Dodaj do ulubionych

Klonowanie na forum !

17.01.05, 22:54
Miło patrzec jak dużo nowych osób wchodzi i pisze tu z nami. Ciekawi mnie
tylko, podobnie jak i Błotniarkę ile jest osób pod wieloma nickami.
Zastanawia mnie też czemu tak wchodzą. Owszem można z czasem zmienić nick ale
nie ciągle i w tym samym czasie pod wieloma. Dla mnie to dziecinada.
Obserwuj wątek
    • blotniarka.stawowa Re: Klonowanie na forum ! 17.01.05, 23:20
      ubott.1 napisał:
      > Dla mnie to dziecinada.

Gorzej niz dziecinada, Ubocie, to zalosne - zwlaszcza jak ta sama osoba gada
      tylko z soba na jednym watku, udajac, ze kloci sie z "adwersarzem", lub tez
      pomaga dobra rada "samemu sobie" na innym watku. Zalosne i chore.
      • ubott.1 Re: Klonowanie na forum ! 17.01.05, 23:23
        Wiec ja uważam, że wystarczy być cierpliwym i sądzę że samo im przejdzie bo ile
        mozna gadać samemu ze sobą.
    • negatyv Re: Klonowanie na forum ! 18.01.05, 00:32
      Proponuje, zeby wszyscy forumowi schizofrenicy sie ujawnili i bedzie po
      klopocie ;)
      Ale nie dajmy sie zwariowac. Jesli chca sie 'pobawic' to niech sobie popisza, a
      potem sobie zapewne pojda w sina dal.
      Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow o jednym nicku:)
      • blotniarka.stawowa Re: Klonowanie na forum ! 18.01.05, 02:55
        Negatyvie, jestes chyba pozytywny...
        Pozdrowienia :)

• mokad Re: Klonowanie na forum ! 18.01.05, 08:17
          Nie sądzę aby ktokolwiek chciał sie ujawnić. Ciekawa tylko jestem natomiast
          jakie są Wasze typy "klonów"?
          • koziorozka Re: Klonowanie na forum ! 18.01.05, 09:18
            Typow nie mam, ale zlosci do czlowieka tez nie, raczej wspolczucie. Uwazam go
            za "poszukujacego milosci inaczej". Taka osoba nie wierzy w swoja wartosc,
            atrakcyjnosc. Jednak pragnie zwrocic na siebie uwage, przyciagnac
            zainteresowanie otoczenia, wiec glosno rozmawia sama ze soba
            demonstracyjnie "olewajac" innych. Jest sfrustrowana, bo wiele razy zostala
            odtracona, gleboko zraniona.
            Czyz nie jest to czlowiek obrazony na swiat, ktory jednak nie zamyka sie w
            swoim pokoju, tylko przychodzi do innych (jak male dziecko do mamy, taty,
            brata) zademonstrowac jak mu na nich nie zalezy? Moze kiedys odwazy sie zdjac
            pancerz i pokaze prawdziwa twarz? Zycze mu tego z calego serca.
            • hubertus_zamoscicus Re: Klonowanie na forum ! 18.01.05, 10:08
              a ja wiem kim jest haesek, ale nie powiem!
              • haesek Re: Klonowanie na forum ! 18.01.05, 10:09
                no kim, no kim hubertusie_zamosciciusie? zdradź nam swoją tajemnicę :)
                • wiloa Re: Klonowanie na forum ! 18.01.05, 12:29
                  wiecej Hubertusów:))
              • blotniarka.stawowa To bylo super, Hubertusie! :) n/txt 18.01.05, 12:35
                • haesek tęsknię za andzią i jej przepoczwarzeniemi 18.01.05, 12:48
                  :-)

ach to były czasy...
                  może się odezwie, bo z pewnością nas czyta....
                  • blotniarka.stawowa Juz nadeszly kolejne przepoczwarzenia 19.01.05, 12:37
                    Jedno z ostatnich to bezrobotnyx
                    • hubertus_zamoscicus Re: Juz nadeszly kolejne przepoczwarzenia 19.01.05, 13:09
                      chiba tak. zob. wątek o etyce i biznesie
                      • hubertus_zamoscicus ps. 19.01.05, 13:11
                        hmmm a energetyx?
                        • szczur1 Re: ps. 19.01.05, 14:11
                          czy naprawde jestescie tak spoznieni polecam
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=100&w=19143864&a=19178121
                          • hubertus_zamoscicus no tak 19.01.05, 15:03
                            szczur interweniował ale za późno...
                            tymczasem mój wątek biznesowo-etyczny diabli biorą

• redaktor.benia.traktor a może tak... 19.01.05, 23:02
                              .... każdy z nas utworzy własnego klona??? Jeden będzie niezwykle poważny a
                              drugi taki z przymrużeniem oka. Mogą wyjść całkiem ciekawe dyskusje, zwłaszcza
                              gdy klony zaczną ze sobą konwersować :-))
                              • negatyv Re: a może tak... 20.01.05, 00:13
                                A nie obawiasz sie, ze to bedzie ATAK KLONÓW?? :-)
                          • blotniarka.stawowa Re: ps. 20.01.05, 01:57
                            Szczurze, ja tez razem z Hubertusem i Haeskiem chyle czola :)
                            Od dzis liczymy znow na ciebie - badz czujny, zwarty, gotowy, pomoz trzymac to
                            forum w ryzach, prosze...
                            • andzia31 Re: 20.01.05, 09:36
                              Tylko bez prowokacji - blagam:-)

Po pierwsze w WWW - to ostanie W nie oznacza WIOCHA.

Po drugie prosze nie wymyslac jakiejs nowej teorii spisku.

Po trzecie nie marwie sie o watek etyczny - bo etyka co niektorych zamojskich
                              forumowiczow jest jak guma w majtka mojej prababci.
                              Poczytajcie sami wlasne posty "tylko inaczej" - mam nadzieje ze nie macie
                              klapek na oczach i uszach.
                              Jesli wasze cwaniactwo, podejrzliwosc zaklamanie, pieniactwo,pruderia i spryt
                              ma byc wykladnikiem waszej inteligencji - to ja sie przenosze na forum
                              Towarzystwa Milosnikow Motyli.
                              Kto czuje sie bez winy niech pierwszy rzuci kamien!
                              • szczur1 Re: 20.01.05, 12:42
                                coz za styl coz za elokwencja ze nie wspomne juz o znajomosci i cytowaniu z
                                pamieci biblii problem jednak w tym ze w www wu stanelo do gory dnem i udaje ze
                                jest em andziorzyco czy ty naprawde nie dostrzegasz ze my podejzliwie zaklamani
                                cwaniacy pruderyjni pieniacze ktorych spryt jest wykladnia naszej inteligencji
                                z przyjemnoscia powitamy cie na forum towarzystwa milosnikow motyli obawiam sie
                                jednak ze od tej pory jak tam zawitasz piekne dotad motyle pozostana w stadium
                                poczwarki moze nie jestem bez winy ale kamieniem pozwalam sobie rzucic a co
                                • andzia31 Re: 20.01.05, 13:55
                                  hu - hu - hu

