januszx 17.11.04, 13:16 Sądziłem ,że to tylko nowa "gra" naszego Stworzenia z Krainy Szumiących Wierzb , okazuje się ,że jednak chyba ktoś zabawia się naszym kosztem, juz wysyłam list z pytaniem w tej sprawie. Pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksfiona Re: Nie wiedziałem ,że znikają posty... 17.11.04, 14:30 czyli masz kogoś kto podszywa się pod Twoje kompetencje...??? Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Nie wiedziałem ,że znikają posty... 19.11.04, 11:14 Zwróciłem się do zarzadzajacych portalem gazety z zapytaniem dlaczego na forum Zamość znikają posty? nawet bez poinformowania o tym osób piszących na forum. Odpowiedziano mi ,że wątek o "Sukni slubnej" łamał zasady , chodzi o reklamę!!! to jakieś kuriozum !!, o ile pamiętam tekst Szczura to pewna historyjka , opoiwastka a Stojący wyżej dostrzegli reklamę Panienki , która che sprzedać sukienke , w głowie mi sie to nie mieści!!! . Oczywiście wystąpiłem o powrót tych postów na forum , jednakże brak odpowiedzi. W swoim liście zazanaczyłem ,że na naszym forum kierujemy się zasadą wolności i nie jest zwyczajem usuwanie wątków ( Szczurze proszę nie przypominaj starej sprawy gdyz pisałem to była pomyłka (moja) i wątek wrócił. zaraz podam adres , gdzie można wysyłać protesty i pytania Pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
szczur1 Re: Nie wiedziałem ,że znikają posty... 20.11.04, 03:52 dzieki za wyjasnienie juz cie nie mecze powiem ci jedynie na ucho ze brak ci kontaktu w rzeczywistoscia Odpowiedz Link Zgłoś
januszx forum.abuse@gazeta.pl 19.11.04, 11:20 forum.abuse@gazeta.pl Proszę tu kierować skargi pytania i wnioski. Zauważyłem ,że wątki są usuwane zwróciłem uwagę i wystąpiłem o zwrócenie nam tych listów ale brak odpowiedzi ..liczę na Waszą pomoc:-) Pozdrawiam J "Król umacnia kraj prawem; kto sciąga wiele podatków, niszczy go"! Przypowieści Salomona: 29.4 Odpowiedz Link Zgłoś