gammma 13.11.03, 11:58 powiedzcie, czy ja mam jakies omamy czy pojawilo sie z prawej strony na gorze, ze zalozycielem forum jest "prywatyzacja"?? na innych regionalnych tez. dziwne... pzdr g Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
users1 Re: co za prywatyzacja? 13.11.03, 12:17 gammma napisała: > powiedzcie, czy ja mam jakies omamy czy pojawilo sie z prawej strony na > gorze, ze zalozycielem forum jest "prywatyzacja"?? na innych regionalnych > tez. dziwne... > pzdr > g Odpowiedz Link Zgłoś
darek1918 Re: co za prywatyzacja? 13.11.03, 12:17 gammma napisała: > powiedzcie, czy ja mam jakies omamy czy pojawilo sie z prawej strony na > gorze, ze zalozycielem forum jest "prywatyzacja"?? na innych regionalnych > tez. dziwne... > pzdr > g Ja zauważyłem prywatyzację na forach Pabianice i Cieszyn a teraz jeszcze Zamość i to wszystko niemal w jednym czasie. Dziwna sprawa. Czy może ktoś wie co oznacza ta prywatyzacja? Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: co za prywatyzacja? 13.11.03, 12:19 U mnie też, nie wiem o co chodzi????????????????????????? gammma napisała: > powiedzcie, czy ja mam jakies omamy czy pojawilo sie z prawej strony na > gorze, ze zalozycielem forum jest "prywatyzacja"?? na innych regionalnych > tez. dziwne... > pzdr > g Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: co za prywatyzacja? 13.11.03, 12:45 zostaliśmy sprywatyzowani!, od dzisiaj nie tytułujmy sie juz per Towarzysz Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: co za prywatyzacja? 13.11.03, 12:47 tak jest Towa.... Janusz! cos gazeta namieszala pzdr g januszx napisał: > zostaliśmy sprywatyzowani!, od dzisiaj nie tytułujmy sie juz per Towarzysz Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: co za prywatyzacja? 13.11.03, 13:37 ludu pracujący stolycy , ludu pracujący Zamojszczyzny! - stała się rzecz haniebna zostalismy sprywtyzowani tak z dnia na dzień i któz tu pomoże Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: co za prywatyzacja? 13.11.03, 13:50 my bysmy nie pomogli? stojac nad ta przepascia zaraz zrobimy jeden wielki krok do przodu! a poza tym ze nas sprywatyzowali to jeszcze sie logowac kaza (z czy rz?)!! do stu tysiecy par roztoczanskich bocianow! pzdr g januszx napisał: > ludu pracujący stolycy , ludu pracujący Zamojszczyzny! > - stała się rzecz haniebna zostalismy sprywtyzowani tak z dnia na dzień > i któz tu pomoże > Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: prywatyzacja i bociany 13.11.03, 13:55 a mnie nawet z forum wyrzuciło , co się porobiło! jestem chyba niemile widziany:-( ale co zmiany , o rany oby tylko bociany na tym nie uciarpiały i nóg nie połamały kle Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: prywatyzacja i bociany 13.11.03, 14:01 co to znaczy ze cie wyrzucilo? wylogowalo cie? nie daj sie! idz cos zjesc a jak nie to kle kle pzdr g januszx napisał: > a mnie nawet z forum wyrzuciło , > co się porobiło! > jestem chyba niemile widziany:-( > ale co zmiany , o rany > oby tylko bociany > na tym nie uciarpiały > i nóg nie połamały > kle Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: prywatyzacja i bociany 13.11.03, 14:40 tak wylogowało! tu mnie nie chciało!:-(... chyba żabę zjem na to dictum tylko chyba zostało klekotanie panie bocianie... gammma napisała: > co to znaczy ze cie wyrzucilo? > wylogowalo cie? > nie daj sie! > idz cos zjesc > a jak nie > to kle kle > > pzdr > g > > januszx napisał: > > > a mnie nawet z forum wyrzuciło , > > co się porobiło! > > jestem chyba niemile widziany:-( > > ale co zmiany , o rany > > oby tylko bociany > > na tym nie uciarpiały > > i nóg nie połamały > > kle Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: co za prywatyzacja? 14.11.03, 19:42 januszx napisał: > zostaliśmy sprywatyzowani!, od dzisiaj nie tytułujmy sie juz per Towarzysz Fajny humor ma nasz januszx. Pozdrawiam wszystkich mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: co za prywatyzacja? 13.11.03, 16:54 zobaczcie co pisza na forum "O forum" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=9045280 czyli nie zartuja z ta prywatyzacja... tu cytat: "Zaczynamy prywatyzację forów miejskich. Każdy stały użytkownik forum może teraz wziąć pod opiekę swoje miasto... Jego zadaniem będzie usuwanie wypowiedzi łamiących Regulamin czy Netykietę, kasowanie spamu i inne rzeczy, które robią dziś moderatorzy na forach prywatnych. Oddamy w dobre ręce zdecydowaną większość forów miejskich. Pod opieką redakcji portalu zostaną miasta, w których wychodzą dodatki Gazety Wyborczej oraz największe fora miejskie. Prywatyzowane miasta trafią w struktury serwisu Forum Prywatne (będzie się trzeba na nich logować), ale będzie do nich łatwo trafić ze strony forów regionalnych. Jak poznać, czy forum trafia do prywatyzacji? Bardzo prosto - jego właścicielem zostaje użytkownik "prywatyzacja". Kto może zostać moderatorem? Użytkownik powinien pisać na forum od co najmniej trzech miesięcy i w tym czasie wykazać się odpowiednią kulturą dyskusji. Może być jednocześnie moderatorem innego forum prywatnego. Jednym forum miejskim może się opiekować paru moderatorów. Chętni proszeni są o zgłoszenia na adres forum@agora.pl. Zaakceptowane osoby będą moderatorami, a więc mogą być równocześnie założycielami innych forów prywatnych. Same nie będą mogły forów miejskich zamknąć ani zmienić ich rodzaju. Uwaga: nieaktywne fora, które nie znajdą opiekuna będziemy w końcu likwidować. Zasady opieki nad forum: 1. Moderator otrzymuje uprawnienia do opieki nad forum, ale założycielem pozostaje administracja portalu Gazeta.pl (login: prywatyzacja). Uprawnienia moderatora są takie jak na innych forach prywatnych: może on usuwać i publikować posty i wątki, ale nie może zmienić typu forum ani jego nazwy, nie może także zamknąć forum. 2. Moderator powinien utrzymywać porządek i usuwać z forum treści łamiące prawo, regulamin, Netykietę. 3. Moderator powinen zgłaszać adminom loginy i IP osób łamiących prawo - do zablokowania. 4. Moderator może zgłaszać adminom kandydatury innych moderatorów tego samego forum, jeśli wymaga ono większej opieki. 5. Jeżeli moderator sam łamie Netykietę/regulamin albo nie radzi sobie z prowadzeniem forum, administracja może odebrać mu uprawnienia." Odpowiedz Link Zgłoś
mm-ka Re: co za prywatyzacja? 13.11.03, 20:36 Ale nam się porobiło.No to kto kandyduje? Bo nam forum zamkna.Moze referendum,albo co? Witam Janusza wieczorową porą CZEŚĆ!! >Gamma napisała: > zobaczcie co pisza na forum "O forum" > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=9045280 > czyli nie zartuja z ta prywatyzacja... > > tu cytat: > "Zaczynamy prywatyzację forów miejskich. Każdy stały użytkownik forum może > teraz wziąć pod opiekę swoje miasto... > Jego zadaniem będzie usuwanie wypowiedzi łamiących Regulamin czy Netykietę, > kasowanie spamu i inne rzeczy, które robią dziś moderatorzy na forach > prywatnych. > Oddamy w dobre ręce zdecydowaną większość forów miejskich. Pod opieką redakcji > portalu zostaną miasta, w których wychodzą dodatki Gazety Wyborczej oraz > największe fora miejskie. Prywatyzowane miasta trafią w struktury serwisu > Forum Prywatne (będzie się trzeba na nich logować), ale będzie do nich łatwo > trafić ze strony forów regionalnych. > > Jak poznać, czy forum trafia do prywatyzacji? > Bardzo prosto - jego właścicielem zostaje użytkownik "prywatyzacja". > > Kto może zostać moderatorem? > Użytkownik powinien pisać na forum od co najmniej trzech miesięcy i w tym > czasie wykazać się odpowiednią kulturą dyskusji. Może być jednocześnie > moderatorem innego forum prywatnego. > Jednym forum miejskim może się opiekować paru moderatorów. > > Chętni proszeni są o zgłoszenia na adres forum@agora.pl. > > Zaakceptowane osoby będą moderatorami, a więc mogą być równocześnie > założycielami innych forów prywatnych. Same nie będą mogły forów miejskich > zamknąć ani zmienić ich rodzaju. > > Uwaga: nieaktywne fora, które nie znajdą opiekuna będziemy w końcu likwidować. > > Zasady opieki nad forum: > 1. Moderator otrzymuje uprawnienia do opieki nad forum, ale założycielem > pozostaje administracja portalu Gazeta.pl (login: prywatyzacja). Uprawnienia > moderatora są takie jak na innych forach prywatnych: może on usuwać i > publikować posty i wątki, ale nie może zmienić typu forum ani jego nazwy, nie > może także zamknąć forum. > 2. Moderator powinien utrzymywać porządek i usuwać z forum treści łamiące > prawo, regulamin, Netykietę. > 3. Moderator powinen zgłaszać adminom loginy i IP osób łamiących prawo - do > zablokowania. > 4. Moderator może zgłaszać adminom kandydatury innych moderatorów tego samego > forum, jeśli wymaga ono większej opieki. > 5. Jeżeli moderator sam łamie Netykietę/regulamin albo nie radzi sobie z > prowadzeniem forum, administracja może odebrać mu uprawnienia." Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: co za prywatyzacja? 13.11.03, 20:40 Witam Cię MM-ka. Jestem za referendum. Co z kandydatami? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: prywatyzacja 13.11.03, 21:12 Jeśli wymagają od nas opieki nad forum nie będę się uchylał od obowiązków:-) i przyjmę je z wielką przyjemnością , pod warunkiem jednak że nie macie nic przeciwko. Gdy w lutym tego roku zauważyłem , że istnieje sobie w sieci Forum Zamość, poprostu wyrzuciło mnie z krzesła:-), z wrażenia oczywiście. Co prawda wpisów mieliśmy około dwustu i bylismy nawet za Krasnymstawem i Biłgorajem, wierzyc sie nie chce!, a jednak. Były to zupełnie inne czasy , zdarzało się czekać na odpowiedź i po kilka dni, ale jak się człowiek cieszył gdy ją uzyskał:-), cóż to była za radość... Szkolenie na przewodonika po Zamościu i Roztoczu , w którym mam nadzieje uczestniczyć juz od stycznia pozwoli mi zgłębiac historię , architekturę , kulturę i sztukę naszego miasta , geografię, etnografię, przyrodę Roztocza, a przede wszytkim możliwości turystyczne naszej perły i pobliskiej krainy wzgórz. Jeśli w jakiś sposób mógłbym wykorzystać swoje doświadczenie na forum Zamość, byłbym szczęśliwy:-) Zatem Zamość i jego problemy są mi bardzo bliskie, pragnę działać na wszelkie sposoby dla dobra tego miasta a forum jak sądzę oferuje tu szerokie możliwości... pozdrawiam wieczorowo:-) Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: prywatyzacja 13.11.03, 21:16 Nie wiem czy mogę się wypowiadać w tej materii, ale jeśli tylko pozwolicie stawiam na JANUSZA. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: prywatyzacja 13.11.03, 21:28 Dzięki Users:-), Teraz mam wrażenie , że potraktowałem sprawę zbyt poważnie , jednak wydaje mi się , że to nie są żarty, więc trudno było bez końca jechać na pełnym ...dowcipie. pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: prywatyzacja 13.11.03, 21:54 Janusz jak mam Cię zapewnić, że czasami potrafię być poważny. Myślę że można to już było zauważyć. Zgłaszając Twoją kandydaturę na moderatora zrobiłem to naprawdę z przekonaniem. Tak trzymać! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mm-ka Re: prywatyzacja 13.11.03, 22:29 Witam Wszystkich ktorzy jeszcze nie śpią.Czy tylko Janusz i Users? Czy ktoś jeszcze tylko czyta? Niech się odezwie. A wracając do tematu to chyba kandydatura Janusza jest jedną z trzech,które możemy brać pod uwagę.Jast jaszcze Gamma i Mariusz. Tylko oni mają odpowiednio długi okres "pisarski". Jeśli Janusz uważa,że podoła obowiązkom jestem jak najbardziej ZA.Przecienie móżemy pozwolić by nasztrud w "wyścigu postowym"poszedł na marne.A cobędzie wtedy z zagadkami,z rocznicami i tym oczym piszemy? No co? pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: prywatyzacja 13.11.03, 22:48 Ja też oddaje głos za Januszem. A jak mu będzie ciężko to może i inni się zgłoszą bo ponoć może być nie tylko jeden moderator. Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: prywatyzacja 13.11.03, 22:52 Bardzo słusznie zauważyłaś Mm-ko, nie możemy zapominać o Mariuszu i Gammie a jest jeszcze Uboot i jest Tytus de zoo, oczywiście wymieniam tylko tych aktywnych:-) życząc miłych, nocnych rozmów pozdrawiam i do jutra:-) j Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Janusz do dziela! 14.11.03, 10:56 no to moderuj nas Janusz! postaram sie byc grzeczna, nie wycinaj mnie za czesto, dobrze? co do formalnosci, to napisales juz do nich? do agory? ze sie zglaszasz na ochotnika? podobno taka procedura jest. ale kazdy z nas tez moze napisac zeby wiedzieli ze masz popracie. ja napisalam juz wczoraj hi hi, ze ty i nikt inny bedzie godnie ta funkcje sprawowal ;)) pozdrawiam g Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Janusz do dziela! 14.11.03, 11:27 To może zrobimy ogólną akcję i w ramach poparcia Janusza wyślemy listy z referencjami do agory ? Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Janusz do dziela! 14.11.03, 11:29 ja juz to zrobilam :)) wasza kolej! forum@agora.pl g ubott.1 napisał: > To może zrobimy ogólną akcję i w ramach poparcia Janusza wyślemy listy z > referencjami do agory ? Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Janusz do dziela! 14.11.03, 14:08 To cóż Wam powiem , dzięki za Wasze głosy poparcia:-), jestesci niezwykle mili, jak zawsze. Dzisiaj byłem bardzo zabiegany, miałem wiele spraw do załatwienia, ale widzę na forum trwa ożywiona dyskusja, jak zwykle kulturalna, rzeczowa i pełna pasji. pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Janusz do dziela! 14.11.03, 19:46 januszx napisał: > To cóż Wam powiem , dzięki za Wasze głosy poparcia:-), jestesci niezwykle > mili, jak zawsze. > > Dzisiaj byłem bardzo zabiegany, miałem wiele spraw do załatwienia, ale widzę > na forum trwa ożywiona dyskusja, jak zwykle kulturalna, rzeczowa i pełna pasji. > pozdrawiam > j Coraz bardziej nie poznaję (w sensie pozytywnym) tego forum. Pozdrawiam Cię - Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: Janusz do dziela! 14.11.03, 21:16 I ode mnie głos mały, pozdrawiam. Tez mi się przyjemnie czyta to co tu piszecie, chociaz nie zawsze mam możliwości żeby pisać, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: co za prywatyzacja? 14.11.03, 19:44 gammma napisała: > zobaczcie co pisza na forum "O forum" > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=9045280 > czyli nie zartuja z ta prywatyzacja... > > tu cytat: > "Zaczynamy prywatyzację forów miejskich. Każdy stały użytkownik forum może > teraz wziąć pod opiekę swoje miasto... > Jego zadaniem będzie usuwanie wypowiedzi łamiących Regulamin czy Netykietę, > kasowanie spamu i inne rzeczy, które robią dziś moderatorzy na forach > prywatnych. > Oddamy w dobre ręce zdecydowaną większość forów miejskich. Pod opieką redakcji > portalu zostaną miasta, w których wychodzą dodatki Gazety Wyborczej oraz > największe fora miejskie. Prywatyzowane miasta trafią w struktury serwisu > Forum Prywatne (będzie się trzeba na nich logować), ale będzie do nich łatwo > trafić ze strony forów regionalnych. > > Jak poznać, czy forum trafia do prywatyzacji? > Bardzo prosto - jego właścicielem zostaje użytkownik "prywatyzacja". > > Kto może zostać moderatorem? > Użytkownik powinien pisać na forum od co najmniej trzech miesięcy i w tym > czasie wykazać się odpowiednią kulturą dyskusji. Może być jednocześnie > moderatorem innego forum prywatnego. > Jednym forum miejskim może się opiekować paru moderatorów. > > Chętni proszeni są o zgłoszenia na adres forum@agora.pl. > > Zaakceptowane osoby będą moderatorami, a więc mogą być równocześnie > założycielami innych forów prywatnych. Same nie będą mogły forów miejskich > zamknąć ani zmienić ich rodzaju. > > Uwaga: nieaktywne fora, które nie znajdą opiekuna będziemy w końcu likwidować. > > Zasady opieki nad forum: > 1. Moderator otrzymuje uprawnienia do opieki nad forum, ale założycielem > pozostaje administracja portalu Gazeta.pl (login: prywatyzacja). Uprawnienia > moderatora są takie jak na innych forach prywatnych: może on usuwać i > publikować posty i wątki, ale nie może zmienić typu forum ani jego nazwy, nie > może także zamknąć forum. > 2. Moderator powinien utrzymywać porządek i usuwać z forum treści łamiące > prawo, regulamin, Netykietę. > 3. Moderator powinen zgłaszać adminom loginy i IP osób łamiących prawo - do > zablokowania. > 4. Moderator może zgłaszać adminom kandydatury innych moderatorów tego samego > forum, jeśli wymaga ono większej opieki. > 5. Jeżeli moderator sam łamie Netykietę/regulamin albo nie radzi sobie z > prowadzeniem forum, administracja może odebrać mu uprawnienia." Ale jesteś spostrzegawcza Gammo i dociekliwa. Jutro sobie poczytam wszystko. Pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: co za prywatyzacja? 17.11.03, 09:01 Gamma pyta czy wysłałem list zgłoszeniowy, tak jeszcze w piątek, a Wam dziękuje za poparcie. Mam nadzieję , przy tym , że ta wspaniała idea jaką jest DOBRO naszej Perły będzie sie rozwijać i rozprzestrzeniać bez ograniczeń i przyniesie dla Niej moc korzyści :-) pozdrawiam ciepło j Odpowiedz Link Zgłoś
gammma prywatyzacja 17.11.03, 11:31 Witojcie forumowicze po wekendzie off-line! ledwo co dalam rade wszystkie nowe listy przeczytac! co cieszy! a gazeta chodzi dzisiaj jakby chciala a nie mogla! co smuci! starym forumowym zwyczajem witam nowe twarze: ryza malpa, zbigniewa74, mieta.b!! mam nadzieje ze o nikim nie zapomnialam ale o czym to ja mialam? aha prywatyzacja! Janusz dostales jakies info od gazety? czy juz jestes naszym moderatorem? czy juz mamy sie bac ze nas powycinasz? :)) pzdr g Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: prywatyzacja 17.11.03, 12:06 Przyznaję się-nie przeczytałam jak Gamma wszytskich postów z weekendu off-line i byłam święcie przekonana,że ten wątek dotyczy prywatyzacji jakiś zakładów A tu taki numer! Zaraz przechodze do poczty i piszę do Gazety w sprawie Janusza. No chyba że mnie znowu Gazeta wyloguje....;( A swoją drogą to może wreszcie przestaniecie mi się mylić;) Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: prywatyzacja 17.11.03, 12:23 Boże mój drogi Gammo, Dziecko Drogie, ja bym Was wycinał!?:-)) Wy Jesteści DOBREM NAJWYŻSZEM:-) sługa uniżony, j Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: prywatyzacja 17.11.03, 12:30 no dovrze, zaluzmy ze nie bedziesz nas wycinal, ale jestes juz tym moderatorem czy nie? g Odpowiedz Link Zgłoś
mise Jaśnie Moderatorze! 17.11.03, 12:33 Czy mamy się tak już do Ciebie zwracać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Jaśnie Moderatorze! 17.11.03, 12:54 Jaśnie Mise, żart Twój przedni, ale pisałem chyba , kto jest tu najważniejszy :-))), juz odpowiedziałem Gammie na pytanie. Ja znikam, sprawy ważne sa tu, ale inne też istotne leżą... pozdrawiam popołudniowa porą j Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Jaśnie Moderatorze! 17.11.03, 13:00 Ja też zmykam-obowiązki wzywają A tak poza tym,to jako moderator będziesz chyba wiedział, gdzie sie logujemy, tak? To ja się musze jakoś zakamuflować;) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Jaśnie Moderatorze! 17.11.03, 13:04 z tego co czytalam na "forum o forum", to nie! moderator nie bedzei znal IP! tylko zalozyciel forum, czyli agora moze podejrzec skad sie logujemy. tak mi sie wydaje przynajmniej. wiec nie boj sie! pozostaniesz nieodgadniona Mise! ja tez zmykam g mise napisała: > Ja też zmykam-obowiązki wzywają > A tak poza tym,to jako moderator będziesz chyba wiedział, gdzie sie logujemy, > tak? > To ja się musze jakoś zakamuflować;) > Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: prywatyzacja 17.11.03, 12:49 Nie jestem:-))), brak informacji z gazety... Ale ja jeszcze nie wiem , czy powinienem być , to nie ma być moja decyzja, lecz Wasza. pozdrawiam, j Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: prywatyzacja 17.11.03, 12:52 Jeśli o mnie chodzi, to ja już do gazety napisałam i swoją opinię wyraziłam Ale skoro ciągle milczą, to znaczy że bylam za mało przekonująca...:( Odpowiedz Link Zgłoś