men_ 05.12.01, 00:05 UMÓWIENIA SIE Z NIUNIA-NIUNIECZKĄ !!! Miłej zabawy w zimnym Opolu Królowo Śniegu :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunieczka Re: I JAK ZWYKLE G. WYSZŁO ZNOWU Z PRÓB 05.12.01, 00:07 kutafonie przebrzydly, w ten sposob smiesz sie oceniac wszelkie moje proby porozumienia sie z toba, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: I JAK ZWYKLE G. WYSZŁO ZNOWU Z PRÓB 05.12.01, 00:09 Królowo Śniegu o soplu lodu miast serca tak sie odwdzięczasz za to, że chciałem zrezygnowac z cieplutkiego weekendu (nietylko w kwestii miejsca) ? Eksbicjonista nie jestem, pamietasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: I JAK ZWYKLE G. WYSZŁO ZNOWU Z PRÓB 05.12.01, 00:11 wypitol cos w koncu konkretniej, baczynskim juz nie bedziesz, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: I JAK ZWYKLE G. WYSZŁO ZNOWU Z PRÓB 05.12.01, 00:14 Ty głupia pindo (ups), a meila to Ty wreszcie przeczytała do cholery, czy tez nie - tutaj na forum to możemy sobie tak klepac do usranej ... Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: I JAK ZWYKLE G. WYSZŁO ZNOWU Z PRÓB 05.12.01, 00:16 a odpowiedz ciuliku przekszywy czytales, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: I JAK ZWYKLE G. WYSZŁO ZNOWU Z PRÓB 05.12.01, 00:23 Ty, mam cały czas na podglądzie - mam takiego ludzika animowanego, co mi cały czas zapierdziela po ekranie, jak jest poczta do odbioru (mówie o WP) Ty dziewico orleanska Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: I JAK ZWYKLE G. WYSZŁO ZNOWU Z PRÓB 05.12.01, 15:46 Dzień dobry Niunieczko - nauczyłaś sie juz wysyłac meile ? (ele przy użyciu klawiaturki) Odpowiedz Link Zgłoś