dorotakamilozalp 09.01.08, 20:38 wie ktos moze gdzie mozna wynajac samochod osobowy w stalowej Woli lub okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz-ef Re: wynajem samochodu 10.01.08, 09:02 ja bralem z salonu VW, co prawda byla to droga przez meke, ale gdybym raz jeszcze mial brac to pewnie tez od nich sprawdz tez jakie sa warunki w peugeocie w jamnicy, pewnie bedzie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
paulasiasiok Re: wynajem samochodu 09.06.15, 11:27 Mogę polecić bardzo dobrą firmę, ktora zajmuje sie wynajmem samochodow. Mieści się ona w Rybniku. Jeśli byłabys zainteresowana to masz tu linka www.transporters.pl/kontakt. html ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinlekki Re: wynajem samochodu 23.07.15, 23:58 Tylko idiota spamuje swoją firmę (niejaką transporters) pod różnymi nickami w jednym temacie i to w ogóle nie związaną z Stalową Wolą. Współczucia/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulasiasiok Re: wynajem samochodu 09.06.15, 11:30 Mogę polecić bardzo dobrą firmę, ktora zajmuje sie wynajmem samochodow. Mieści się ona w Rybniku. Jeśli byłabys zainteresowana to firma nazywa sie TRANSPORTERS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniarakieta93 Re: wynajem samochodu 29.06.15, 11:00 nie w Stalowej co prawda ale polecam Transporters z Rybnika www.transporters.pl Korzystam z ich aut regularnue Odpowiedz Link Zgłoś
marcinlekki Re: wynajem samochodu 23.07.15, 23:56 Tak, w Ostrowcu to samo spamerze pisałeś itd. Promujesz firmę-gó... czy firmę-krzak? Odpowiedz Link Zgłoś