sa takie natury ktorym pozor dobra daje tyle radosci - ze czuja sie zwolnieni
                                  od najzwyklejszej przyzwoitosci.
                                  jestes ta sugestywny ze po wlaczeniu TV - widze cie.
                                  percepcja nie jest zrodlem samym w sobie - jest srodkiem - a namietne
                                  pauperyzacje z patologicznymi mentalnosciami zatracaja lut szczerego zlota -
                                  ukryty w tobie a zatopiony w oceanie blota.
                                  nie naleze do ludzi mamiacych sie fantastyka.
                                  i konkretna odp: ODNAJDZ SIEBIE
                                  pa pa pa
                                  • szczur1 Re: 20.01.05, 14:32
                                    coz za wspaniale hu hu pochwala elekwencji robi jednak swoje ilez tu prostych
                                    słow coz za ich wspanialy dobor szkoda ze nie ma srodkow coz za trafne
                                    spostrzezenia zawiadamiam cie andziorku abys sie zbyt mocno nie martwila ze
                                    wlasnie sie odnalazlem i to ww wspanialym swiecie fantastyki a tak powaznie
                                    zauwazylas pewnie wreszcie ze w szczegolny sposob dzialaja na mnie ludzie
                                    twojego pokroju pa kochanie
                                • hubertus_zamoscicus już mam spokój 20.01.05, 14:18
                                  dokonałem wygaszenia pewnych ników i od razu mam piękny i klarowny obraz.
                                  skupić się mogę zatem na meritum a nie na pierdołach. i nie denerwuję się przy
                                  tym tak jak przedtem....poprostu nie dociera do mnie żadna treść postów pewnej
                                  postaci.
                                  pzrd
                                  i propnuję to samo
                                  • szczur1 Re: już mam spokój 20.01.05, 14:34
                                    andziorek i rodzinka beda nie pocieszeni ale pomysl popieram
                                  • andzia31 Re: już mam spokój 20.01.05, 14:36
                                    No co ty straszysz?
    • blotniarka.stawowa Ja tez mam spokoj 21.01.05, 02:24
      hubertus_zamoscicus napisał:
      > dokonałem wygaszenia pewnych ników i od razu mam piękny i klarowny obraz.
      > skupić się mogę zatem na meritum
      > i proponuję to samo

Skorzystalam z pomyslu, zablokowalam andziora i jego nastepujace nicki:
      andzia, andzia31, andzia311, zbytulek, gita, reto, artb, artekb, zakrzewski,
      sec22, kex7, bezrobotnyx i inne.
      Plugastwo teraz moze pienic sie z wscieklosci, a ja juz tego nie widze.

Przy okazji - mocno poszerzylam liste forumowych "przyjaciol" :))
      • andzia31 Re: Ja tez mam spokoj 21.01.05, 08:42
        W takim razie zmienia nicka na ryza-malpa:-)

Biedni nowi forumowicze - beda teraz lustrowani wlacznie z aktami IPN.
        Zycze duzo zdrowia:-)

p.s.
        Przy okazji wyszla jeszcze jedna "piekna cecha" zamojskiego forum a mianowicie
        mobbing!

• alta11 Re: Klonowanie na forum ! 21.01.05, 10:16
      I ja również poszłam w Wasze ślady i zrobiło się miło
      • andzia31 Re: Klonowanie na forum ! 21.01.05, 13:54
        Marzenia scietej glowy!
        Chyba nie sadzicie ze ja przestane pisac:-)
        • koziorozka Re: Klonowanie na forum ! 21.01.05, 14:21
          Widzicie, jak ona nas baaaardzo potrzebuje. Nie ma nikogo innego, biedulka.
          • andzia31 Re: Klonowanie na forum ! 21.01.05, 14:25
            Buzi buzi koziorozka - Ty jedna - jedyna mnie rozumiesz:-)
            • szczur1 Re: Klonowanie na forum ! 21.01.05, 14:39
              nie dosc ze puste to na dodatek glupie
              • koziorozka Re: Klonowanie na forum ! 21.01.05, 15:31
                To poza, pokrywka, nie wiadomo, jakie kompleksy, zahamowania i niewyrazone
                potrzeby sie pod nia kryja.
              • andzia31 Re: Klonowanie na forum ! 21.01.05, 15:49
                Szczurku czy to co piszesz to jest zgodne z netykieta?
                • andzia31 Re: Klonowanie na forum ! 21.01.05, 15:51
                  ps. przeciez obiecaliscie ze nie bedziecie czytac moich postow:-)
                  • szczur1 Re: Klonowanie na forum ! 21.01.05, 18:01
                    nic nikomu nie obiecywałem zapoewniam drogi andziorku ze masz we mnie gorliwego
                    czytelnika czy jest to zgodne z czymkolwiek nie wiem
    • blotniarka.stawowa Nie wiem, ludziska... czy naprawde 25.01.05, 23:19
      nie czytacie uwaznie tego forum?
      Przeciez juz wielokrotnie byly podawane ostatnie z nickow forumowego wandala,
      znanego jako andzia-kex7-andzia31-andzia311- zbytulek-gita-reto-artb-artekb,
      zakrzewski-sec22-bezrobotnyx i wiele innych, nowych.

Ja mam spokoj - wygasilam sobie powyzsze nicki, ale zapomnialam o kex7 – a
      widze, ze niektorzy z Was traktuja andziora w postaci kexa7 jako partnera do
      rozmow. Przypominam chlubny start kexa7 – sec22 na tym forum, gdzie to podawal
      sie za bywalca salonow:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=100&w=18016196 Pare wpisow pozniej
      kex7 podawal sie za lokalnego prominenta od kultury, gardzacego zaproszeniami od
      prez. miasta na oficjalne imprezy. Dzis jest pracodawca, ktory oferuje, cytuje:
      "prace w renomowanej firmie z ugruntowaną pozycją na rynku, która dla ludzi z
      tej branży jest marzeniem." Oczywiscie do takiej pracy nie potrzebuje ludzi z
      branzy, z dobrego serca chce przyjac 40 osob przypadkowo napotkanych. Obrazil
      wiec wszystkich bezrobotnych (bo obrazic zawsze kogos musi).
      Nastepnie udawal nastolatka czytajacego forum Cosmopolitana:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=100&w=18592547
      Prosze przeczytac wpis "Petycja do Janusza", bo choc w innym kontekscie, zawiera
      cytaty, jakze wiele mowiace o kondycji chorego osobnika/osobniczki:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=100&w=16383389&a=16475197

Zrobicie jak uwazacie, ja mam spokoj, bo juz i ten nick sobie wygasilam i nie
      bede musiala czytac opluwania mnie w odpowiedzi przez ktorys z w/w nickow.
      Zaczynam sie zniechecac tak samo jak Users, widzac, ze nawet Szczur chyba
      machnal reka... Sympatia do miasta i normalnych forumowiczow pozostanie, do tego
      forum rowniez. Przewazajaca wiekszosc Waszych nickow mam ustawiona w zielonym
      kolorze, jako "przyjaciol". Na pewno czytywac i kibicowac Wam bede :)
      • hubertus_zamoscicus Re: Nie wiem, ludziska... czy naprawde 26.01.05, 07:39
        wykonałaś błotniarko niezły kawał dobrej roboty. gratuluję umiejętności
        szpiegowsko-demaskatorskich jak i docieklowości.
        hubert
        • januszx Re: Nie wiem, ludziska... czy naprawde 26.01.05, 09:48
          Rzeczywiscie muszę przyznać ,że doskonale rozpracowałaś Osobnika/ Osobniczkę o
          trudnym już do ustalenia nicku . Myślę ,że wiekszość z nas dostrzega ta osobe i
          jej chore z nienawiści wpisy , ważne jednak ,że te loginy zostały wymienione.
          Nie mamy oczywiście pewności ,że po raz kolejny to osobą sie nie przepoczwarzy.
          Jak juz wiecie przyjąłem zasadę nie wycinania w zasadzie żadnych postów -
          prosze juz mi nie wypominac postów Szczura , które wróciły na forum po kilku
          godzinach nieobecności, lecz zastanawiam się nad pewnum zmodyfikowaniem zasad.
          Miła Błotniarko , Usersie, Szczurze etc. zachęcam do pozostania na forum i do
          uczynienia z niego miejsca z klimatem , gdzie mozna wpaść, odpocząć , poczytać
          ciekawe posty , czegoś się nauczyć, pośmiac ...
          Pozdraiam
          J
          • czuk1 Re: Nie wiem, ludziska... czy naprawde 26.01.05, 11:37
            Janusz. Już wiem o co chodzi Tobie w tym wątku apelujacym o stosowanie sie do
            regulamunu. Przykładow naruszeń regulaminu mi nie trzeba powtarzac. mariusz
          • szczur1 Re: Nie wiem, ludziska... czy naprawde 26.01.05, 19:42
            brawo brawo to mi sie podoba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka