Dodaj do ulubionych

straszna prywata

04.03.07, 09:55
Ja ze straszna prywata. Jak by sie komus chcialo zaglosowac na baner, ktory w
zmajstrowalam wczoraj przed polnoca?
odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:31052/
Ewentualna nagrode (hehe) przeznacze na kolejna wyzerke w Monachium :-)))

pzdr.
Obserwuj wątek
    • ggigus pani Patchwork, a o co tu chodzi? zaglosowalam, 04.03.07, 13:22
      a jakze
      moge tez pod adresami alternatywnymi, zebralo sie ich troche:))
      pozdrowka
      • mazur39 liczy się IP, a nie adresy alternatywne 04.03.07, 13:27
        patchwork jest chciwa na wygraną dnia, podobno 1000 PLN.;-)
        • ggigus aha, a trzeba podac adres mailowy, pewnie spamik 04.03.07, 13:28
          IP mam jeszcze dwa w zanadrzu
          • patchwork30 Re: aha, a trzeba podac adres mailowy, pewnie spa 04.03.07, 13:36
            Dzieki, dzieki Ggigus. Wczoraj przez przypadek znalazlam ten konkurs, a ze nie
            mialam nic do roboty, to zmajstrowalam reklame gazeta.pl. Fajnie sie to robi.

Z pazernoscia, to Mazur masz 100% racji ;-). No ale za 1000 zl = ca 250 € po
            potraceniu podatku 125 € to by sie nasza grupa monachijska najadla, co nie?
            • patchwork30 Drogi Ggigus... 04.03.07, 13:39
              ...a ile punktow mi dalas, jesli moge spytac? Bo glosow jest wiecej, ale mi
              srednia mocno spadla.
              • ggigus o zesz kurde, dopiero teraz odkrylam, jak 04.03.07, 14:27
                i ze sie stawia ocene i gdzie ja wmanipulowac
                jak Wielki L. odfrunie od swojego kompa, to Ci poprawie ocene
                • patchwork30 Re: o zesz kurde, dopiero teraz odkrylam, jak 04.03.07, 14:32
                  a da sie poprawic ocene? Jak nie, to na monachijska wyzerke ktos bedzie musial
                  smazyc paczki ;-))))))
                  • caysee Re: o zesz kurde, dopiero teraz odkrylam, jak 04.03.07, 14:44
                    LOL, niedzwiedzia przysluge ci zrobila ggigus :P
                    Ja tez kliknelam, calkiem fajny banerek.
                    • ggigus to nie ja to GW, na kazda strone czekam dobra 04.03.07, 14:51
                      minute, a w dodatku musialam trzy razy podawac kod, bo ponoc sie nie zgadzal
                      od piatku nie mialam dostepu do tej pip... poczty
                    • patchwork30 Re: o zesz kurde, dopiero teraz odkrylam, jak 04.03.07, 15:06
                      Dzieki za klikniecie i mile slowa :-)))
                      A ggigusie niedzwiedzie przyslugi :P mnie nie bola :-))) Moze dlatego, ze
                      poznalam juz jej slawne paczki!!!
                      • ggigus ee odzywam się niedźwiedzio i macham łapą - 04.03.07, 15:11
                        słynnych nie pozanałaś, te płaszczaki
                        ale poczekaj do lata, to zrobie pierogi owocowe
                        są to pierogi pyszne
                        sorry, patchwork, jak się poskarżyłam publ. na GW, to znów działa, a może to mój
                        router, skąd ja, kobieta prosta, mam to wszystko wiedzieć, a?
                        ale WL chce się ogrzać w promieniach Słońca, to masz gwarantowane dwie najwyższe
                        noty
                        a poza tym jutro ponoć też można głosować, pojadę do Stabi, a tam komputerów w
                        bród...

www.prince-online.com/
                        www.youtube.com/watch?v=c1oMtwmTaNQ&mode=related&search=
                  • ggigus paczki chetnie, teraz idzie cieplo i beda rosly, j 04.03.07, 14:56
                    ak na drozdzach, bo te ostatnie plaskie byly jak biust modelki standardowej :))
                    • patchwork30 Re: paczki chetnie, teraz idzie cieplo i beda ros 04.03.07, 15:09
                      Droga G. nie przesadzaj z objetoscia tych paczkow, takie plaskie nie byly.
                      Chyba, ze masz na mysli te modelki z silikonami malinowo-rozanymi?
    • kasiulek70 Re: straszna prywata 04.03.07, 18:39
      A ja nie wiem jak wstawić ocenę -naprawdę:(
      • ggigus tam gdzie jedynka, zajedziesz myszka i jest 04.03.07, 18:42
        opcja, ze mozesz powiekszyc ocene z jedynki na 5
      • arim28 Re: straszna prywata 04.03.07, 23:57
        No wlasnie, jak wstawic ocene????
        • patchwork30 Re: straszna prywata 05.03.07, 19:03
          Jesli jeszcze masz ochote na zaglowowanie :-))), to trzeba ten czerwony
          suwaczek na skali przesunac na wyzsza ocene (5 mi sie szczegolnie podoba :)) i
          kliknac w glosuj. Potem wpisac kod, widziany na obrazku i adres mailowy i
          gotowe.
          • ggigus dzis juz dwie piatki ode mnie byly... 05.03.07, 19:13

• patchwork30 Re: dzis juz dwie piatki ode mnie byly... 05.03.07, 19:27
              buuuzka :-)))
          • arim28 patchwork30 05.03.07, 22:36
            Jesli jeszcze masz ochote na zaglowowanie :-))), to trzeba ten czerwony
            > suwaczek na skali przesunac na wyzsza ocene (5 mi sie szczegolnie podoba :))
            i
            > kliknac w glosuj. Potem wpisac kod, widziany na obrazku i adres mailowy i
            > gotowe.
            Albo ze mna cos nie tak albo moja maszyna strajkuje.
            Klikam na to czerwone jeden mysza, klikam i stoi 1.
            Lopatologicznie prosze:)
            • ggigus masz nie klikac, a przesunac jedynke na skali 05.03.07, 23:39
              do piatki np.
              • arim28 Re: masz nie klikac, a przesunac jedynke na skal 06.03.07, 00:04
                Dzieki ggigus - precika do posuwania nie zauwazylam;)))
                Zaglosowalam.
    • kasiulek70 JUŻ WIEM!!!!- ZAGŁOSOWAŁAM ZA 5pkt 04.03.07, 18:43
      • patchwork30 Re: JUŻ WIEM!!!!- ZAGŁOSOWAŁAM ZA 5pkt 04.03.07, 19:20
        Merci, Kasiulku :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka