Dodaj do ulubionych

CO U WAS SŁYCHAĆ ?

23.11.03, 20:18
Mam pytanie,czy coś się w Zamościu zmieniło na lepsze bo za każdym razem gdy
tam przyjeżdzam to mam wrażenie że czas w tych okolicach się zatrzymał.
Może to problem istniejącego bezrobocia...
Najwyższy czas w tym względzie zmienić...prośba do samożądowców...
może jakieś inwestycje ?
Pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • ubott.1 Re: CO U WAS SŁYCHAĆ ? 23.11.03, 22:03
      A coś się chyba dzieje. Budowana jest już obwodnica, w dawnym Edenie bedzie
      teraz chyba Aldik a na Karolówce tuż przed Szkołą rolniczą trwa jakaś budowa.
      • januszx SŁYCHAĆ ? harmonijnie 24.11.03, 09:26
        Witam Diddl, ogólnie rzecz biorąc wszystkie jaskółki przepowiadają piękną
        (jesli nie swietlaną:-) )przyszłość dla naszego miasta. Przypuszczam , że
        zagościsz tu na dłuzej...i także bedziesz swiadkiem owego zjawiska.

Poza tym z nowości możesz u s ł y s z e ć akordeon na Starym Mieście, który
        mam nadzieję , że wkradnie się równiez na inne obszary a Zamośc rozwijał się
        będzie harmonijnie.
        pozdrawiam
        j
        • mise Inwestycje? 24.11.03, 10:09
          Czasem przeraża mnie wizja nowych inwestycji.
          Zamurowało mnie pewnej nocy, gdy ostatnio byłam w Zamościu-idziemy sobie
          Starówką, zachwyceni,że tak tu pieknie. Mijamy kościół chyba św.Katarzyny.
          Patrzę i oczom nie wierzę-wielka tablica informacyjna, że budują jakiegoś
          potworka-dom spotkań czy coś w tym stylu-nie mam pojęcia. Wymazałam to szybko z
          pamięcia, ale niesmak pozostał
          Słyszałam tez że na Karolówce ma powstać kościół. Oby to była ładniejsza
          inwestycja
          • mm-ka Re: Inwestycje? 24.11.03, 10:42
            Witaj na FZ,piszesz,że czea się zatrzymał-to atmoswera miasta tak
            działa.Inwestycje widac na obrzeżach.
            M
          • czuk1 Re: Inwestycje? 24.11.03, 17:06
            mise napisała:

> Czasem przeraża mnie wizja nowych inwestycji.
            > Zamurowało mnie pewnej nocy, gdy ostatnio byłam w Zamościu-idziemy sobie
            > Starówką, zachwyceni,że tak tu pieknie. Mijamy kościół chyba św.Katarzyny.
            > Patrzę i oczom nie wierzę-wielka tablica informacyjna, że budują jakiegoś
            > potworka-dom spotkań czy coś w tym stylu-nie mam pojęcia. Wymazałam to szybko
            z
            >
            > pamięcia, ale niesmak pozostał
            > Słyszałam tez że na Karolówce ma powstać kościół. Oby to była ładniejsza
            > inwestycja

Zamiary a realizacja to daleka droga. O ile drugie ma jakieś szanse (wg
            mnie), że z jakichś tam pieniedzy powstanie jeszcze jeden nieciekawy obiekt
            architektoniczny, jakieś nowe "bezguście" (patrz piękne obiekty kościołów
            począwszy od gotyku do okresu lat 60 tych XX wieku) . Pierwszy obiekt nie ma
            szans. Chyba, że znajdzie sie sponsor od A do Z. I dobrze , bo taka bryła
            akurat tu (wg mnie) nie pasuje. pzdr m
    • diddl2 Re: CO U WAS SŁYCHAĆ ? 24.11.03, 14:01
      Cieszy mnie że jest tyle optymizmu i że coś się zmienia ,to dla tego regionu z
      pewnością dobre wiadomości.
      Lubię Zamość i życzę wam wszystkiego najlepszego....
      • januszx Re: CO U WAS SŁYCHAĆ ? 24.11.03, 14:17
        Miłe to słowa ..., jeśli lubisz Zamość , to odwiedzaj nasze forum, tematów na
        temat miasta mnóstwo a znajdziesz pewnie cóś jeszcze...
      • czuk1 Re: CO U WAS SŁYCHAĆ ? 24.11.03, 17:08
        diddl2 napisała:

> Cieszy mnie że jest tyle optymizmu i że coś się zmienia ,to dla tego regionu
        z
        > pewnością dobre wiadomości.
        > Lubię Zamość i życzę wam wszystkiego najlepszego....

Dziękuję. Pozdrawiam podobnie myślącą , w poruszonej kwestii. m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka