margo79 01.04.06, 18:21 CZY KTOŚ WIE COŚ O PRACY W ZAMOŚCIU? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omeg1 Re: PRACA 02.04.06, 10:37 Aaa owszem. Praca jest, czeka w wielu miejscach w Zamościu. Wystarczy dobrze poszukać, troszkę się postarać, nie wybrzydzać i szanować to co się dostanie. Napewno nie wolno liczyć na Urząd Pracy, jak również nie kierować się zasadą ze za 600 zł nie opłaca się rano wstawać. Nie od razu Krakow zbudowano... Pracy nie mają tylko lenie i życiowi nieudacznicy - tu pierwszy raz zgodzę się z Hrabią Zamoyskim niby prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
margo79 Re: PRACA 02.04.06, 20:17 To,że się zapytałam o prace to nie znaczyże jej nie mam ale chce zmienić.Mieszkam w Zamościu od niedawna wię myślałam,że ktoś coś wie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa2004 Re: PRACA 04.04.06, 08:51 "Pracy nie mają tylko lenie i życiowi nieudacznicy" Witam! Nie zgodzę się z tym stwierdzeniem, że pracy nie mają tylko lenie i życiowi nieudacznicy. Obecnie też jestem bez pracy a nie uważam się ani za lenia ani za nieudacznika życiowego. Po ukończeniu liceum podjęłam pracę i studia. Po ukończeniu studiów dalej pracowałam i byłam pracownikiem, którego chwalono itd. Aż pewnego dnia podjełam decyzję o dziecku. No i co? Po urodzeniu swojego maleństwa okazało się, że nie mam dokąd wracać.Mój pracodawca nie chce kłopotu w pracy. W jego rozumieniu matka z dzieckiem to kłopot, bo dziecko małe, choruje itd. Już nie było ważne jakim wcześniej byłam pracownikiem. Szef woli mężczyzn w firmie, bo oni nie zachodzą w ciąże. Tak, więc rózne są sytuacje braku pracy a nie tylko lenistwo i bycie nieudacznikiem. A jak ktoś szuka pracy to znaczy, że chce pracować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś