Dodaj do ulubionych

technikum elektryczne absolwenci

26.04.02, 16:29
czy jest nas wielu rozsianych pocalej polsce?

pamietacie wrotniaka i świetej pamieci lodzie
Obserwuj wątek
    • Gość: mz Re: technikum elektryczne absolwenci IP: 212.244.167.* 25.12.02, 15:48
      Jestem jednym z absolwentów TE.Jesli chodzi o Wrotniaka to jest ok. ale za to
      Fulara to ..... . Ciekaw jestem gdzie nas rozrzuciło po Polsce,a może nie
      tylko.Ja mieszkam w Warszawie i jest mi tu całkiem całkiem.Pozdrawiam kolegów
      ze szkolnej ławy.
      • tommekk Re: technikum elektryczne absolwenci 16.01.03, 11:59
        Fulara był moim wychowawcą i wg mnie jest Ok, chyba że byłeś nieukiem, to wtedy
        co innego.Tez jestem w WAWie i tez nie jest mi źle, absolwent 1995
    • lord_word Re: technikum elektryczne absolwenci 04.03.03, 19:07
      JA JESTEM W KRAKOWIE MOIM WYCHOWAWCA BYLA PIASECKA TEZ JEST MI TU DOBRZE
      WIECIE MOZE KTO JEST TERAZ DYREKTOREM?
      • Gość: agata Re: technikum elektryczne absolwenci IP: *.zamosc.mm.pl 04.05.03, 16:27
        ja nie jestem z technikum, ale mieszkam obok.
        dyrektorem jest pan... Wrotniak :)
        • Gość: mz Re: technikum elektryczne absolwenci IP: 212.244.167.* 07.05.03, 19:30
          Gość portalu: agata napisał(a):

> ja nie jestem z technikum, ale mieszkam obok.
          > dyrektorem jest pan... Wrotniak :)

No proszę przez ostatnie 5 lat sporo się pozmieniało...Za moich czasów był
          p.Pakuła, a wice była p.Larwa.
          • Gość: robee Re: technikum elektryczne absolwenci IP: 80.51.249.* 03.06.03, 08:02
            taaa Larwa.. Do konca zycia bede pamietal te slowa... "II b... przygotowana?..."
            absolwent 1997
      • Gość: metz Re: technikum elektryczne absolwenci IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 05.06.03, 13:00
        Witam serdecznie.
        Ja obecnie wlasnie sie szykuje na odbior swiadectwa.:) (wkoncu) Szkole
        wspominam bardzo milo choc spedzilem w niej tylko 2 lata (pod koniec 3 klasy
        nas przeniesli z Kozmiana gdyz jestesmy absolwentami Technikum Energetycznego)
        i odchodze z tej szkoly z usmiechem na ustach. przez ten ostatni rok drugowal
        wszystkim p. dyr. Antoni:) Wrotniak. Mialem zaszczyt uczeszczac do niego na
        lekcje. Jest wspanialym czlowiekiem (chyba kazdy kto go zna przyzna mi racje).
        Po objeciu swego stanowiska wkoncu ktos wzial sie za robote w tej szkole. Jest
        bardzo przejety swoja rola i ceni sie go za to. Stawia sprawy ucznia ponad
        wszystko. Duzo pozmienial, dopilnowal zeby nie bylo przekretow z matura w tym
        roku tak jak to mialo miejsce w roku poprzednim... poprostu wg mnie to
        najlepszy czlowiek na to stanowisko. I zycze mu z serca aby swoj stolek
        zajmowal jak najdluzej - uczniowie napewno nie beda zawiedzeni. Az zal
        opuszczac tej szkoly... Pozdrawiam wszystkich starych;] i mlodych absolwentow
        Elektryka i Energetyka.

metz.
        • lord_word a jest tam jeszcze Oleksiewicz? 05.06.03, 15:37
          metz czy jest tam jeszcze zastepca dyrektora Oleksiewicz Jerzy ?
          To był koles zawsze sprawiedliwy.
          • Gość: metz Re: a jest tam jeszcze Oleksiewicz? IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 09.06.03, 13:45
            A owszem, jest:) dalej na swym stanowisku. Razem z Antonim tworza niezly
            duecik ;]
            • mupasz Re: a jest tam jeszcze Oleksiewicz? 16.06.03, 13:52
              Gość portalu: metz napisał(a):

> A owszem, jest:) dalej na swym stanowisku. Razem z Antonim tworza niezly
              > duecik ;]

widziałem go ostatnio pomykał swym białym szerszeniem
    • lord_word Re: technikum elektryczne absolwenci 07.07.03, 14:47
      a rodia jakies zjazdy ? ktos cos slyszal?
    • lord_word no sa tu jacys absolwenci czy nie? 26.11.03, 16:09
      • januszx Re: no sa tu jacys absolwenci czy nie? 26.11.03, 16:12
        O pojawił się po miesiącach Lord W. , ale dlaczego nic nie piszesz?, co u
        Ciebie?
        pozdrawiam
        j
        • lord_word Re: no sa tu jacys absolwenci czy nie? 26.11.03, 16:15
          januszx napisał:

> O pojawił się po miesiącach Lord W. , ale dlaczego nic nie piszesz?, co u
          > Ciebie?
          > pozdrawiam
          > j

po pobycie w jastrzebiej pochlona mnie wir pracy ale czasem cos skrobne bo
          widze ze sie niezle rozkrecilo

lw
          • januszx Re: no sa tu jacys absolwenci czy nie? 26.11.03, 16:20
            o własnie przypomniałeś mi jak sie wybierałes do Jastrzebiej, moze cos wiecej
            na ten temat?, jak było, pogoda dopisała?, wiem , ze to zamirzchla przeszłosc,
            ale..napisz cos
            pozdrawiam
            j
            • lord_word Re: no sa tu jacys absolwenci czy nie? 26.11.03, 16:27
              januszx napisał:

> o własnie przypomniałeś mi jak sie wybierałes do Jastrzebiej, moze cos wiecej
              > na ten temat?, jak było, pogoda dopisała?, wiem , ze to zamirzchla
              przeszłosc,
              > ale..napisz cos
              > pozdrawiam
              > j

wszystko ok pogoda lux no i pozatym exstra

lw
              • ubott.1 Re: no sa tu jacys absolwenci czy nie? 27.11.03, 01:12
                Witam !!! Ja tez jestem absolwentem Elektryka. Fajnie było przypomniec sobie
                nazwiska nauczycieli i powspominac.
                • lord_word Re: no sa tu jacys absolwenci czy nie? 27.11.03, 12:32
                  wrotniak oleksiewicz rak .......
                  • ubott.1 Re: no sa tu jacys absolwenci czy nie? 27.11.03, 19:59
                    Kozielewicz, Majdan, Misiura, Stankiewicz..............
                    • lord_word Re: no sa tu jacys absolwenci czy nie? 28.11.03, 07:21
                      ubott.1 napisał:

> Kozielewicz, Majdan, Misiura, Stankiewicz..............

a kozielewicz czego uczyl?

lw
                      • ubott.1 Re: no sa tu jacys absolwenci czy nie? 28.11.03, 22:19
                        On uczył na warsztatach elektrycznych.
                        • lord_word do ubota 02.12.03, 14:53
                          kiedy miales mature ja 92

lw
                          • czeslawtalanda Re: do ubota 02.05.15, 15:57
                            Moja matura była w roku 1972. Klasa 1967 - 1972. Dyrektorką na początku mej edukacji była ś.p. Halina Podobińska - po Jej odejściu na emeryturę dyrem został chemik Czesław Rycyk. Inni nauczyciele:
                            polski - M. Roguska , rosyjski - J. Babiarz, matematyka - Staromłyńska ( żona I sekretarza KP PZPR ), elektrotechnika - M. Brzyski, sieci el. - K. Łój, Durko, urządzenia el. - K. Łój, miernictwo el. - Ignacy Bis, technologia - Harczuk, propedeutyka i historia - J. Skwarek, fizyka - Z. Bielecki, chemia - dyr. Cz. Rycyk, ekonomika przeds. przem. - dyr. Podobińska, przysposobienie obr. - kolejno: J. Suchodół, M. Trybuła,mjr. Gromski, mjr. Matias, materiałoznawstwo - mjr. Kosieradzki, rysunek techn. - Siek, w-f -Józef Bojar, astronomia - inż. Baran, warsztaty mech. - W. Górski, warsztaty elektr. - Maksanty, S. Stopa,
                            Wyleciało mi nazwisko nauczyciela jęz. niemieckiego - taki dziadek o niemieckim nazwisku ale myślę, że po 43 latach od matury nie jest tak źle z moją pamięcią...
                            • Gość: Rycho Re: do ubota IP: *.centertel.pl 12.08.15, 21:29
                              Od języka niemieckiego Pan Bazylko (imienia nie pamiętam) ponoć absolwent przedwojennej Politechniki Gdańskiej. Czy pamiętacie długie przerwy w okresie zimowym kiedy Pani dyrektor Podobińska osobiście wydawała uczniom bułkę i filiżankę kawy zbożowej z mlekiem (to chyba było za 1 zł) ? Też miałem maturę w 1972. Nie pamiętam jak się nazywali Panowie którzy mieli z nami warsztaty elektryczne, chyba trójka ich wtedy przyszła do nas jednocześnie po ukończeniu chyba studiów.
                              • Gość: Rycho Re: do ubota IP: *.centertel.pl 13.08.15, 16:43
                                Geografii uczył nas Pan Kiszka, i to narazie tyle . Pozdrawiam .
    • Gość: Paolo Re: technikum elektryczne absolwenci IP: 91.231.122.* 16.03.23, 20:49
      Wrotniak swój chłop. Dudek to był stary cwel od elektrotechniki, mam nadzieje ze zdechł i nie marnuje już tlenu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka