Dodaj do ulubionych

dobry weterynarz

26.07.05, 09:39
mam chorego królika miniaturkę
proszę o namiary na dobrego weterynarza, ile za wizytę
Obserwuj wątek
    • imilla Re: dobry weterynarz 26.07.05, 12:12
      Ja ze swoim króliczkiem chodziłam kilka razy do lecznicy "Canis" (Lubelska obok
      Plusa) i mogę ją szczerze polecić. Mój przyjaciel jest dosyć chorowity, a tam
      zawsze stawiają go na nogi. Za wizytę płaciłam różnie (w zależności od leków
      jakie dostawał) najwięcej około 20 złotych ale zazwyczaj tak ok. 10-15. Nie
      polecam natomiast lekarza przyjmującego na Młodzieżowej (przemilczę jego
      nazwisko przez miłosierdzie). Przyjmuje nie w gabinecie tylko w jakiejś szopie,
      no i kazał mi kiedyś przyjść jak zwierzątko poczuje się gorzej!
    • czuk1 Re: dobry weterynarz 26.07.05, 12:48
      Najlepszy na ul. Kilinskiego. Naprzeciw Przychodni.
      m
      • imilla Re: dobry weterynarz 26.07.05, 18:53
        Zgadzam się, byłam tam kiedyś z psem, ale teraz widziałam tam szyld "lecznica
        dla psów i kotów", więc nie wiem czy warto iść z królikiem,chociaż
        podejrzewam, że nie odmówią pomocy :-)
        • maartunia Re: dobry weterynarz 29.07.05, 16:22
          ja wręcz przeciwnie nie polecam lekarza na Kilińskiego,polecam lekarza o nazwisku Kulig-jezeli nic nie przekreciłam,jak moj pies był chory to przychodził na domowe wizyty
          • gellissimo Re: dobry weterynarz 31.07.05, 18:26
            A czemu nie pol ecasz lecznicy na Kilińskiego?
            Ja do niej nie mam ŻADNYCH zastrzeżeń i chciałbym poznać jej ewentualne minusy.
            • czuk1 Re: dobry weterynarz 31.07.05, 21:26
              Ja też. Pochwałę słyszałem ("dla Kilińskiego") od kilku moich znajomych, ktorych
              pieski były tam leczone. m
              • aka1981 Re: dobry weterynarz 03.08.05, 10:20
                Ja także nie polecam wet. na Kilińskiego. Słyszałam od znajomej pewną histroię:
                poszła kiedyś ze swoim pieskiem na szczepienie. Czekająć widziała jak wet daje
                zastrzyk innemu psu po czym tą samą!!! strzykawką!! zabiera się za robienie
                zastrzyku jej zdrowemu psu. Zapytała się co tamtemu jest a on na to że jest
                chory na chorobę zakaźną (jej podał nazwę ale ja w tej chwili nie pamiętam).
                Jak dla mnie to jest niewybaczalne!
                Polecam państwową lecznicę dla zwierząt na ul. Sienkiewicza oraz tą przy Plusie.
                • czuk1 Re: dobry weterynarz 03.08.05, 12:22
                  To by eliminowało weterynarza z ul. Kilińskiego. jeśli to prawda.
                  m
    • alta11 Re: dobry weterynarz 09.08.05, 13:48
      Dobry weterynarz dla psów to rzeczywiście Kulik, lecznica Canis tez mi sie
      sprawdziła, a uszy mojej suni wyleczyl dr z Kilińskiego,nikt w tym wypadku nie
      umiał pomóc. Jeszce jest dr Tomaszewski, który moją tą samą sunię uratował
      podczas połogu, a było z nią naprawdę żle. Jak widać wielu jest dobrych i
      trzeba wybrać jednego i już się go trzymać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka