04.05.07, 22:40
tak tak kazdy wie o co chodzi :)

czy uwazacie ze sklepy, ktore tam sa,a raczej ceny - sa odpowiednie do
naszych zarobków?

ja mam kilka sklepów co mi pasuje zarowno i obsluga i ceny ale po znizkach :P

-----
niestety jestem zawiedziona jednym sklepem ale nie bede go oczerniac;/
obsluga jest okropnaaa ;/
Obserwuj wątek
    • magusiape Re: CITY PARK 05.05.07, 07:20
      Sklepy są rózne, jak wszędzie.Ja kupuję tam rzadko, aleobsługa w kilku jest OK,
      alewkilku do wymiany, chyba właściciele nie maja pojęcia, że klienci są tak
      obsługiwani. W jednym ze sklepów ( z ciuchami ),wcale nie tanim, kupowałam
      torebkę. Nie wybrzydzałam, nie wypytywalam, poprostu obejrzałam i podeszłam do
      lady,gdzie dwie pannice wpatrywały sie w monitor komputerai chichotały,
      wygladało, jakby rozmawiały z kimś przez gg, albo coś czytały śmiesznego. Olały
      mnie totalnie.Ja stałam przed nimi przy ladzie. W tym momencie zadzwonił tel -
      chyba ich szefowa, bo jedna stanęła "na baczność" i kazała drugiej szybko podać
      z komputera jakies dane. Ja stałam nadal, nadmienię, że byłam w zaawansowanej
      ciązy. I tak jedna rozmawiała, przekazywała drugiej, druga szukała w kompie. Na
      moje pytanie, czy któraś pani mogłaby mnie obsłuzyć - ogromna obraza Majestatu.
      Efekt - zostałam obsłużona bez słowa, z łaski, z miną pt. spier.....Mają niezłe
      ciuchy, sklep typu butik, ale nie zagladam tam nawet, mam uraz.
      Jest jeszcze kilka takich miejsc, ale są tez super babki, które z usmiechem,nie
      nachalnie uprzejmie obsłużą i doradzą.
    • usiek9 Re: CITY PARK 09.05.07, 09:55
      A czy to nie chodzi czasem o sklep TEXAS - bo wiem że tak jest fatalna obsługa
      byłam tam nie raz i cholernie się zraziłam ... reszta sklepów w miarę ok - a i
      jeszcze śmiesznych ochroniarzy maja :)
    • absit Re: CITY PARK 10.05.07, 05:15
      tak to jest w sklepach kiedy od swoich pracownikow wymaga sie tylko tego, zeby ladnie wyglądali czyli "masz babo placek":)
      • jest_ryzyko_jest_zabawa Re: CITY PARK 12.05.07, 09:02
        byłam kiedys w jednym z tych droższych młodzieżowych sklepów i chciałam sobie
        kupic torebke...damskie torebki były powieszone na wieszakach na całej
        wysokości ściany tylko że wiszą po stronie z ubraniami męskimi. Byłam w tym
        sklepie razem z moim chłopakiem, który stał koło mnie i tak sie rozglądał, nie
        był niczym zainteresowany, natomiast ja probowalam usilnie zdjąc jedną z tych
        torebek...zobaczyłam, ze idzie urocza dziewczyneczka, ucieszyłam sie ze mi
        pomoze..zdziwiłam sie, gdyż ona z kokieteryjnym spojrzeniem podbiła do mojego
        chłopaka z zapytaniem czy moze mu w czyms pomoc, totalnie mnie olewając...moj
        chlopak powiedział ze nie jest zainteresowany, na to ja juz troszke zła mowie
        do niej, ze jemu pomoc nie potrzebna ale za to mi moze pani pomoc...dziewczyna
        sie zaczerwieniła i z potulnym uśmieszkiem poszła po cos do zdjęcia torebki...
        nie lubie tego sklepu, bo panie w tym sklepie lgną do facetów a kobity muszą
        sobie same radzic... :P za to torebka jest fajna :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka