcie prosze wybrać operatora do internetu mobilneg. Co działa w Zamościu i okolicach?? Myślę o Orange modem dualny czyli dodatkowo na częstotliwości radiowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: internet mobilny 11.07.13, 14:21 Niestety, nikt ci nie odpowie na 100 procent. Miałam ten sam kłopot i testowałam do laptopa aż 3 modemy. W końcu padło na Plus, bo tylko on łapał w mieszkaniu (niedaleko Koszar, tylko przy oknie) HSPA. Na zewnątrz większych kłopotów nie miałam. Jednak u sąsiadki lepiej się sprawdzał Play, tak więc na dwoje babka wróżyła :( Odpowiedz Link Zgłoś
orangeekspert1 Re: internet mobilny 16.07.13, 12:38 Zasięg zależy m.in. od lokalizacji. Gdzie dokładnie będziesz najczęściej korzystał z internetu? Ofertę internetu mobilnego w Orange znajdziesz tutaj www.orange.pl/internet-mobilny-indywidualny.phtml Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oranypomocy Re: internet mobilny IP: 195.42.249.* 16.07.13, 13:32 Już mam, własnie Orange, modem dualny (chyba tak to urządzenie się nazywa;) i hula aż miło:). Mówiąc szczerze, nie spodziewałam się, że będzie tak dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś