dorothy1 01.03.06, 17:09 Kochani, czy zna ktoś z was adres strony internetowej z której możnaby było wysyłać bezpłatne smsy do Niemiec? Myślę, że taki adres byłby przydatny dla wielu osób. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caysee Re: bramka sms 01.03.06, 17:27 www.misteradgood.com/de/index.do To jedyne co znam. Wymaga zameldowania sie i wyslania bodajze 1 smsa w celu otrzymania kodu, potem mozna wysylac ...uwaga uwaga... 1 smsa dziennie! :} Jak ktos zna cos lepszego to niech sie pochwali. Odpowiedz Link
lucerka Re: bramka sms 01.03.06, 17:44 www.tarifecheck.de/index.php?rubrik=handy&p=free o kazdej pelnej godzinie az do wyczerpania kontyngentu 2 smsy dziennie. ja zawsze sie rozlaczem, ponownie wlaczam internet i aktualizuje strone. w ten sposob moge o kazdej pelniej godzinie wyslac dowolna ilosc smsow. nie wymaga rejestrowania, nie wymaga wysylania jakichkolwiek smsow w celu otrzymania kodu. Odpowiedz Link
tunia03 Re: bramka sms 01.03.06, 23:13 lucerka napisala: >o kazdej pelnej godzinie az do wyczerpania kontyngentu 2 smsy dziennie jakiego kontyngentu? Jezeli co godz.sie meldujesz, to znaczy, "kontyngent liczony jest znowu od 0" Odpowiedz Link
rafalkawecki Re: bramka sms 01.03.06, 18:51 Jezeli ktos posiada BMW to moze codziennie wysylac dowolna ilosc SMSow do niemieckich sieci komorkowych. Trzeba sie tylko zalogowac na stronie BMW (podajac jakis numer pojazdu). Pozdrawiam Rafal Odpowiedz Link
caysee Re: bramka sms 01.03.06, 21:27 Hehe, to teraz musze namowic lubego, zeby mi BMW kupil, to bede mu mogla za darmo smsy z sieci wysylac ;))) Odpowiedz Link