Gość: Klaus IP: proxy / *.polkomtel.com.pl 29.01.03, 15:56 Czy ktos moze slyszal cokolwiek o f-mie "Avis" podobno udostepniajacej internet droga radiowa w Stalowce ? Nie chcialbym sie naciac na jakas f-me krzak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba21 Re: 'Avis' - dostep do internetu IP: 212.244.127.* 20.03.03, 23:28 Nie słyszałem. Korzystam z "Diany" od trzech miesięcy. Jak na razie, jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: 'Avis' - dostep do internetu IP: 195.116.200.* 23.03.03, 23:09 Parę miesięcy temu czytałem w gazecie, że w Rzeszowie jakaś pseudofirma, chyba z Lublina, zbierała zaliczki na zainstalowanie połączenia z internetem. Czy satelitarnego - nie pamiętam. Okazało się, że to byli oszuści. Wsadź "Avis" do wyszukiwarki, zobaczysz, co Ci wyskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: 'Avis' - dostep do internetu IP: proxy:* / 10.100.5.* 07.04.03, 11:00 Też szukam informacji na ten temat. Brat ma 2 znajomych, którzy korzystają z internetu za pośrednictwem Avis od paru miesięcy (3-4 mce) i są zadowoleni. W ciągu tego czasu mieli jedną parogodzinną awarie w godzinach nocnych. Jeżeli do lipca Avis nie zniknie z rynku, to mam zamiar skorzystać z ich oferty. Wtedy będę mogła powiedzieć coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowana Re: 'Avis' - dostep do internetu IP: *.pilickanet.pl 06.09.03, 11:56 Czy ktos moze slyszal cokolwiek o f-mie "Avis" podobno udostepniajacej internet droga radiowa w Stalowce ? Nie chcialbym sie naciac na jakas f-me krzak... AVIS był w Stalowej ale juz go nie ma - zbankrutował. teraz ma podobno powstać nowa firma w miejsce AVIS'u ale czy bedzie lub juz jest to sprawdz w MOSTOSTALU - pokuj 314 (dawne likum AVIS'u) Odpowiedz Link Zgłoś
widoknet Firma AVIS juz nie istnieje ... 19.09.03, 22:38 Firma AVIS juz nie istnieje i oby już więcej takich firm nie było. WidokNET s.c to firma, która udostępnia Internet drogą radiowa od października 2001 roku. W czerwcu 2003 roku postanowiliśmy założyć firmę WidokNET s.c. i wstąpić na legalna drogę udostępniania łącz internetowych droga radiowa. Nasze urządzenia posiadają certyfikat zgodności z polskimi normami wydany przez CLBT posiadamy również zgłoszenie do URTiP. W lipcu 2003 roku przejęliśmy większą część klientów upadłej firmy AVIS proponując im korzystne warunki podłączenia (tzn. podłączenie gratis - reszta klientów skorzystała z ofert innych firm, stowarzyszeń, amatorskich sieci lub całkiem zrezygnowali z Internetu). Nasz cennik: Podłączenie dla klienta indywidualnego: - 390zł Abonament Brązowy: - 35zł (64Kb/s) Abonament Złoty: - 45zł (128Kb/s) Zapraszamy wszystkich chętnych do naszego biuro po więcej informacji. Stalowa Wola Al. Jana Pawła II 25a pokuj 314 telefon 843-16-00 Przepraszamy za reklamę ale mamy nadzieje, że pomogliśmy osobą szukającym ofert z naszych okolic dostępu Internetu w dokonywaniu wyboru. WidokNET s.c. www.widoknet.pl biuro@widoknet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek K. Re: Firma AVIS juz nie istnieje ... IP: 195.116.200.* 30.09.03, 22:42 Widoknet napisał: "Stalowa Wola Al. Jana Pawła II (...) pokuj (...) telefon (...) Przepraszamy za reklamę ale mamy nadzieje, że pomogliśmy osobą szukającym ofert (...)" Też przepraszam, ale jeżeli jakość Waszych usług internetowych jest taka jak Wasza znajomość ortografii, to ja dziękuję, nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek K. Re: Firma AVIS juz nie istnieje ... IP: 195.116.200.* 30.09.03, 22:42 Widoknet napisał: "Stalowa Wola Al. Jana Pawła II (...) pokuj (...) telefon (...) Przepraszamy za reklamę ale mamy nadzieje, że pomogliśmy osobą szukającym ofert (...)" Też przepraszam, ale jeżeli jakość Waszych usług internetowych jest taka jak Wasza znajomość ortografii, to ja dziękuję, nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś