haribok6 22.04.05, 17:18 Mieszkam w Düsseldorfie z rodzina.Moze ktos wie gdzie sa tu jakies kinderflohmarki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ochmis Mieszkasz w Düsseldorfie? 22.04.05, 22:43 To jestes zaproszona z Rodzina do Instytutu Polskiego (Citadellstr.7, to jest w Altstadt) w najblizsza srode, 27.kwietnia, na godz. 20.00. Byli i obecni korespondenci w Warszawie: Annette Dittert i Gerhard Gnauck przedstawia swoje ksiazki "Palmen in Warschau" i "Syrena auf dem Königsweg...". Spotkanie poprowadzi korespondentka taz w W-wie Gabrielle Lesser. Wiecej informacji w Instytucie: Josef Herten 0211/866 96-15. Odpowiedz Link
simonhektor Instytut polski w Düsseldorfie? 23.04.05, 20:34 Witam! Ja rowniez tutaj mieszkam. Jaka dzialnosc prowadzi ten instytut? Mozna tu znalezc cos interesujacego? Odpowiedz Link
haribok6 Re: www.polnisches-institut.de 24.04.05, 11:34 Czy nikt nic nie wie o Kinderflomarktach ? Odpowiedz Link
ochmis Kinderflohmarkt 24.04.05, 16:29 Sprobuj na www.duesseldorf.de albo w Gelbe Seiten "secondhandshop", kindermode usw. Odpowiedz Link
haribok6 Re: Kinderflohmarkt 24.04.05, 20:02 dzieki,poszukam.ale chodzilo mi o opinie jakiejs mamy,bo napewno znaja tutaj cos takiego .Ale tam tez poszukam. Odpowiedz Link
ochmis Przypomnialo mi sie! 24.04.05, 22:12 Moje dziecko ubiera sie juz wprawdzie samo, ale slyszalem, ze Caritas prowadzi tzw. Kleiderkammer, gdzie za grosze mozna kupic m.in. dzieciece ciuchy. Nie wiem jak to wyglada w Düsseldorfie. Przedzwon do Caritasu i zapytaj. Odpowiedz Link