yahooo 18.03.06, 17:33 Wiadomo juz cos na temat budowy w Stalowej Woli OBI ?? Kiedys o tym mowiono ale ostatnio sprawa ucichla ?:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackvader Re: OBI 18.03.06, 21:52 Witam Z tego co mi wiadomo to nie bedzie niczego takiego w najblizszym czasie. Na jesnej z ostatnich sesji radni odrzucili prosbe o zmiane zagospodarowania przestrzennego w okolicach zajezdni - tam mial wlasnie powstac jakis hipermarket budowlany. Jeszcze w Centrum Stalowa Wola cos slychac ze chce wejsc tam jakis hiper-budowlany, ale poki co miasto nie zgadza sie na przekazanie wlasnosci gruntu firmom handlujacym w Centrum, wiec moze na taka inwestycje sie nie zgodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
erwk Re: OBI 20.03.06, 11:15 Oby tego badziewia nigdy w Stalowej nie było... precz z Obi Odpowiedz Link Zgłoś
yahooo Re: OBI 20.03.06, 14:47 No nie wiem czy obi to badziewie ... To juz lepeiej zeby powstawaly takie male sklepiki w ktorych g.. mozna kupic i jeszce drozyzna ... jak chcecie zeby stalowa sie rozwijala skoro nie powstawaja nowe miejsca prace ?... Odpowiedz Link Zgłoś
erwk Re: OBI 20.03.06, 22:10 obcuję z OBI juz kilka lat stąd wiem, że to badziewie... takie jest moje zdanie. nie liczac powierzchni i czesci cen to nie ma żadnych roznic pomiedzy malymi sklepami, w jakosci czasami male sklepy maja lepsze rzeczy... Stalowa nie bedzie sie rozwijala jesli powstanie OBI to archaiczne myslenie... a co miejsc pracy to juz nawet daawni unio wolnosciowcy nie mowia, ze markety przysparzaja miejsca pracy bo wiedzą, że to nie prawda... jesli juz jakies markety to z głową. i choć myslalem, ze tesco bedzie dobre (czasami z niego korzystam) to sądzac po warunkach pracy jestem zdecydowanie przeciw. nie dla wyzysku. Odpowiedz Link Zgłoś
lajkonik11 Re: OBI 26.03.06, 12:21 jak chcecie do OBI to proponuję wycieczkę do Krakowa od razu zwiedzicie muzea i Wawel trochę się odchamicie w teatrze a co do OBI to w nim nic ciekawego jeżeli chodzi o mijsca pracy to zatrudnią na karygodnych warunkach 100 osób a gdzie indziej straci 200 i zlikwiduje sie przy okazji wiele firm małych ale polak mądry po szkodzie nic w przyrodzie nie przybędzie jak chcecie do cywilizacji to trzeba się przeniść do Nowego Yorku . Nigdy więcej zagranicznego badziewia w mmieście już jeden moloch powstał "centrum"a drugi powstaje jeszcze między nimi powinni wybudować lotnisko Odpowiedz Link Zgłoś
yahooo Re: OBI 26.03.06, 13:10 Samo to zebym jezdzil do Krakowa :/... Juz wole to OBi niz 20 malych i badziwnych sklepikow. Zanim cos kupie to musze wszystkie badziewme sklepiki objezdzic. !! :| lol Odpowiedz Link Zgłoś