marielin 11.09.05, 20:08 Chciałabym sie dowiedziec sie czegos wiecej o wyzszej szkole ekonomiczno- humanistycznej ,o studiowaniu tam.Może ktos tam studiuje lub zacznie od października i mógłby sie odezwac.Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aka1981 Re: STUDIA NA WSH-E 15.09.05, 10:33 Hej na jakim kierunku chcesz studiować? Ja skończyłam tam 3 letni licencjat na ekonomi i później 2 letni SUM. Ogólnie miło wspominam ten czas. Z niektórych przedmiotów trzeba było się uczyć a z niektórych w ogóle. Jakbyś miała pytania to pisz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marielin Re: STUDIA NA WSH-E 15.09.05, 11:37 Dzięki aka1981 za odzew. Bede studiowac socjologię. Studiowałaś trybem dziennym czy zaocznym? wiesz może gdzie mogą sie zatrzymać (przenocować) studenci studiów zaocznych? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aka1981 Re: STUDIA NA WSH-E 16.09.05, 15:36 Hej ja studiowałam zaocznie. Na koszarach jest hotel, ale nie wiem czy tylko dla wykładowców czy dla studentów też. Odpowiedz Link Zgłoś