blackvader 30.09.05, 18:05 Wyjezdzam na studia i niestety nie mam chwilowo komputera. Takze lepiej bedzie jak ktos inny zastąpi mnie w opiece tego forum. Czekam na chetnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrutny_mariuszek Re: nowy opiekun 30.09.05, 18:41 też tu ciągle wchodzę mogłbym się zająć o ile moje cenzorskie pasje Wam nie przeszkadzają Odpowiedz Link Zgłoś
pizza18 Re: nowy opiekun 30.09.05, 19:46 Zgłaszam swoją kandydaturę... jestem chętny ! Odpowiedz Link Zgłoś
blackvader Re: nowy opiekun 19.02.06, 00:17 Witam, mialem nadzieje ze jakos jednak dojdziecie do porozumienia... To nie moze dalej byc tak ze ja jestem na gorze zapisany jako opiekun forum a cala "brudna" robote odwala jasnoniebieski ... wstyd mi poprostu. Wiec mam taka propozycje: 1. te 3 osoby ktore sie zglosily niech potwierdza czy nadal tego chca... 2. Zeby zobaczyly jak to dziala oddam kazdej z nich swoje haslo na powiedzmy 2 tygodnie ... z mojego konta beda mogly kasowac posty lamiace regulamin, ale nie beda mogly sie wypowiadac ... tzn z tego konta pisze tylko ja. 3. Po tych 6 tygodniach zadecydujemy komu najlepiej szlo ... i czy nadal te osoby sa w stanie poswiecac swoj czas na moderowanie takze czekam na potwierdzenie i przesle pierwszej osobie moje haslo PS. Licze na uczciwosc. Mam nadzieje ze sie nie pomyle co do tych osob. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: 19.02.06, 01:35 Potwierdzam, Okrutny to moje stare konto, to z którego pisze jest nowe Cenzorskie ciągoty pozostały, z przyjemnościa będę kasował wszelkie przejawy grzesznego wykorzystania internetu ;-) ku chwale naszego 4um! Odpowiedz Link Zgłoś
pizza18 Re: nowy opiekun 19.02.06, 14:50 Nie ma żadnego problemu... pisze się na to :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: nowy opiekun 19.02.06, 15:15 gdybym był opiekunem 4um to Twój post Pizza by się nie pojawił ;-) Konkurencję należy zwalczać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pizza18 Re: nowy opiekun 20.02.06, 19:00 W takim razie grałbyś nie fair... ale nic, każdy robi to co lubi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: nowy opiekun 20.02.06, 20:33 co tam gra fair jeśli stawką jest nieograniczona władza cenzorska! egh... i znowu sie rozmarzyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
pizza18 Re: nowy opiekun 20.02.06, 23:36 No wiesz... jak masz już taką chrapke na tą władzę to ci jednak może odpuszcze ;-) Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoniebieski.5 Re: nowy opiekun 20.02.06, 23:47 o boze, kto sie tu znowu pojawil :) polly, myslalem ze was tam zalalo i musialas gdzies uciekac... fajnie ze znowu sie pojawilas :) Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: nowy opiekun 21.02.06, 06:58 a ty co tak po nocy tutaj buszujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoniebieski.5 Re: nowy opiekun 21.02.06, 11:52 Hm...po prostu lubie byc na bierząco z twoimi postami :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoniebieski.5 Re: nowy opiekun 21.02.06, 11:56 Hm...po prostu lubie byc na bieząco z twoimi postami :) hehe (: (nie ma to jak wlasne bledy ort.) (: <- Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Gość 21.02.06, 18:03 Wielu z was chciałoby zapewne, aby to forum cieszyło się większą popularnością. By więcej osób się tutaj wpisywało. Proponuję brać przykład z dwóch największych for w województwie, tzn. Rzeszów i Tarnobrzeg, gdzie nie ma obowiązku logowania się i można się wypowiadać jako gość. W ten sposób bez problemów każdy może się wypowiedzieć i zdaje to egzamin, o czym świadczy popularność takiego wypowiadania się. Odpowiedz Link Zgłoś
blackvader Re: nowy opiekun 03.03.06, 10:43 Witam wszystkich! mariusz-ef dostal wlasnie haslo. zycze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: nowy opiekun 03.03.06, 13:13 potwierdzam! jak już zapewne zauważyliście zniknęły posty moich forumowych oponentów a innych osób zostały przeedytowane ;-) ale tak na poważnie - nie ma co robić, moze gdyby nie trzebabyło się logowac miałbym cięcej do roboty.. póki co jest super i każdemu życzyłbym tak miłych Forumowiczów pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: nowy opiekun 05.03.06, 20:08 oczywiscie wybrali kolejnego mezczyzne--to jawna dyskryminacja ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: nowy opiekun 05.03.06, 21:36 chyba rzucę monetą i ona zdecyduje, czy ten nieżyczliwy post Polishbellydancer powinien tu wisieć... ja nie wiem skad wsrod ludzi tyle zawisci i wrogosci... az sie serce kraje.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoniebieski.5 Re: nowy opiekun 05.03.06, 22:05 Hey polly :) Fajnie ze jestes (: Co tam u Ciebie slychac? Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: nowy opiekun 06.03.06, 07:04 to slychac, ze nowy "pseudo-opiekun" mnie wlasnie obrazil ;o) a tak na powaznie to mam mnostwo pracy i niezbyt czesto moge cos napisac---ale zagladam regularnie a co tam nowego w stalowce? Odpowiedz Link Zgłoś