myszka20065 24.08.06, 18:59 Proszę o opinie na temat przedszkoli w Zamościu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mokad Re: Przedszkola w Zamościu 08.09.06, 12:32 Też jestem ciekawa. Czy jest przedszkole które nie wymaga zameldowania dziecka w Zamościu? Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Dobre przedszkole 08.09.06, 13:50 Może haesek tu sie pojawi i cos podpowie, bo ma info z pierwszej ręki. Chwali jedno z tych obecnych w katalogu "Zamość zadziwia", ale nie wiem które. Odpowiedz Link Zgłoś
haesek Re: Dobre przedszkole 08.09.06, 15:14 www.przedszkolak5.prv.pl/ Dobre:) Niestety wymaga zameldowania (tymczasowego) dziecka w Zamościu Odpowiedz Link Zgłoś
myszka20065 Re: Dobre przedszkole 09.09.06, 15:27 Zgadzam się. W ostatnim czasie rozmawiałam z wieloma rodzicami.Przedszkole nr 5 jest chyba najbardziej chwalone w Zamościu. Może nie ma najlepszego placu zabaw, ale panie wychowawczynie wspanie rekompensują dzieciom brak sprzętu. Świetnie opiekują się dziećmi, są ciepłe i serdeczne. Mają ciekawe pomysły na spędzanie przez nie czasu w przedszkolu. Świetnie sobie radzą z maruderami. Pani dyrektor bardzo zaangażowana w pracę z dziećmi, aktywnie wspomaga swoją kadrę. Doskonała opieka nad maluchami.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Dobre przedszkole 11.11.06, 08:10 Pytanie o dobre przedszkole... Ostatnio rozmawiałem z koleżanką , przemiłą Panią z Przedszkola na ulicy Wąskiej i chciałbym polecić to Przedszkole , atmosfera tam świetna , dzieci uczą się wiele bardzo mądrych rzeczy , jest także dobra zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
filip.w.aucie Re: Dobre przedszkole 11.11.06, 08:55 a wiecie może czy przedszkole w koszarach jest dalej czynne ? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka20065 Re: Przedszkola w Zamościu 25.11.06, 20:58 Jest zerówka, ale nie słyszałam o żadnym przedszkolu w koszarach. Odpowiedz Link Zgłoś