Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o wyprzedaży sezonowej w Tesco..... ?

27.06.07, 19:32

link do zdjęć....

topinfo.com.pl/index.php?module=MDCalendar&view=event&eid=16&date=06/28/2007

podobno nawet 70 % obniżki... widział ktoś te obniżki w sklepie ?
Obserwuj wątek
    • agmir1 Re: Co sądzicie o wyprzedaży sezonowej w Tesco... 28.06.07, 15:02
      Tak, są i rzeczywiście 70%.
      • peace_man Re: Co sądzicie o wyprzedaży sezonowej w Tesco... 28.06.07, 18:46

nie kupujcie maślanki promocyjnej z Milk Landu... dziadostwo
      • peace_man Re: Co sądzicie o wyprzedaży sezonowej w Tesco... 28.06.07, 18:56
        byłem świadkiem jak dwie osoby które kupły player mp3 na wyprzedaży oddały go
        bo albo nie przewijał albo nie wyświetlał... jak u innych ???
        • kochamklaudie Re: Co sądzicie o wyprzedaży sezonowej w Tesco... 28.06.07, 19:48
          Zakupiłem 12 sztuk i każda sztuka sprawdzona w punkcie gwarancyjnym i sprawna.
          • topinfo Re: Co sądzicie o wyprzedaży sezonowej w Tesco... 28.06.07, 21:05
            czyli 12 do 2 dla Tesco... narazie
            • topinfo Re: Co sądzicie o wyprzedaży sezonowej w Tesco... 28.06.07, 21:06

ja chodziłem po całym sklepie i znalazłem wiekszość tego co było w gazetce... a
              jak z jakością tych artykułów? Piszcie ?

osobiście uważam za niewygodne te buty trackingowe... źle leży stopa i są
              cienkie spody... nie da sie w tym chodzić po kamieniach np...
              • transcen Re: Co sądzicie o wyprzedaży sezonowej w Tesco... 28.06.07, 21:57
                ja kupiłem ładnie wyglądające banany na promocji jednak mimo że dopiero co
                położone na półke były nieschłodzone i niesmaczne jakby zleżałe... nie kupujcie!

i jeszcze widziałem jak przez dłuższy czas przeceniona żywność zamiast w
                chłodziarce była w koszyku na zakupy obok i to wcale nie w miejscu gdzie
                mogłaby sie chłodzić... na moje pytanie dlaczego galarete z mięsa trzymają
                nieschłodzone... Pani na tym stoisku powiedziała... że sie nie mieści w
                chłodziarce... ja sobie wyobrażam jak może smakować taka galareta z mięsa po
                kilkunastu godzinach w temperaturze pokojowej... i to z końcem terminu ważności
                na następny dzień!!! nie polecam nikomu! No ale to normalne jak sie pomyyśli
                ile tym ludziom płacom... szkoda gadać...

• transcen do kochamklaudie 28.06.07, 22:11
            kochamklaudie... jak ty na promocji kupujesz 12 sztuk to ty kurwa spekulant
            pierdolony jesteś... nie dziwne że już przed południem zabrakło playerów! jak
            ktoś pracował na 1 zmiane to przez takiego palanta jak ty nie emial szans go
            kupić... życze ci żeby ci sie szybko zjebały!
            • kochamklaudie Re: do kochamklaudie 28.06.07, 22:43
              Żałosne.
              • aleef Re: do kochamklaudie 29.06.07, 16:25
                masz rację, to jest żałosne, że ktoś idzie do sklepu detalicznego kupować sprzęt
                w hurcie po to żeby najprawdopodobniej sprzedać go na aukcji internetowej.
                • topinfo Re: do kochamklaudie 29.06.07, 18:05
                  popieram kolege aleef'a...

o ile transcen jest... eufemizując mało delikatny w słowach... to jednak
                  wyraził szczerze i uważam osobiście - trafnie swój osąd...

a ty klaudiofilu to nie jesteś żałosny tylko z ciebie kawał cwaniaka egoisty bo
                  nie pomyślałeś że inni też chcieliby skorzystać tej wyprzedaży...

gdybyś nie szkodził innym a tylko sobie... to rzeczywiście byłoby to żałosne, a
                  tak to jest to poprostu chamskie! kolega któremu powiedziałem o tej wyprzedaży
                  poszedł po pracy do tesco i przez takiego... jak pisał transcen... buca nie
                  miał szans tego kupić bo już śladu po nich nie było!

powiem ci od siebie że najwyraźniej masz sie za pępek świata... i szkoda gadać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka