ekra5 08.04.05, 21:51 Witam! W ostatni tydzień czerwca wybieram sie do Lindau.Mam prośbę-czy możecie mi poradzic jaki środek transportu jest najlepszy(wyjazd w W-wy).Moze znacie jakieś tanie i schludne miejsca noclegowe? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 tak tylko pytam... 09.04.05, 16:59 chodzi o Lindau nad Bodensee? Jezeli nie masz ani hotelu/niclegöw, ani srodka lokomocji, to ciekawi mnie dlaczego akurat TAM sie wybierasz? Wiem, jest pieknie, ale interesuje mnie, jak akurat na ta miejscowosc wpadlas. Zwykla babska ciekawosc:)))) a nie pytam za darmo, tu masz link do mieszkan/kwater jak sie to w Polsce möwilo, musisz tylko popdac jaka kwatera Cie interesuje, na kiedy itd. wtedy dowiesz sie tez ceny: www.lindau-tourismus.de/ Odpowiedz Link
ekra5 Re: tak tylko pytam... 09.04.05, 21:46 Mój mąż(który przebywa w niemczech)wybiera się tam na konferencję i zamierzamy uciąc sobie krótkie wakacje:))) Dziękuje za link Odpowiedz Link
basia553 Re: tak tylko pytam... 09.04.05, 22:33 Fajnie. zycze dobrej (suchej) pogody. Gdybyscie mieli okazje, to wybierzcie sie stateczkiem na Insel Mainau. Tam sa wspaniale ogrody i co jakis czas zmieniajace sie wystawy kwiatöw. Naprawde warte zobaczenia. Odpowiedz Link
leziox Re: tak tylko pytam... 13.04.05, 01:31 A skoro będziesz już na Mainau,to jeśli ci czasu starczy i ochoty,odwiedź Konstanz,przy której wspomniana wyspa leży,zwłaszcza wspaniałe oceanarium,no i fajną starówkę.Notabene,Bodensee to historia sama w sobie. Odpowiedz Link