noie 15.09.05, 22:46 no....taka kurka mala miescina a mamy ten zaszczyt uczestniczyc w zakladzie z programu " wetten daß ....? " Czy dam rady sie dopchac i wam pomachac ? hihih pozdrawiam noie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ochmis kiedy to będzie? 16.09.05, 08:59 Jak się będziesz dobrze pchała, to może się dopchasz na "couch" do Gottschalka! :))) Odpowiedz Link
noie Re: kiedy to będzie? 16.09.05, 11:51 fajnie by bylo...ale niestety nie bedzie :-( otoz nie bedzie program u nas tylko ´tzw zaklad poza studiem (znaczy w plenerze)...a ma byc...czekaj no...teraz niedlugo...najblizsze "wetten daß..." ale zapomnialam kiedy :-( musze spojrzec na program...hihih poczatek pazdziernika... :-) pozdrawiam noie Odpowiedz Link
noie Re: kiedy to będzie? 16.09.05, 11:56 mam tylko to...hihihi www.zdf.de/ZDFde/inhalt/6/0,1872,2370086,00.html Odpowiedz Link
ochmis Myślałem, że to Ty, 16.09.05, 14:02 a to Michelle Hunziker, jeżeli podpis jest dobry. :)) Odpowiedz Link
noie Re: Myślałem, że to Ty, 16.09.05, 14:05 no wiesz....moze i nie jestem taka ladna...ale jak chce to mam wiecej seksal´pilu jak ona ;-) zreszta....ktora chcialaby tak jak Michell wygladac ? ja nie...wole miec swoj rozum jak blond wlosy ;-) hihihi ( zaraz dostanie mi sie od blondynek hihih) Odpowiedz Link