bm9611 26.07.05, 09:39 mam chorego królika miniaturkę proszę o namiary na dobrego weterynarza, ile za wizytę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imilla Re: dobry weterynarz 26.07.05, 12:12 Ja ze swoim króliczkiem chodziłam kilka razy do lecznicy "Canis" (Lubelska obok Plusa) i mogę ją szczerze polecić. Mój przyjaciel jest dosyć chorowity, a tam zawsze stawiają go na nogi. Za wizytę płaciłam różnie (w zależności od leków jakie dostawał) najwięcej około 20 złotych ale zazwyczaj tak ok. 10-15. Nie polecam natomiast lekarza przyjmującego na Młodzieżowej (przemilczę jego nazwisko przez miłosierdzie). Przyjmuje nie w gabinecie tylko w jakiejś szopie, no i kazał mi kiedyś przyjść jak zwierzątko poczuje się gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: dobry weterynarz 26.07.05, 12:48 Najlepszy na ul. Kilinskiego. Naprzeciw Przychodni. m Odpowiedz Link Zgłoś
imilla Re: dobry weterynarz 26.07.05, 18:53 Zgadzam się, byłam tam kiedyś z psem, ale teraz widziałam tam szyld "lecznica dla psów i kotów", więc nie wiem czy warto iść z królikiem,chociaż podejrzewam, że nie odmówią pomocy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maartunia Re: dobry weterynarz 29.07.05, 16:22 ja wręcz przeciwnie nie polecam lekarza na Kilińskiego,polecam lekarza o nazwisku Kulig-jezeli nic nie przekreciłam,jak moj pies był chory to przychodził na domowe wizyty Odpowiedz Link Zgłoś
gellissimo Re: dobry weterynarz 31.07.05, 18:26 A czemu nie pol ecasz lecznicy na Kilińskiego? Ja do niej nie mam ŻADNYCH zastrzeżeń i chciałbym poznać jej ewentualne minusy. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: dobry weterynarz 31.07.05, 21:26 Ja też. Pochwałę słyszałem ("dla Kilińskiego") od kilku moich znajomych, ktorych pieski były tam leczone. m Odpowiedz Link Zgłoś
aka1981 Re: dobry weterynarz 03.08.05, 10:20 Ja także nie polecam wet. na Kilińskiego. Słyszałam od znajomej pewną histroię: poszła kiedyś ze swoim pieskiem na szczepienie. Czekająć widziała jak wet daje zastrzyk innemu psu po czym tą samą!!! strzykawką!! zabiera się za robienie zastrzyku jej zdrowemu psu. Zapytała się co tamtemu jest a on na to że jest chory na chorobę zakaźną (jej podał nazwę ale ja w tej chwili nie pamiętam). Jak dla mnie to jest niewybaczalne! Polecam państwową lecznicę dla zwierząt na ul. Sienkiewicza oraz tą przy Plusie. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: dobry weterynarz 03.08.05, 12:22 To by eliminowało weterynarza z ul. Kilińskiego. jeśli to prawda. m Odpowiedz Link Zgłoś
alta11 Re: dobry weterynarz 09.08.05, 13:48 Dobry weterynarz dla psów to rzeczywiście Kulik, lecznica Canis tez mi sie sprawdziła, a uszy mojej suni wyleczyl dr z Kilińskiego,nikt w tym wypadku nie umiał pomóc. Jeszce jest dr Tomaszewski, który moją tą samą sunię uratował podczas połogu, a było z nią naprawdę żle. Jak widać wielu jest dobrych i trzeba wybrać jednego i już się go trzymać Odpowiedz Link Zgłoś