alina29 05.07.05, 14:41 Hej noie, jakie dostalas leki na zapalenie krtani i tchawicy? kurcze, bo mi nic nie pomaga, chyba sie wykoncze. alina Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noie Re: Do noie! 05.07.05, 19:49 owszem...az sie zdziwilam (dluzsza historia :-( ) ale niestty jest to antybiotyk na recepte (jesli sie nie myle) jesli natomniast cos ci moge poradzic to inhalacje...sama sie kiedys zdziwilam jak to pomaga.mam aparat od syna ( bral inhalacje) ale mozna tez normalnie nad garnkiem...znasz chyba ten stary niezastpiony sposob....Wracajac do twojego pytania : wirkstoffe- doxycyclinhyclat i ambroxolhydrochlorid. W kazdym razie szpital sie u nas szykuje :-( zaczelo sie od syna...potem ja...dzisiaj L-4 dostal moj maz a jedna corka zaczyna mi marudzic ze ja gardlo boli´, druga natomiast ze zle sie czuje ....i to wszystko na tydzien przed wyjazdem na urlop :-( lekarka poradzila duzo pic,duzo sie pocic i nie przemeczac....( ale za lekarke nie gwarantuje) napisz co wzielöas do tej pory ? co dal ci lekarz ? pozdrawiam noie Odpowiedz Link