citizen.pl 05.08.14, 09:01 Mam do sprzedania mieszkanie w Polsce w miejscowości, do której przyjeżdża sporo Niemców. Szukam jakieś niemieckiej strony, gdzie mógłbym takie ogłoszenie zamieścić. Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: Strona z ogłoszeniami 05.08.14, 09:58 www.immonet.de/service/einzelne-immobilien-anbieten.html Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Strona z ogłoszeniami 05.08.14, 10:12 www.ostsee-zeitung.de/Extra/Ratgeber/Bauen-und-Wohnen Gazeta czytana na West Bank Świna i East Bank Świna... Odpowiedz Link
citizen.pl Re: Strona z ogłoszeniami 05.08.14, 12:43 Bardzo dziękuję za linki i pozdrawiam Odpowiedz Link
citizen.pl Re: Strona z ogłoszeniami 08.08.14, 08:47 A wiesz może, czy zamieszczanie ogłoszeń na tych stronach jest darmowe, czy płatne? Nie znam niemieckiego. Mam zamiar wynająć kogoś do przetłumaczenia tekstu i wrzucenia ogłoszenia na stronę. Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Strona z ogłoszeniami 08.08.14, 09:12 citizen.pl napisał: > A wiesz może, czy zamieszczanie ogłoszeń na tych stronach jest darmowe, czy pła > tne? > > Nie znam niemieckiego. Mam zamiar wynająć kogoś do przetłumaczenia tekstu i wrz > ucenia ogłoszenia na stronę. =================== Część z nich jest jak najbardziej komercjalna, ogłoszenia drobne, było podane jako darmowe. Ale sprzedaż nieruchomości jest tak poważnym przedsięwzięciem, że koszty ogłoszenia są raczej marginalne... I tu bym raczej nie oszczędzał i zaangażował specjalistę... Maklera... Ale spróbować można. Może okolica jest tak atrakcyjna, że oferta ściągnie masę chętnych... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Strona z ogłoszeniami 08.08.14, 10:24 citizen.pl napisał: > OK, dzięki za pomoc ;) ======================== Pomysł z podbijaniem wątku także nie jest zły... Może ktoś z Polonii w Niemczech nas zauważy? Wytrwałość się liczy... abcd228 interesował się ostatnio nieruchomościami... Postscriptum Skąd Google wie, że my o nieruchomościach? Big Brother wie wszystko... Odpowiedz Link