Gość: endrju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.03, 17:22 nie róbmy tematów na siłę!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba214 Re: apel 11.04.03, 18:14 Zgoda. Ale napisz, jakie tematy uznasz za robione na siłę, a jakie nie. Bo czymś musimy się kierować i czegoś trzymać. A tak przy okazji: są na tym portalu fora tematyczne, gdzie wiele osób może znaleźć coś dla siebie. Link do nich to "Forum Prywatne". Wejść i poczytać może każdy; żeby coś napisać, trzeba się zarejestrować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: apel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.03, 18:59 Tobie wolno a innym nie????? ;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: apel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.03, 19:08 Gość portalu: ad napisał(a): > Tobie wolno a innym nie????? ;) > Pzdr pzdrawiam, ale nie o to mi chodzi..zobaczcie które wątki cieszą się popularnością(jaka tematyka), a na które nikt nie zagląda i nie odpowiada. uwierzcie mi, że chcę żeby to forum przetrwało i to w jak najlepszej formie! ps: macie jakiś pomysł żeby spopularyzować to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba214 Re: apel 11.04.03, 21:02 Endrju, pozwolę sobie zauważyć (bynajmniej nie dlatego, że to mnie dotyczy), że fakt, iż nikt nie odpowiada na jakiś post, nie znaczy, że ten post nie jest czytany. Znaczy jedynie, że nikt nie chciał odpowiedzieć. Dlaczego, wie tylko on. A powody mogą być różne. Tu, na tym forum, nie wiemy, ile osób nas czyta. Są takie fora (nie w Gazeta.pl), gdzie jest przy każdym poście licznik oglądnięć, i tam to widać. Ale dobrze, nie zamierzam się upierać. Nie będę więcej pisał o Szlęzaku, radzie miejskiej, polityce, nie będę komentował tego, co wyczytałem w prasie. O czym będę pisał? Zdaję się na Was. Tylko przypadkiem nie myśl, Endrju, się obraziłem. To, co napisałeś, nie daje żadnego powodu do tego, żebym się czuł. Pozdrawiam Was, Ad i Endrju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: apel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.03, 23:12 a ja liczę na Ciebie, bo Ty w tym miescie mieszkasz i wiesz co się w nim dzieje,ale ze Szlęzakiem może faktycznie dajmy sobie spokój, bo nie jest wart żeby pisac o nim... a czy dostane pytanie jak spopularyzować to forum, czy może jest jakieś inne gdzie chetniej przebywaja stalowowolanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba214 Re: apel 12.04.03, 00:50 Jak spopularyzować to forum? Obawiam się, że niewiele możemy zrobić poza pisaniem na nim. To, że ostatnio dość często tu pisałem, wynikało właśnie z chęci ściągnięcia tu kogoś, nawet przez prowokację, tzn. pobudzenie do repliki. Chodziło mi o wywołanie dyskusji. Byłem przygotowany na to, że mnie ktoś objedzie z powodu tego, co tu powypisywałem. Myślałem, że ktoś, kto tu był, powie komuś innemu, co tu widział, i tamten zechce też zajrzeć. Odezwał się tylko <bob_budowniczy>, za co mu jestem wdzięczny. Co jeszcze możemy zrobić? Mówić swoim znajomym o tym forum, proponować kontakt za jego pośrednictwem. Bo chodzić po innych forach i zostawiać tam link do naszego – to chyba jakoś nieelegancko. Te inne fora. W Stalowej Woli znam tylko jedno – forum „Sztafety”, www.sztafeta.pl, na stronie głównej jest link. Kiedy tam zaglądałem, było zawsze tylko kilka postów, przeważnie starych. Urząd miasta ma stronę, ale bez forum. W Tarnobrzegu „Tygodnik Nadwiślański”, ale to Tarnobrzeg i też nieciekawie. Fora „Nowin” i „Supernowości” to fora dla całego regionu, również słabo odwiedzane. Wychodzi na to, że to tutaj jest najbogatsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiekkk Re: apel IP: *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 12.04.03, 12:12 to jest wlasnie temat na sile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: apel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.03, 13:57 Gość portalu: krzysiekkk napisał(a): > to jest wlasnie temat na sile :)) wiesz masz trochę racji, bo jakaś siła kazała mi poruszyć tę sprawę :)) Odpowiedz Link Zgłoś