mala090883 11.07.06, 13:27 czy ktoś urządzał w polaku wesele? możecie coś podpowiedziec? albo doradzić , może są jakieś inne godne polecenia miejsca do zorganizowania wesela w zamościu?? dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: hotel POLAK 11.07.06, 22:16 Miejsce niezłe ale nie w lecie. Gorąc niesamowity. Ceny wysokie. m Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka wesele 12.07.06, 00:36 sporo lektury, ale warto: roztocze.net/forum_rol/viewtopic.php?t=1534&highlight=wesele roztocze.net/forum_rol/viewtopic.php?t=1854&highlight=wesele roztocze.net/forum_rol/viewtopic.php?t=511&highlight=wesele Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_37 polecam zadzwonic do agencji 12.07.06, 16:41 Witam serdecznie ja zazwyczaj przed wyjazdem korzystam z uslug agencji. Moge to polecic jako jedynna metode by ominac takie chałupy ktore maja czelnosc nazywac sie hotelami. Takie agencje unoszą sie na powierzchni jedynie dzięki stałym klientom, więc mają w swej ofercie możliwie najlepsze hotele. Najlepiej do nich zadzwonić, wtedy można dowiedzieć sie jaki hotel jest najlepszy w okolicy do której sie wybieramy. Zreszta musze przyznać ze Ja pytam praktycznie o wszystko haha. Polecam -Discount City Hotels- z kilku powodow. Mają w swojej ofercie chyba najwiecej hoteli i nie tylko w Wielkiej Brytani lecz na calym świecie( w Polsce również. Pozatym pewnego razu miałem dośc przykrą niespodziankę. Hotel zawiódł ( pewnie ktoś zapłacił więcej za mój pokój ) i zostalem na ulicy z żoną i córeczką. Zadzwoniłem wzburzony do tej agencji ... po 5 minutach oddzwonili do mnie z nowym Hotelem dla Nas. Więc potrafią zadbac o klienta w przeciwienstwie do niektórych hoteli... Jeszcze co zabawne, jest tam osoba która mowi także po polsku ha:) Podaje strone gdyby była taka potrzeba www.discountcityhotels.net a telefon to +44 20 8680 3001 Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
marius68 Re: polecam zadzwonic do agencji 12.07.06, 20:49 Drogi Pawle czy sądzisz że w sprawie WESELA w Zamościu trzeba dzwonić do agencji w Wielkiej Brytani? Mala, nie mieszkam w Zamościu od dawna, ale nie sądzę żeby poprzednia rada była rozsądna. Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: polecam zadzwonic do agencji 12.07.06, 22:38 Temat jest konkretny, miejscowy, nie agencyjny, nie powielarny,...... słowem zamojski. Tylko duża liczba wypowiedzi może utwierdzić pytającego o jego wyborze. Wybór to nie nasze "dieło". m Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_37 Re: polecam zadzwonic do agencji 17.07.06, 18:38 wlasciwie macie racje:) Mimo to zdarzylo mi sie ze byłem na Hotelowym Weselisku w Uk. Bylo to dalekie od polskiego stylu. Ale tak tam sie zazwyczaj robi. Agencja załatwia sprawy z hotelem. Goscie bawia sie bardziej kameralnie niz u Nas ( delikatnie mowiac jest troszke sztywno ). Po utracie sił, dla gosci czekają pokoje hotelowe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala090883 Re: hotel POLAK 13.07.06, 09:56 Dzieki za pomoc! Rzeczywiscie czytając tego posta nie wiedziałam w końcu czy dobrze kliknełam :D Odpowiedz Link Zgłoś